صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 37

موضوع: وایرلس با برد بالا

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

پیش فرض پاسخ : خریدار مودم وایرلس با برد بالا

این سوالات رو برای فاصله 15 کیلومتر دارم میپرسم.
    (جدا از محیط قبلی که در موردش بحث شد)

تو بحث وایرلس همه چی فرق میکنه حتی الودگی فرکانسی هم تاثیر زیاد داره نزدیک بودن کابل های فشار قوی و ...
    از لحاظ وجود کابل فشار قوی و ساختمان اینا کاملا محیط صاف هست بین دو نقطه مورد نظرم. زمین صاف هست با درخت هایی به اندازه 1 متر ولی انتهای مسیر یعنی جایی که باید دریافت داشته باشیم یه خورده ساختمون یک طبقه و نهایتا دو طبقه هست که از شروع اولین ساختمون تا ساختمون مورد نظر ما نیم کیلومتر فاصله هست ... فقط میمونه آلودگی فرکانسی که نمیدونم منظورتون چیا هست ! کلانتری و بیمارستان و اینجور چیزها که وسایل بی سیم دارن یا چیز دیگه ؟
    فاصله دقیق نقطه ارسال و نقطه دریافت 5.8 کیلومتر هست اما مایلم تا 15 کیلومتر هم ساپورت داشته باشم که بتونم نقطه سوم مورد نظرم هم دسترسی داشته باشم.

انتن اومنی 14 دی بی دیلنک هم میتونید بگیرید که نزدیک 110 تا 1120 تومان هست
    این آنتن برای چه وسیله ای هست ؟ به چی باید وصل بشه !؟ تا چه مسافتی ارسال میکنه ؟

نانو از همه اینها بصرفه تر هست حدود 3 تا 4 کیلومتر رو دید مستقیم ازش سیگنال گرفتیم با انتن سرخود البته 2.4 رو 5 مقدار بیشتر میشه و انتن پارابولیک هم اضافه کنید رو 15 کیلومتر هم میتونید سیگنال بگیرید
    نانو هزینش حدودا چند میشه با انتن پارابولیک که میگید ؟

البته پاور استیشن کیفیت بهتری داره و...
    برای این مورد نیاز هست ؟

چند سوال اضافه تر:
    --- این 15 کیلومتر منظور فقط و فقط دید مستقیم هست یا شعاع 15 کیلومتر ؟ یا زاویه خاصی ؟ 360 درجه و اینا که میگن برای این هست ؟
    --- برای دریافت از نانو استیشن در مقصدمون هم به وسیله خاصی نیاز داریم یا مستقیما کارت وایرلس میتونه دریافت داشته باشه ؟

شرمنده من تو تجهیزات وایرلس در حد 0 هستم. فقط با مودم وایرلس دار کار کردم :|

تشکر از حوصله دوستان

2. # ADS

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها

این سوالات رو برای فاصله 15 کیلومتر دارم میپرسم.
    (جدا از محیط قبلی که در موردش بحث شد)

از لحاظ وجود کابل فشار قوی و ساختمان اینا کاملا محیط صاف هست بین دو نقطه مورد نظرم. زمین صاف هست با درخت هایی به اندازه 1 متر ولی انتهای مسیر یعنی جایی که باید دریافت داشته باشیم یه خورده ساختمون یک طبقه و نهایتا دو طبقه هست که از شروع اولین ساختمون تا ساختمون مورد نظر ما نیم کیلومتر فاصله هست ... فقط میمونه آلودگی فرکانسی که نمیدونم منظورتون چیا هست ! کلانتری و بیمارستان و اینجور چیزها که وسایل بی سیم دارن یا چیز دیگه ؟
    فاصله دقیق نقطه ارسال و نقطه دریافت 5.8 کیلومتر هست اما مایلم تا 15 کیلومتر هم ساپورت داشته باشم که بتونم نقطه سوم مورد نظرم هم دسترسی داشته باشم.

این آنتن برای چه وسیله ای هست ؟ به چی باید وصل بشه !؟ تا چه مسافتی ارسال میکنه ؟

نانو هزینش حدودا چند میشه با انتن پارابولیک که میگید ؟

برای این مورد نیاز هست ؟

چند سوال اضافه تر:
    --- این 15 کیلومتر منظور فقط و فقط دید مستقیم هست یا شعاع 15 کیلومتر ؟ یا زاویه خاصی ؟ 360 درجه و اینا که میگن برای این هست ؟
    --- برای دریافت از نانو استیشن در مقصدمون هم به وسیله خاصی نیاز داریم یا مستقیما کارت وایرلس میتونه دریافت داشته باشه ؟

شرمنده من تو تجهیزات وایرلس در حد 0 هستم. فقط با مودم وایرلس دار کار کردم :|

تشکر از حوصله دوستان
    چقدر سوال پرسیدید
    1-انتن اومنی انتن 360 درجه هست و در تمامی جهات سیگنال را ارسال میکند
    2- انتن پارابولیک در دید مستقیم بکار برده میشود و قیمت نسبتا ارزانی دارد و در کشور ساخته می شود .
    3-بهتون پیشنهاد میکنم دو عدد پاور استیشن خریداری نمایید و تست کنید اگر نتونستن همدیگر رو ببیند از انتن پارابولیک استفاده نمایید
    4-درباره قیمت ها هم تماس بگیرید با شرکت ها و فروشندگان و قیمت را بگیرید . قیمت انتن ها پارابولیک زیاد نیست و حول حوش 60 تا 100 تومان هست و نانو هم مدل ها و قیمت های متنوعی دارند
    انتن اومنی

انتن پارابولیک

[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

4. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

بسیار عالی ....
    با توجه به توضیح شما معلوم شد فقط آنتن امنی به کار من میاد چون در چند جهت میخوام سیگنال بفرستم.
    حالا یه سوال دیگه. برای دریافت سیگنال از آنتن های امنی به چه تجهیزاتی نیاز هست ؟ کارت وایرلس (مثلا مال لپ تاپ) مستقیما میتونه دریافت کنه یا به واسط دیگه ای هم نیاز هست؟
    حدود قیمت برای انتن امنی که شعاع 15 کیلومتری جواب بده چند هست ؟ یک میلیون ؟ دو میلیون ؟ ده میلیون ؟ حدود قیمت رو ممنون میشم بگید.

تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

بسیار عالی ....
    با توجه به توضیح شما معلوم شد فقط آنتن امنی به کار من میاد چون در چند جهت میخوام سیگنال بفرستم.
    حالا یه سوال دیگه. برای دریافت سیگنال از آنتن های امنی به چه تجهیزاتی نیاز هست ؟ کارت وایرلس (مثلا مال لپ تاپ) مستقیما میتونه دریافت کنه یا به واسط دیگه ای هم نیاز هست؟
    حدود قیمت برای انتن امنی که شعاع 15 کیلومتری جواب بده چند هست ؟ یک میلیون ؟ دو میلیون ؟ ده میلیون ؟ حدود قیمت رو ممنون میشم بگید.
    البته انتن های دیگر هم دار یم که زاویه پوششی مختلفی دارند ولی فقط انتن اومنی 360 درجه را تحت پوشش دارد و بعید بدونیم که 15 کیلومتر رو تحت پوشش بده . چون دید مستقیم نیست . ولی انتن های پارابولیک دید مستقیم هستند تا 15 کیلومتر هم جواب میده .
    فکر میکنیم برای درخواست شما انتن فلت گزینه مناسبی باشد و زاویه ای 90 تا 180 دریجه را تحت پوشش دارند و نسبتا از کیفیت بالا تری برخوردار هستند . این مبحث بسیار گسترده و حجیم هست و واقعا نمیشه تک تک این انتن ها را اینجا نوشت و دربارشون بحث کرد
    1- اگر فاصله زیادی ندارید و میخواهید پوشش 360 درجه ای داشته باشید انتن اومنی 14 دبی بی دیلینک کار شما رو راه میندازه قیمت حدودی هم بین 120 تا 140 باید باشه ولی چقدر پوشش میده واقعا نمیدونیم چون تو بحث وایرلس هیچ چیزی رو نمیشه دقیق محاسبه کرد
    2- اگر میخواهید زاویه ای بین 90 تا 180 درجه را پوشش بدید انتن های فلت گزینه مناسبی برای شما هستند
    3- اگر میخواهید دید مستقیم داشته باشید از انتن پارابولیک استفاده کنید که نوع ایرانی هم هست ( انتن پژوهش )و....
    4- فکر میکنیم این برند را تهیه نمایید برای پاور استیشن جوابگوی شما باشد و از کیفیت بالایی هم برخوردار هستند Ubiquiti یا اگر فاصله کمتر هست از نانو استفاده کنید حالا شما قصد این رو دارید که لب تاب ها این انتن رو ببنند باید رادیو شما در رنج فرکانسی 2.4 کار کنه و حتما به این نکته توجه کنید و یکی از ضعف های این رنج فرکانسی برد کمتری نسبت به رنج 65 و یک سری معایب ها هست و.....

پیشنهاد میکنیم با یک متخصص شبکه تماس بگیرید تا از نزدیک محیط شما را ببنند و نظر نهایی رو اعلام کنند و تجهیرات مورد نیاز را به شما بگن و ....اینطوری واقعا نمیشه هیچ چیزی رو محاسبه و اندازه گیری کرد

7. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

پیش فرض پاسخ : وایرلس با برد بالا

متشکرم از حوصله شما و پاسختون.

آنتن های امنی برای شعاع 10 کیلومتری نیاز به مجوز دارند؟ (برای ایجاد یک شبکه خصوصی برای خودم)

تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

متشکرم از حوصله شما و پاسختون.

آنتن های امنی برای شعاع 10 کیلومتری نیاز به مجوز دارند؟ (برای ایجاد یک شبکه خصوصی برای خودم)
    این انتن ها در فرکانس استاندارد کار میکنند و نیازی به مجوز ندارند مگر اینکه بخواهید دکل بزنید یا روی یه فرکانس دیگه کار کنید که باید مجوز بگیرید . البته بعید بدونیم 10 کیلومتر رو پوشش بده البته خود نانو ها و پاور ها انتن داخلی دارند و هم میتونید از انتن اونها استفاده نمایید و هم اینکه انتن جدا استفاده نمایید .

10. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نانوها و پاورها چه درجه ای رو پوشش میدن ؟ من 360 درجه نیاز دارم
    ویرایش توسط Sajad : March 31st, 2010 در ساعت 00:53

تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

نانوها و پاورها چه درجه ای رو پوشش میدن ؟ من 360 درجه نیاز دارم
    معمولا 90 درجه اگر 360 میخواهید میتونید یه انتن اومنی ببندید یا اینکه اگر برد زیاد هست چند تا انتن فلت در جهات مختلف بزارید تا پوشش شما گسترده تر بشه . باور کند رو بحث وایرلس نمیشه هیچ چیزی را دقیق محاسبه کرد باید همه چیز محیا باشد و تست انجام بشه . مطمعن هم باشید با هزینه کم نمیشه به کیفیت مطلوب رسید .

13. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

بله جناب افراوب ، میدونم که نمیتونم بدون هزینه، کیفیت خوبی تهیه کنم. ولی نمیخوام هزینه هایی بشه که بیهوده باشه بلکه میخوام با مناسبترین قیمت کارم راه بیفته. و گرنه الان هم میتونم مثلا بگم 10 میلیون میذارم و فلان و فلان میگیرم 100% برای 10 کیلومتر که چه عرض کنم 100 کیلومتر هم جواب میده.

حالا من یه توضیح کلی از اونچه فهمیدم میدم تا برسیم سر مسائل دیگه. لطفا اگه جایی رو اشتباه متوجه شدم رو بهم اعلام کنید اگر هم درسته صحتش رو تایید کنید.

شبکه ای که میخوام راه بندازم سه تا نقطه اصلی داره. یکی مرکز هست که قرار اونجا تجهیزات نصب بشه. دو تا دیگه هم مراکزی هستن که قراره از مرکز وایرلس رو دریافت کنند.
    این سه نقطه روی یک پاره خط هستن. یعنی شعاع 180 درجه. به طوری که مرکز شبکه وسط پاره خط هست و دو محل دریافت کننده دو راس پاره خط. به شکل زیر:

1 ------------------------- 0 ------------------------- 2

در شکل بالا نقطه 0 مرکز شبکه یعنی جایی که آنتن ها و تجهیزات دیگه قرار میگیره هست.
    نقاط 1 و 2 هم جاهایی هستند که یک یوزر در اونجا هست و میخواد از مرکز 0 وایرلس رو به وسیله کارت وایرلس لپ تاپش دریافت کنه.
    فاصله نقاط 0 تا 1 برابر با 6 کیلومتر هست . و همین طور 0 تا 2 هم 6 کیلومتر.

علاوه بر این دو نقطه حساس که دریافت کننده هست نقاط دیگری اطراف 0 هستند که 3-4 کیلومتر از اون فاصله دارن در جهات مختلف (اینجاست که به 360 نیاز میشه) که اینها هم دریافت کننده هستند.

حالا ما تو قسمت 0 یک آنتن امنی قرار هست روی پشت بام ساختمان قرار بدیم. این آنتن قرار هست یک شعاع 10 کیلومتری را ساپورت کنه که شامل کلیه کلاینت های ما میشه. پس اگر آلودگی خاصی وجود نداشته باشه که مزاحم کار ما نشه همین آنتن پاسخگوی کار ما هست. اما اگر آلودگی خاصی باشه که نتونه به صورت 100% دو فاصله 6 کیلومتری ما رو جواب بده ما به دو آنتن فلت احتیاج پیدا میکنیم که به دو نقطه مورد نظرمون هم وایرلسمون رو برسونیم . اون آنتن امنی هم فقط کارش ساپورت کردن یوزرهای نزدیک باشه.
    یه چیز دیگه هم اینکه استفاده از این آنتن ها هم در فرکانس 2.4 نیاز به مجوز نداره خدا رو شکر.

حالا چرا ما که دورترین نقطه مون 6 کیلومتر هست اینقدر حرف 10 کیلومتر و 15 کیلومتر میزنیم ؟!
    خوب یکی از دلایلش اینه که یه خورده بیشتر در نظر بگیریم تا با مشکل مواجه نشیم.
    یکی دیگه از دلایلش هم اینه که در بین نقاط 6 تا 15 کیلومتر هم بعضی جاها لازم میشه ما به شبکه مون دسترسی داشته باشیم. اما اون نقاط خیلی واجب نیستند که اگر ساپورت نشدن ما ناراحت نمیشیم اما اگه بتونیم ساپورتشون کنیم خوشحال میشیم.

درست متوجه شدم قضیه رو ؟

تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

اگر به این راحتی بود که یه انتن اومنی میبستیم و 6 کیلومتر رو ساپورت میکردیم این روش شما به نتیجه نمیرسد . این انتن برد نهایی که به شما بده 1000 متر هست بدون مانع و امواج مزاحم البته شاید کمتر شاید هم بیشتر .
    بهترین راه این هست که شما از یک دکل استفاده کنید و نانو ها و پاور ها رو روی دکل قرار بدید و مشتریان شما هم برای اتصال به شما از نانو استفاده کنند این روش پوینت تو پوینت مطمعن باشید راحت ترین و امن ترین روش برای دسترسی هست . روی کل تعدادی نانو و پاور با انتن در جهات مختلف قرار میدید . و برای هر مشتری هم نانو وصل میکنیم تا دید مستقیم داشته باشند و یتونن همدیگر رو ببینند .
    البته منظور از دکل این نیست که یه دکل با ارتفاغ زیاد ببندید در تهران ارتفاع ساختمان ها زیاد هست و باید ارتفاع دکل ها هم زیاد باشد میتونید از یک دکل کوچیک استفاده نمایید و بالای ساختمان قرار بدید . اگر میخواهید اینترنت خود را شییر کنید و به مشتریان ارائه کنید باید از نرم افزار ها ( ترم افزار اکانتینگ سیب ) استفاده کنید و یک سری لوازم و تجهیرات دیگر . خلاصه باید هزینه نسبتا زیادی کنید . با یه انتن اومنی مشکل شما حل نخواهد شد .
    فکر میکنم تو فروم پرشین ادمین این سوالات رو بپرسید تخصصی تر بهتون پاسخ میدن و میتونید اطلاعات بیشتری بدست بیارید .
    ویرایش توسط AfraWeb.net : April 1st, 2010 در ساعت 06:19

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)