نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
خیلی حوصله داری بخدا
ولش کن عزیز
والا چون مدت هاست در زمینه انکودر فعالیت میکنم به این بحث علاقه پیدا کردم ولی در کل زیاد اهل بحث کردن نیستم از ارسالی هام مشخه با این حال ممنون
نقل قول نوشته اصلی توسط i-w2 نمایش پست ها
ارسال های قبلی شما در انجمن رو دیدم. در اکثر تاپیک ها تنها کسی هستید که ساز مخالف میزنید و با همه سر بحث دارین حتی اگه در مورد موضوع مورد بحث اطلاعات کافی نداشته باشین.
دوست عزیز بعد از چند سال کار تو تورنت و همکاری با افرادی مثل mSD , VYTO و Enodeking خوب میدونم که کیفیت ریلیز 480p تا چه حدی هست و چه کسی فیلم ریلیز میکنه و چه کسی سریال.
این سورس انکد بنده هست که سعی کردم با کمترین میزان کاهش کیفیت حجمش رو به 1 سوم برسونم
Download File : 1.mkv
لطفا این بحث رو ادامه ندین. تخصص شما احتمالا هاستینگ و .... هست نه انکد و ریلیز. پس لطفا در حوزه خودتون نظر تخصصی بدین نه هر جایی.

موفق باشید
با سلام

اولا" ممنون میشم نمونه ای از بحث هایی که من توش ساز مخالف رو زدم به خودم گوش زد کنید خیلی برام جالبه . ولی در مورد ادعا هایی که کردید واقعا" جای بحث داره شما با mSD و VYTO فعالیت کردید ؟ اصلا" میدونید چند نفر هستن ؟ اصلا میدونید در کدام ترکر فعالیت میکنن ؟
والا اگه به قول خودتون ارسال های قبلی بنده رو دنبال کرده باشید بر این واقف خواهید شد که بنده در این انجمن هیچوقت در زمینه هاستیگ حرفی نزده و نخواهم زد

ولی ادعای زیبایی دارید و امیدوارم موفق باشید
نقل قول نوشته اصلی توسط scorp نمایش پست ها
دوست عزیزم دیگه بعد از ۱ سال انکد کردن به این قضیه واقف هستم که رم تاثیر گذار هست منظور من هم مقدار کم بود برای همین نوشتم ۴ گیگ رم کافی هست (با توجه به آفرهای دوستان نظیر ۳۲ گیگ رم) !! به این علت که این دوست عزیز بین آفرها روی CPU بیشتر تمرکز کنه تا رم !
درمورد اینکه چقدر حرفه ای هستیم هم چند نمونه براتون قرار میدم در آخر همین پست که خودتون میتونید بعد از دیدن آنها درمورد ما بهتر قضاوت کنید.
ارادتمند
با سلام دوباره

حداقل بنده شمارو مدت هاست میشناسم و مطمئن هستم که چند وقتی هستش دقیق نمیدونم به کار انکود کردن فیلم و سریال مشغولید باز اگه شما ادعایی انکودری بکنید باز قابل قبول تر هستش

نقل قول نوشته اصلی توسط i-w2 نمایش پست ها
دوست عزيز
اين سوال رو پرسيدم چون من سعي ميكنم كاري كنم كه طرفداري هم داشته باشه. تا جايي كه من متوجه شدم انكد هاي شما محبوبيت چنداني نداره. البته اين مورد عيبي نداره چون خيلي ها واسه دل خودشون انكد ميكنند
ممنون میشم شما که انکودر معروفی هستید اسم گروهتون یا وبسایتی که درش فعالیت میکنید رو ذکر کنید