ممنون میشم جوابه تیکتهارو بدین
ممنون میشم جوابه تیکتهارو بدین
ویرایش توسط code_2219 : December 16th, 2013 در ساعت 19:19
ای بابا
چرا نیستین
خوب من الان لازم دارم بلا تکلیف موندم اگر نمیخواین درست سرویس بدید حداقل بریم از یکجا دیگه بخریم
15ساعت بیشتر شده که هنوز جواب ندادید
فعلا که جواب تیکت رو هم نمیدن چه برسه به سرعت و اینا
بنده هم اگر تا امشب جواب ندهند فردا برای تنظیم شکایت میرم
این همه سایت معتبر توی این انجمن فعالیت میکنند رفتین از جایی سرور گرفتین که خودتون هم نمی دونید کی هستند
کلا اصلا سرور مال خودشون نیست که....
مشخصات سرور این دوستان که سایت شهراد گذاشته
:: Shahrad Network ::
بعضی از دوستان توجه نمی کنند که اون طرفی که در افرانت و یا تبیان و یا پارس آنلاین سرور داره درسته پهنای باندش گرونه ولی حداقل بعضی از این دوستان معتبر هستند تا بگید پول رو برگردونید برگشت می زند
حالا هم این دوست عزیز تا تمام مشتری های خودشو جمع نکرده نمی تونه این سرور رو ماهی 800 کرایه کنند پس باید منتظر باشید
چرا عزیز خندم. گفتم شاید فرجی شده باشه و جواب داده باشند.. جوابی به کسی هم ندادند؟
منم اولش فکر کردم اگر شهراد نامحدود میداد چرا روبینا سرور نامحدود نگرفت ازش ؟!
امید وارم سرور های همه رو تحویل بدن .
با سلام
نمیخواستم در تاپیک شرکت کنم شاید هم فردا مشکلشون رفع بشه و فکر کنند ما اومدیم زیر آب ایشون را بزنیم در تاپیک اما خب نام ما آورده شد در تاپیک. (هر چند دیگر از این مرکز خدمات نمیدیم)
دوست عزیز وقتی چیزی وجود ندارد چگونه ارائه کنیم ؟ فکر میکنید ما از مشتری بدمون میاد ؟ اتفاقا مشتری خوشمون میاد اما مشتری که اندازه مصرفش هزینه بکنه و حساب کتاب شده باشه نه رو هوا!!!
به شخصه کاربری را دیدم که بالای 50 تومان هزینه سرور نمیدهد (مصرف زیاد) اما هر ماه شاید حدود 200 تومان بیشتر خرج سرور میکند و هر چند روز تعویض میکند از این سرور به اون سرور.
---------------------------
احتمالا ایشون (استارتر عزیز) به این فکر بودند که کسی نامحدود نمیتونه استفاده بکنه و حداکثر شاید چند صد گیگ بشه و به ترا هم حتی نرسه یا ... نمیدونم چه سیاستی به کار بردند و به عنوان همکارشونم دقیقا این سیاست ها به ما مربوط نمیشه که دنبالش باشیم و تو کارشون سرک بکشیم.
انشالله اگر مشکلی براشون پیش امده حل بشه و بیان پاسخگو باشند اگر هم نشد که ...
مشکلشونم قبلا گفتند :
پس یعنی سرور را گرفتند حالا ون 800 تومانی که دوستان گفتند یا ...
فکر کنم در گیر پشتیبانی ... شهراد شدند..:ی
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : December 18th, 2013 در ساعت 22:30
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
کسی از دوستان از ایشون سرور تحویل گرفته؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)