سلام خدمت دوستان گرامی
امروز به یک مطلب طنز برخورد کردم گفتم داخل انجمن منتشر کنم تا استفاده کنید
اگر به برنامه نویسان عزیز بی احترامی شده بنده معذرت خواهی میکنم !
برنامه نویس چیست؟
برنامه نویس موجودیست زنده که اغلب بصورت نشسته با کمی خمیدگی روبروی خود را نگاه می کند.
این موجود توانایی بسیار زیادی در گیر دادن به یک موضوع و پلک نزدن را داراست. بیشتر طول عمر خود را بدون تحرک سپری می کند و فقط انگشتانش دارای فعالیت بسیار زیاد هستند.
غالبا بصورت انفرادی یافت می شود و در پاسخ به مخاطب همواره می گوید: چی؟ ۹۹٪ آنها شب زیست هستند.
بین یک شاخه گل رز و یک تکه پاره آجر تفاوتی قائل نمی شود. از دید همه ی گونه های برنامه نویس، کلیه مسائل و موارد یا تابع هستند
یا متغیر یا حلقه تکراری در مواجهه با هرگونه مشکل، اولین راه حل پیشنهادی برنامه نویس Restart است و هر چیزی که خراب است، بصورت پیش فرض هنگ کرده است
مهارت بسیار زیادی در فشردن کلید های Ctrl+S و بلافاصله F5 یا F9 (در گونه های مختلف مانند PHP یا ASP متفاوت است) در کمتر از صدم ثانیه را دارد. گونه هایی از برنامه نویس وجود دارد که می تواند تا 12 ساعت یک موزیک تکراری را بصورت Repeat (حتی با هدست) گوش کند و حتی یک کلمه از آنرا متوجه نشود.
رعایت نکات ایمنی در مواجهه با برنامه نویس:
- هرگز دست برنامه نویس را روی ماوس تکان ندهید، اگر این اتفاق ناخواسته افتاد بلافاصله به اندازه یک مشت از دست مخالف فاصله بگیرید.
- هنگامی که با او صحبت می کنید اگر به شما خیره شده است، مطمئن باشید 1 کلمه از حرف شما را هم نمی شنود
- وقتی مکررا با بله یا خیر جواب می دهد، برای حفظ سلامتی از ادامه دادن به سوال جواب به شدت پرهیز کنید.
Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
تشکر شده در
5,196 پست
پاسخ : برنامه نویس چیست؟ (طنز)
نوشته اصلی توسط paradiseserver
سلام خدمت دوستان گرامی
امروز به یک مطلب طنز برخورد کردم گفتم داخل انجمن منتشر کنم تا استفاده کنید
اگر به برنامه نویسان عزیز بی احترامی شده بنده معذرت خواهی میکنم !
برنامه نویس چیست؟
برنامه نویس موجودیست زنده که اغلب بصورت نشسته با کمی خمیدگی روبروی خود را نگاه می کند.
این موجود توانایی بسیار زیادی در گیر دادن به یک موضوع و پلک نزدن را داراست. بیشتر طول عمر خود را بدون تحرک سپری می کند و فقط انگشتانش دارای فعالیت بسیار زیاد هستند.
غالبا بصورت انفرادی یافت می شود و در پاسخ به مخاطب همواره می گوید: چی؟ ۹۹٪ آنها شب زیست هستند.
بین یک شاخه گل رز و یک تکه پاره آجر تفاوتی قائل نمی شود. از دید همه ی گونه های برنامه نویس، کلیه مسائل و موارد یا تابع هستند
یا متغیر یا حلقه تکراری در مواجهه با هرگونه مشکل، اولین راه حل پیشنهادی برنامه نویس Restart است و هر چیزی که خراب است، بصورت پیش فرض هنگ کرده است
مهارت بسیار زیادی در فشردن کلید های Ctrl+S و بلافاصله F5 یا F9 (در گونه های مختلف مانند PHP یا ASP متفاوت است) در کمتر از صدم ثانیه را دارد. گونه هایی از برنامه نویس وجود دارد که می تواند تا 12 ساعت یک موزیک تکراری را بصورت Repeat (حتی با هدست) گوش کند و حتی یک کلمه از آنرا متوجه نشود.
رعایت نکات ایمنی در مواجهه با برنامه نویس:
- هرگز دست برنامه نویس را روی ماوس تکان ندهید، اگر این اتفاق ناخواسته افتاد بلافاصله به اندازه یک مشت از دست مخالف فاصله بگیرید.
- هنگامی که با او صحبت می کنید اگر به شما خیره شده است، مطمئن باشید 1 کلمه از حرف شما را هم نمی شنود
- وقتی مکررا با بله یا خیر جواب می دهد، برای حفظ سلامتی از ادامه دادن به سوال جواب به شدت پرهیز کنید.
جالبه
ولی ادمین داریم معتاد این کارا باشه هااا
من خودم حساب کردم 10 ساعت در روز آنلاینم 8-7 ساعت خواب بقیش دانشگاه
مگه داریم همچین آدمی ...
هندسفری هم یه جور عادت شده حتی دانشگاه بهم وصله میام خونه به سیستم وصله اصلا وصله ههههه
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
این افراد شکم دارند اکثرا :دی و نزدیک به ادمی زاد نیستند
بعضی ها هم به جز شکم مویه بلندی هم دارند :دی ( فکر کنم اسمش کیم بود )
شب ها که می خوان ب خوابن کلی پروژه و ایده میاد تو مغضشون تا انجام بدن
پرژه هایه نشدنی:دی مثله نحویل وی پی اس در وی ام ویر برای whmcs :دی
مثلا وقتی تویه فرودگاه نشتن یک لحظه فکر می کنن اینجا چند نفر هست بعد به مغضش خطور می کنه وب گذر تو فوتر فرودگاه بزاره :دی
تو ماشین داره رانتدگی می کنه وقتی تو ترافیکه به صورت نا خدا گاه می گه باید ای دی اس ال بگریم
این ها رو هم به نوشته هات اضافه کن :دی