-
December 9th, 2013, 15:58
درخواست 16 عدد vps با مصرف cpu بالا
با سلام. دوستان من به 8 عدد vps رم 1 گیگ نیاز دارم. ( در صورت رضایت 8 عدد دیگه سفارش میشه و جمعا میشه 16 عدد )
دوستان عزیز دقت کنن که من مصرف cpu بالایی دارم به طوری که الان از 2 تا که سرویس داشتم سرویسم رو قطع کردن. چون همیشه لود cpuرو 100% هستش. بعضی ها پیشنهاد دادن vds بگیرم که cpu اختصاصی هستش. به هارد زیادی هم احتیهج ندارم. فقط از یک نرم افزار استفاده میکنم که همیشه لود cpu رو بالا نگه میداره. دوستانی که میتونن با این شرایط بهم سرویس بدن لطفا اعلام کنن شرایط رو به همراه قیمت.
دوستان این نکته رو هم بگم قبل از خرید حتما باید بهم تست رو هم بدید که امتحان کنم. بدون تست به هیچ عنوان خرید نخواهم کرد.
چون نرم افزاری که استفاده میکنم توی بعضی از سرورها 2تا سایت میشه اد کرد روش تو بعضی ها 4 تا. منم باید حتما 4 تا اد کنم. پس حتما به تست قبل خرید احتیاج دارم.
منتظر پیشنهادات دوستان هستم
-
تعداد تشکر ها ازvampaste به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013 15:58
# ADS
-
December 9th, 2013, 16:04
پاسخ : درخواست 16 عدد vps با مصرف cpu بالا
سلام در صورت نیاز میتونیم از انگلیس امریکا و کانادا سرویس بهتون ارائه بدیم لطفا تماس برقرار نمایید
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
-
تعداد تشکر ها ازsupportvps به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 16:05
-
تعداد تشکر ها ازi-whost به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 16:12
عضو دائم
باسلام
رم: 1 گیگ
سی پی یو: 1Core - 3.4 Ghz
لوکیشن های موجود: هلند - فرانسه - آلمان - مالزی - انگلستان - امریکا - کانادا
فضای هارد: 25 گیگ
پهنای باند: نامحدود
آپتایم: %99 تضمینی
پنل ریبوت: موجود
مدیریت با پیام کوتاه: بزودی
هزینه ماهیانه: 25 هزار تومان
هر آی پی اضافی : 6 هزار تومان
هر 100 گیگ فضا : 12 هزار تومان
هر یک گیگ رم اضافی : 9 هزار تومان
پرداخت با اقساط دلخواه
کانفیگ مورد نظر شما به صورت رایگان اعمال خواهد شد
در صورت نارضایتی از سرور خود امکان برگشت وجه بدون قید و شرط امکان پذیر می باشد
با تشکر
از تاپیک ما بازدید بفرمایید
آسمان ارتباط شرق
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 16:18
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازmehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 16:33
با سلام
برنامه مورد مصرف پ خ کنید تا افر دهیم
با وی دی اس
مصرف سی پی یو چقدر هست ؟ چند مگا هرتز
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازspooky021 به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 16:42
با سلام
با اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشته اید سرویس VE-2 یا مشخصات زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
80 Gb فضا ، 1 Tb پهنای باند ، 1.5 Gb رم ، سی پی یو 12 هسته ای Dual Intel® Xeon® E5645 processor at 2400Mhz
دیتا سنتر Mesh آلمان و Iweb کانادا که در بستر Cloud قرار دارد
ماهیانه 48000 تومان
http://www.ehost.ir/vps/linux
ویرایش توسط KamranOnline : December 9th, 2013 در ساعت 17:11
-
تعداد تشکر ها از KamranOnline به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 16:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vampaste
با سلام. دوستان من به 8 عدد vps رم 1 گیگ نیاز دارم. ( در صورت رضایت 8 عدد دیگه سفارش میشه و جمعا میشه 16 عدد )
دوستان عزیز دقت کنن که من مصرف cpu بالایی دارم به طوری که الان از 2 تا که سرویس داشتم سرویسم رو قطع کردن. چون همیشه لود cpuرو 100% هستش. بعضی ها پیشنهاد دادن vds بگیرم که cpu اختصاصی هستش. به هارد زیادی هم احتیهج ندارم. فقط از یک نرم افزار استفاده میکنم که همیشه لود cpu رو بالا نگه میداره. دوستانی که میتونن با این شرایط بهم سرویس بدن لطفا اعلام کنن شرایط رو به همراه قیمت.
دوستان این نکته رو هم بگم قبل از خرید حتما باید بهم تست رو هم بدید که امتحان کنم. بدون تست به هیچ عنوان خرید نخواهم کرد.
چون نرم افزاری که استفاده میکنم توی بعضی از سرورها 2تا سایت میشه اد کرد روش تو بعضی ها 4 تا. منم باید حتما 4 تا اد کنم. پس حتما به تست قبل خرید احتیاج دارم.
سلام
شما باید میزان مصرفتون را دقیق به مگاهرتز مشخص کنید و اختصاصی خرید کنید.
سرورهایی که ما ارائه میکنیم 24 ساعته هم شما تا اخر پر بکنید هیچ مشکلی ندارد چرا ؟ چون اختصاصی هست اما در جاهای دیگه که گیر میدادند به هتون چون پردازنده شیر بوده و اینجوری به سرور اصلی فشار میاوردید و مشتریان دیگشون مشکل میخوردند اما روی سرویس های ما چنین مشکلی نیست و تمامی VPS ها منابع به صورت VDS هست.
(سایت ما : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)))
امکان ارائه تست نیست اما امکان خرید و تست نرم افزارتون هست که اگر جواب نگرفت به ما میگید اگر نتوانستیم مشکلتون را حل کنیم 15 هزار تومان (هزینه آیپی کانفیگ و ...) کسر میشود و مابقی برگشت داده میشود
مشکل 2 سایت باز شدن و 4 سایت هم که گفتید بعید میدونم به سخت افزار مربوط باشد این موارد نرم افزاری هست.
قبل هر خریدی کامل و درست مشورت کنید تا سرویس درست خرید کنید.
تلفن مشاوره : 02166378056
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 16:55
نیازتون رو برحسب مگاهرتز و هسته و اختصاصی و یا اشتراکی بودن بفرمایید
و میزان بودجه ای که دارین بصورت دقیق بهتر میشه شما رو به هدفتون راهنمایی کرد
برای نمونه شما ممکنه شما ۱۰تا وی پی اس با قدرت ۵۰۰مگاهرتز گرفته باشین
که هرکدوم روی هم ۵۰۰۰مگاهرتز یادرکل ۵ گیگاهرتز رو به خودتون اختصاص دادین
که میشه همه این قدرت رو روی یک وی پی اس هم بهتون داد و نیازی به گرفتن چندتا
نیست کار شما جیست جستجوی بیت کوین و یا امثال این؟!
ویرایش توسط DUST : December 9th, 2013 در ساعت 17:05
-
تعداد تشکر ها ازDUST به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 17:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vampaste
درود
دوست عزیز میتونیم از ایران با کیفیت بسیار بالا در خدمتتون باشیم.
در مورد سی پی یو تا اطلاع ثانوی هیچ محدودیتی اعمال نخواهد شد.
در مورد برنامه هم لطف کنید اسم برنامه رو اعلام کنید به صورت خصوصی تا بدونیم مورد استفادتون چیه...
http://www.webhostingtalk.ir/f15/93862/
http://www.webhostingtalk.ir/f15/97891/
ارادتمند شما
سرپرست تمی فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور
هادی امیری
-
تعداد تشکر ها ازhadi_am به دلیل پست مفید