صفحه 9 از 23 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 242

موضوع: |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نقل قول نوشته اصلی توسط namesis R نمایش پست ها
    والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
    اون سایت ماله من نبوده منم یه فردی بودم که درخواست همکاری داده شده بود که پول از من باشه و کار از اون . الان من تو ارایه سرویس های خارج مشکلی ندارم ، کارو کسی دیگه کرده ، این payline باید جواب گو باشه که به هر کسی درگاه نده که اینطوری بشه ، شما اگه از درگاه خودم پرداخت میکردی که مشکلی نبود

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

گرامی
    شما الان از هرجا هویز بگیرین مشخصات و اسمه شمارو میده که صاحبه این دامنه هستین
    همه شواهد نشون میده که اینجا شما توی دردسر میوفتین
    بهترین راه اینه که خودتون هر چه سریعتر پیگیره این موضوع باشین و این اقا رو پیدا کنین تا هزینه هارو برگشت بزنن
    وگرنه بیشترین ضرر و زیان رو شما میبینین باز هم

3. تعداد تشکر ها از code_2219 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط code_2219 نمایش پست ها
    گرامی
    شما الان از هرجا هویز بگیرین مشخصات و اسمه شمارو میده که صاحبه این دامنه هستین
    همه شواهد نشون میده که اینجا شما توی دردسر میوفتین
    بهترین راه اینه که خودتون هر چه سریعتر پیگیره این موضوع باشین و این اقا رو پیدا کنین تا هزینه هارو برگشت بزنن
    وگرنه بیشترین ضرر و زیان رو شما میبینین باز هم
    شما به درگاه بانکی بنده هیچ پولی واریز نکردید و اگر مشکلی دارین از طریق payline پیگیری کنید ، اون زمانی که شما پرداخت می کردی اصلا متوجه نبودی که سیستم تیکت اصلاه به سایت اصلی ما متصل نیست ؟ بهترین گزینه صبر کنید تا ببینیم چی میشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    176
    تشکر شده در
    143 پست

عجب حرکت حرفه ای زدین خدایی

همین آقای Nasri با اکانت استارتر میاد بالا مطمنم از مدیریت بخواین آی پی هارو چک کنه .

عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن

این مورد به سایتdataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه

نتیجه گیری => تا فردا هویز تغیر میدیم :D

ویرایش توسط azadfalah : December 18th, 2013 در ساعت 23:26

6. تعداد تشکر ها از azadfalah به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
    عجب حرکت حرفه ای زدین خدایی

همین آقای Nasri با اکانت استارتر میاد بالا مطمنم از مدیریت بخواین آی پی هارو چک کنه .

نتیجه گیری => تا فردا هویز تغیر میدیم :D

بله تا فردا بنا به درخواست خودم که با سایت dataecome درخواست دادم مشخصات صاحب اصلی دامنه علیرضا موسوی قرار داده بشه همون شخصی که از ابتدا دامنه رو خریداری کرده

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NaSRI نمایش پست ها
    بله تا فردا بنا به درخواست خودم که با سایت dataecome درخواست دادم مشخصات صاحب اصلی دامنه علیرضا موسوی قرار داده بشه همون شخصی که از ابتدا دامنه رو خریداری کرده
    دوست عزیز من شما وقتی کسی قرار باهتون همکاری کنه هر کسی نا اشنایی بیاد اجازه همکاری میدید؟میزارید به اسم شما و سایت شما همه چیز بگن بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی یا ضمانتی بگیرید؟واقعا من اینجا یه حسی بهم دست میده انگار که مارو... فرض کردید
    الان من بیام به مدیر سایت وب هاستینگ بگم بخش فروش سایت رو به من بدید همینجوری به من میده؟کمی منطقی باشید!!!
    عزیز من پول بابت سرور ها داده شده ماچ و بوسه نبوده که!!!
    ب کلی بد بدختی پول در میاد به همین آسونی به باد بره؟من تا فردا تکلیف مشخص نشه شنبه صبح یه جور دیگه پیگیری می کنم که اصلا نا خوشابند نیست

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad. نمایش پست ها
    دوست عزیز من شما وقتی کسی قرار باهتون همکاری کنه هر کسی نا اشنایی بیاد اجازه همکاری میدید؟میزارید به اسم شما و سایت شما همه چیز بگن بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی یا ضمانتی بگیرید؟واقعا من اینجا یه حسی بهم دست میده انگار که مارو... فرض کردید
    الان من بیام به مدیر سایت وب هاستینگ بگم بخش فروش سایت رو به من بدید همینجوری به من میده؟کمی منطقی باشید!!!
    عزیز من پول بابت سرور ها داده شده ماچ و بوسه نبوده که!!!
    ب کلی بد بدختی پول در میاد به همین آسونی به باد بره؟من تا فردا تکلیف مشخص نشه شنبه صبح یه جور دیگه پیگیری می کنم که اصلا نا خوشابند نیست
    من درخواست همکاری به اون ندادم قضه این بود که این اقا تو سیستم گارنا مشتری بنده بودن محصولات اینجا رو می خریدن گارنا شاپ . نمایندگی رسمی گارنا در ایران ، بعد چند وقت که اشنا شد به من گفت که فروش سرور مجازی و هاست و دامنه راه بندازیم و سرمایه از من و کار از اون ، خوب منم قبول کردم و چنتا سرور خریدم بعد چند وقت گفت تایم انلاینت بالاس شماره موبایل تورو میزارم تو سات به عنوان پشتیبان و من به تیکت ها رسیدگی میکنم ، گفتم باشه بعد امد گفت تو ، تو اون سایتت نماد اعتماد داری بیا برو نماد بگیر چون یه بار گرفتی دیگه میدونی چیکار باید بکنی و منم گفتم باشه داشتیم خوب پیش میرفتیم و مشکلی نبود که گفت سرور ایران و من گفتم پول ندارم فعلا ، خودت اگه داری بگیر ، گفت باشه رفت یه ساب دامنه رو سایت زد که پول مشتریا به درگاه بانکی پی لاین خودش بره که بعد سرور شارژ کنه ، که حالا می بینیم اینطوری شده .

من اینجا امدم مشکل ببینم چی مشه اگه میخواستم کاری بکنم ، راحت می تونم ادعا کنم که شما از سایت من خرید نکردی ، شماره پیگیری هم بدی از درگاه بانکی من نبوده و ارجا میشی به سیستم پی لاین ، حالا من کمکی که میتونم بکنم اینه برید پی لاین شکایت کنید و اطلاعات طرف رو دربیارید ، منم مثل شما تنها 2 تا ایمیل و 2 تا شماره تماس دارم که خاموش کرده .

تا الان چقدر پرداخت انجام شده ؟
    ویرایش توسط NaSRI : December 19th, 2013 در ساعت 01:14

عضو جدید online.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    111
    تشکر شده در
    75 پست

من نمیدونم سایت ماله کیه و کی پول منو خورد ه

اگه این سایت نماد نداشت خرید نمیکردم کلا

اگه تا فردا پول حسام برگشت داده نشه از طریق نماد و پلیس فتا 100% پیگیری میکنم اینو مطمعن باشید
    فکر نکنم شخص دویمی هم در کار باشه
    موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

ما بر اساس قولی که بهمون داده شده هزینه رو واریز کردیم سر موئد هم تحویل داده نشده درخواست برگشت وجح زدیم چون خودمون می تونیم صبر کنیم مشنری که نمیتونه صبر کنه!!!!
    چون با نام شما اقدام به فروش کرده دوست عزیز شما باید پاسخ گو باشید اگر اعتماد نداشتید و نمی دونستید همچین شخصی هست همکاری نمیکردید سرور رو دیگه لازم ندارم من به شخصه چون از جای دیگر تهیه کردم
    فقط تیکت هارو پاسخ بدید و هزینه کاربران و تک تک واریز کنید!!!

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad. نمایش پست ها
    ما بر اساس قولی که بهمون داده شده هزینه رو واریز کردیم سر موئد هم تحویل داده نشده درخواست برگشت وجح زدیم چون خودمون می تونیم صبر کنیم مشنری که نمیتونه صبر کنه!!!!
    چون با نام شما اقدام به فروش کرده دوست عزیز شما باید پاسخ گو باشید اگر اعتماد نداشتید و نمی دونستید همچین شخصی هست همکاری نمیکردید سرور رو دیگه لازم ندارم من به شخصه چون از جای دیگر تهیه کردم
    فقط تیکت هارو پاسخ بدید و هزینه کاربران و تک تک واریز کنید!!!
    من قولی بابت سرور ایران ندادم ، با نام منم اقدام به فروش نکرده پست اول رو بخونید ، در هر صورت اینجا نه پول به من رسیده که من بیام جواب گو باشم نه هیچی فقط همه چیز داره به نام من تموم میشه من در کل واسطه بودم این وسط مارو خام کرد که نماد بگیریم .

صفحه 9 از 23 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)