سلام دوستان
من یک دد دارم و یک استفاده ی زیادی هم ازش دارم
یک موقع هایی فکر میکنم هارد کرش میکنه . چطوری میتونم بفهمم که هارد سالم هست و درست عمل میکنه و چقدر سرعت داره ؟
هارد ساتا هم هست
سلام دوستان
من یک دد دارم و یک استفاده ی زیادی هم ازش دارم
یک موقع هایی فکر میکنم هارد کرش میکنه . چطوری میتونم بفهمم که هارد سالم هست و درست عمل میکنه و چقدر سرعت داره ؟
هارد ساتا هم هست
تست سرعت هارد سرور
dd if=/dev/zero of=test bs=64k count=16k conv=fdatasync
نتیجه را اینجا بگذارید تا راهنمایی کنم
ویرایش توسط ertebat7 : December 11th, 2013 در ساعت 18:52
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سرور از چه دیتاسنتری است ؟
آیا مستقیم تهیه نمودید یا توسط شرکت خاصی تهیه نمودید ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
arch: نمایش معماری سیستمcat/proc/cpuinfo: نمایش اطلاعات cpu (دقت داشته باشین که این اطلاعات در یک فایل ذخیره شده هستند و ما با دستور cat که برای مشاهده محتویات فایل هست محتویات آنرا میبینیم)
cat/proc/meminfo: نمایش اطلاعات حافظه سیستم
cat/proc/swaps: نمایش اطلاعات حافظه مجازی یا swap
cat/proc/version: نمایش نام توزیع و نسخه ی هسته ی استفاده شده در سیستم
cat/proc/net/dev: نمایش آمار و اطلاعات کارت های شبکه و وایرلس
cat/proc/mounts: نمایش فایل سیستم های متصل شده به سیستم مثل پارتیشن ها
date: نمایش تاریخ سیستم
dmidecode -q: نمایش بسیار کامل اجزای سخت افزاری سیستم
hdparm -i /dev/hda: نمایش مشخصات و ویژگی های هارد دیسک
hdparm -tT /dev/sda: بررسی سرعت خواندن هارد دیسک
lspci -tv: نمایش قطعات متصل شده از طریق پورت PCI
lsusb -tv: نمایش قطعات متصل شده از طریق پورت USB
uname -r: نمایش نسخه کرنل
مورد شما:
hdparm -tT /dev/sda
سرعت هارد ساتا در حالت عادی بالای 100 مگ
دربدترین حالت میتونید بگید دیتاسنتر تست افزاری بگیره و نتیجه رو بهتون بگه
شرمنده یادم رفت بگم سرور ویندوز هست
از نظر دیتاسنتری که فکر کنم یک دیتاسنتر متوسط باشه روبه پایین . چون مشخصات خوب بود و قیمت کم گرفتم سرور رو . میخوام ببینم اگه مشکل هاردش هست یک ssd اضافه کنم به سرور که دیگه کلا مشکلی نباشه .
شرمنده یادم رفت بگم سرور ویندوز هست
به صورت واسطه هست . میخوام اول خودم تست کنم اگر مشکلی دیدم پیگیری کنم
تو هاردت یک کپی کن به هارد دیگه اگر دیدی نوسان داره هدر هارد ضعیف شده و درحال تمام شدن عمرش هست
و یا بدسکتور گرفته
اگه بفرمایید کدوم دیتا سنتر بهتر میشه راهنمایی کرد.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)