من هم این مشکل رو داشتن تنها راهش اینه که به ریسلو تیکت بزنید خودشون براتون انجام بدن ما تیکت زدیم انجام دادن برامون
من هم این مشکل رو داشتن تنها راهش اینه که به ریسلو تیکت بزنید خودشون براتون انجام بدن ما تیکت زدیم انجام دادن برامون
بنده هم مشکل دارم و این مشکل باعث شده سایت ها برای نصف بیشتر ایرانی ها شاید باز نشه
یه بار میره آی پی قدیم و یه بار آی پی جدید آخه
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
دوستان چه کنیم ؟
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
به ما گفتن باید صبر کنید ولی نمیدونیم تا کی![]()
با سلام
دوستان عزیز کسی راه حلی برای این موضوع پیدا کرده ؟
من از قسمت Action وارد قسمت Modify nameservers میشم و آی پی دامنه را عوض میکنم ولی بازم ست نمیشه ! کسی تونسته توی این سایت کاری بکنه ؟ نه میشه دامنه ثبت کرد نه میشه کاری کرد اصلا !
صدای پای ظهور از جاده ، همت ما بلند می شود . . .
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من هم برای این مشکل تیکت زدم که جواب رو اینگونه دادند برای این موضوع :
Re: Change Child Name Servers
Dear Mohammad Saleh Shafiee,
In the Customer area you can now optionally specify ip addresses when using your own name servers (child host records will be automatically created if necessary).
To do this:
- Find the domain for which you want to set these child hosts;
- Open the Details page for that domain
- Use Actions > Name servers
- Fill in the IP. If a child host is needed, it's created automatically.
- Save.
Kind regards,
Resello
دوستان میتونند برای حل این مشکل از این راه استفاده کنند
من مشکلم حل شد
مدیران عزیز اینو بزارند تو پست اول که دیگر دوستان هم همین مورد رو دارند زودتر به نتیجه برسند
با تشکر
ویرایش توسط shafiee : December 5th, 2013 در ساعت 13:41
صدای پای ظهور از جاده ، همت ما بلند می شود . . .
با سلام خدمت همکاران ارجمند.
بنده نیز با این مشکل برخورد کردم.
از دو سرور استفاده میکنیم ، که سرور اول بروی ns1 / ns2 ست شدند و سرور دوم بروی ns3 / ns4.
خود سایت نیز بروی سرور دوم هستش ، ولی از وقتی تغییرات رو در ریسلو انجام دادم ، dns ها قاطی کردند ، چند ساعت سرور اول از دسترس خارج میشه ping هم نمیشه ، چند ساعت بعد نیز سرور دوم.
همونجور که دوستمون در بالا هم گفتند ، باعث باز نشدن برخی سایتهای روی سرور در نقاط مختلف کشور شده.
پس الان دوستان ، برای حل مشکل ارسال تیکت رو توصیه میکنند؟
راه دیگری نداره؟
البته یه چیزی رو هم به عنوان تجربه خدمت دوستان عرض کنم که قبل از تغییر در ریسلو از اون روش استفاده میکردم و مشکلی نداشتم:
اگر از زمان انتقال دامنه به ریسلو ، در آن تغییراتی ایجاد نکرده اند ، و اگر سی پنل نیز استفاده میکنند و نیاز به اضافه کردند dns جدید هستند:
بعد از لاگین به سی پنل خود ، به Advanced DNS Zone Editor و Simple DNS Zone Editor مراجعه کنید و دی ان اس جدید رو ست کنین.
تنها مشکلی که خواهد داشت ، اگر هاستینگی که این کار را در آن انجام میدهید دان شود ، بنظرم روی بقیه سرورها نیز تاثیر بگذارد. ارادتمند
با سلام
این مشکل کماکان وجود دارد.
کسی از دوستان راهی به نظرش نمیرسد؟ تشکر
دوستان همکاری کنند و با ارسال تیکت ها مداوم ابن مساله را بهشون بگند متاسفانه برای خیلی از مشتری های ما مشکل بوجود امده است
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)