-
December 9th, 2013, 20:21
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
takspeed.org
ممنون
ورژن جدید فریر رو نصب کردم و باز هم مشکل داشت.
واسه تغییر ورژن پی اچ پی باید چیکار کنم ؟
با پشتیبان سایت تماس بگیرین
از ماژول smtp جیمیل استفاده کردین ؟؟ اینو هم امتحان کنید . جواب نداد بعد درخواست بدین ورژن پی اچ پی رو تغییر بدن ( اگه سایتتون قسمت هایی دیگه ای داره که از پی اچ پی استفاده میکنه مطمئن بشین که با داونگرید مشکلی پیش نمیاد . از پشتیبان سایتتون یا هاستتون کمک بگیرین )
ویرایش توسط doctorportable : December 9th, 2013 در ساعت 20:24
-
تعداد تشکر ها از doctorportable به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013 20:21
# ADS
-
December 9th, 2013, 20:26
عزیزان من چطور میتونم از ایمیل ها و شماره موبایل های کسانی که از سایت خرید کردن خروجی بگیرم!؟
-
تعداد تشکر ها از redpayam به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2013, 13:18
http://www.webhostingtalk.ir/f42/90855/
http://www.webhostingtalk.ir/f42/78037/
http://www.webhostingtalk.ir/f42/96142/#post908429
دوستان گوگل ابزار بسیار خوبی هستش . حیف نیست ازش استفاده نمیکنین . همین جا به دست اندرکاران گوگل و ویکی پدیا درود و خسته نباشید میگم
ویرایش توسط doctorportable : December 10th, 2013 در ساعت 13:23
-
تعداد تشکر ها ازdoctorportable به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2013, 14:35
عضو جدید
سلام
جناب من وقتی نصب میکنم بالای صفحه این ارورر میاد و موقع خرید این ارورر اذیت میکنه ، باید چیکار کنم ؟
Warning: trim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/domine/public_html/file/acc/include/funks.php on line 26
چندبار هم پاکش کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد ، اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم .
نسخه ی جدیدش رو نصب کردم .v1.57
ویرایش توسط javad159 : December 10th, 2013 در ساعت 15:06
-
تعداد تشکر ها از javad159 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2013, 16:15

نوشته اصلی توسط
ata3929
کسی میدونه چرا در قسمت "افزونه ها" این اسکریپت وقتی تهداد ماژول ها از 5 و بالا تر میره اندازه فونتش هم بزرگ میشه؟
علتش و کسی میدونه؟
درود
دوست عزیز این ربطی به تعداد ماژول نداره
برخی ماژول ها بر روی utf-8 رمز گذاری نشده اند و وقتی نصب میشن همچین مشکلی پیش میارن و حتی برخی از هاست های فارسی رو پشتیبانی نمیکنن
من یک هاست سی پنل ایرانی گرفتم و مشکلی که داشتم این بود که فارسی را ساپورت نمیکرد و باید برای تمامی فایل های php پشتیبانی از utf-8 را تعریف میکردم و برای ماژول ها هم رمزگذاری را به utf-8 تغییر میدادم و بعد از تمام تغییرات متوجه شدم که مشکل بزرگ شدن فونت در قسمت افزونه ها هم برطرف شد
به بخش ادیت ماژول در سی پنل بروید و کدهای ماژول را کپی و در Notepad++ وارد کرده و رمزکذاری را روی utf-8 بکذارید و سیو کنید و سپس کدها را دوباره در ماژول جایگزین و سیو کنید
دقت کنید پس از سیو کردن در ماژول دوباره همان کد ها را در Notepad++ تست کنید و چک کنید که حتما رمزگذاری به utf-8 تغییر کرده باشد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از ershad1 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2013, 16:21
دوستان کسی نیست در این مورد بتونه همکاری یا کمکی بکنه ؟

نوشته اصلی توسط
ershad1
درود
ماژولی هست که با وارد کردن تعداد روزهای اعتبار اکانت در فیلد سوم اعتبار اکانت کاربر را محاسبه و چند روز قبل از اتمام اعتبار به کاربر ایمیل میفرسته و اطلاع رسانی میکنه
حالا کسی هست که با استفاده از این قابلیت ماژولی تهیه کنه که صفحه ای در فریر ایجاد بشه که کاربر هر وقت خواست با وارد کردن یوزر اکانتش بتونه تاریخ انقضای اکانت خودش رو مشاهده کنه و از پایان اعتبار اکانتش باخبر بشه
اگه کسی بتونه این ماژول رو بنویسه عالی میشه چون سرویس هایی هستند که با ibsng هماهنگ نیستن و خودشون هم اکانتینگ کاملی ندارن و چنین قابلیتی در فریر میتونه خیلی جامع و مفید باشه
-
تعداد تشکر ها از ershad1 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2013, 22:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
doctorportable
با پشتیبان سایت تماس بگیرین
از ماژول smtp جیمیل استفاده کردین ؟؟ اینو هم امتحان کنید . جواب نداد بعد درخواست بدین ورژن پی اچ پی رو تغییر بدن ( اگه سایتتون قسمت هایی دیگه ای داره که از پی اچ پی استفاده میکنه مطمئن بشین که با داونگرید مشکلی پیش نمیاد . از پشتیبان سایتتون یا هاستتون کمک بگیرین )
فقط یه قالب html رو هاستم دارم با فرییر
مشکلی پیش نمیاد ؟
از چیزی نمیخواد بکآپ بگیرم ؟
-
تعداد تشکر ها از takspeed.org به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2013, 22:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ershad1
دوستان کسی نیست در این مورد بتونه همکاری یا کمکی بکنه ؟
zspeed_org
یاهو پیام بدین
اسکریپت آماده دارم تمام این امکانات رو داره
-
تعداد تشکر ها از takspeed.org به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2013, 03:43
عضو جدید
یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده ؟
سلام
جناب من وقتی نصب میکنم بالای صفحه این ارورر میاد و موقع خرید این ارورر اذیت میکنه ، باید چیکار کنم ؟
Warning: trim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/domine/public_html/file/acc/include/funks.php on line 26
چندبار هم پاکش کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد ، اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم .
-
تعداد تشکر ها از javad159 به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2013, 09:42

نوشته اصلی توسط
javad159
یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده ؟
سلام
اول از همه ورژن پی اچ پی هاستتونو بگین ؟
بعد اگه میخواهین از شر این پیام ها راحت بشین ( همون پیام پابرجاست فقط نمایش داده نمیشه ) میتونین دستور زیر رو اخر فایل کانفیگ تو پوشه اینکلود اضافه کنید .
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index317.html
لطفا تو تاپیک مطالب مشابه رو مطالعه کنین و فوری به مشکلی برخورد میکنین پست نزنین
-
تعداد تشکر ها از doctorportable به دلیل پست مفید