اینجا ایرانه هر کی بره مریخ هم بهش گیر میدن میگن اشتبا کردی
اینجا ایرانه هر کی بره مریخ هم بهش گیر میدن میگن اشتبا کردی
همه نظرهاشون رو گفتن واقعا ازتون ممنون هستم اما دوستان عزیز بقول بچه ها هنوز قانون کپی رایت اینجا نیومده
بزودی خبرهای خوش !!!!
متاسفانه بعضی از اقایون هستند خیلی بیشعور تشریف دارند که میان ایمیل میزنند و فحش میدن این ها ادمهای هستند که اصلا شعور خانوادگی ندارند.
بزودی خبرهای خوش !!!!
به نظر من یه مبلغ بده به برنامه نویس یه سیستم جدید واست طراحی کنه
درسته مبلغ مشکل ما جوونای ایرونی اینه که ما پول زیادی نداریم که بدیم طراحی کنن درسته پس اصلا نباید بفکر یک سیستم جدید باشه البته این اسکریپت رزبلاگ خیلی وقته که پخش شده هست من خودم خیلی از این وبلاگدهی هارو میشناسم حالا اینها تازه فهمیدن
بزودی خبرهای خوش !!!!
بله کاملا درست میگید
در ابتدا فردی که میخواد در این زمینه فعالیت کنه باید از کمترین هزینه ای که میتونه سایت رو راه اندازی کنه بعد از راه اندازی چند وبلاگ و گذاشتن تبلیغات در گوشه ی وبلاگ ها هزینه ی سایت رو با تبلیغات دربیاره و پس از مدتی برای سرویس خودش هزینه کنه
مثل بعضی سایت ها که اول فقط وبلاگ باز میشد بعد عضویت رو بهش اضافه کردن بعد انجمن و....
بنده گفتم سایت رو معرفی نمیکردید بهتر بود میدونید چرا چون افراد زیادی هستند که سوتی بگیرن و همشون برای خودشون استادین و تجربه ی زیادی دارن
امیدوارم در این زمینه موفق باشید و همچنین مدیریت خوبی بر روی وبلاگ ها داشته باشید
چون هرچقدر وبلاگ بیشتر بشه سوء استفاده هم زیاد میشه و محتوای مجرمانه هم زیاد و باید بررسی خوبی بر این روند داشته باشید
بنده میخواستم سیستم وبلاگدهی بزنم برای همین مشکلات وقت و... دیگه پشیمون شدم
موفق باشید ...
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
مرسی دوست عزیز ولی باید جلو اینها وایساد تا بتونی پبشرفت کنی
بزودی خبرهای خوش !!!!
ریپ قالب : ریپ قالب یعنی ***یدن قابل کسی دیگه، کسی که قالبی رو طراحی کرده و یکی دیگه میاد و اون قالب رو بر میداره و برای خودش یا فرد دیگه ای استفاده میکنه (البته ببخشید که اینجوری رُک حرف زدم)
طراحی قالب : به نظر من برای طراحی قالب باید چند نکته رو توجه کرد :
1) قالب شیک باشه
2) قالب سبک باشه ( برای افرادی که سرعت اینترنتشون پایین هست هم سریع باز بشه)
3) قالب دارای سئو باشه
4) و...
امیدوارم که جوابتون رو گرفته باشید.
هرچه پیش آید خوش آید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)