نوشته اصلی توسط
magicvps.com
دوست عزیز بنده با توضیحات شما مشکلی نداشتم و ندارم
من سر این مورد با شما بحث کردم که نقل قول شده دمیتوانستند توی فورم هم سرچ کنید کلی پست و تاپیک پیدا میکنید توی همین فورم
شما گفتید این باگ با این کار از بین میره در صورتی که این مورد همه ازش اطلاع دارند(سابنت 255.255.255.255) کسانی که حداقل یکبار سرور داشتن از این دیتا سنتر که سابنتش باید چطوری باشه
اون توضیحات جدیدهم الان به پستتون اضافه اول کردن
برای اینکه هم بهتون ثابت بشه که مطلع بودم همنطور یکه گفتم شما با سابنت 255.255.255.255 .و گت وی که اخرش .254 باشه هیچ وقت نخواهدی تونست کریو نصب کنید و با توجه به اینکه نصب کردم پس مطن باشید از این مورد و این کانفیگ که صرفا .254 گت وی نمیشه مطلع بودم
اینکه گفتم تبلغ چون مد شده طرف میاد برای ا اینکه 100 پسته بشه یا برای تبلغ سایت خودش شروع میکنه به کپی پست کردن پستهای و مواردیکه شاید چندین و چند بار قبلا نوشته شده بوده توی فروم
شما هم این پست که شامل قضیه سابنت بود تو.ی سایت خودتون همین امروز پست کردین توی یک فورم تازه تاسیس شده و بعدش امدین اینجا پست زدین و منبع را اون سایت زدین و عنوان تاپیکی که عنوان کردین
مخاطبکه ببینه اولین چیز ی که به فکرش میرسه که یک پست تبلیغاتی و تکراری هست یک بار دیگر برید قسمت اول پستتون که نوشنتید بخونید میبنید که اون مورد بارها نوشته شده و چیز جدیدی نبود قسمت دومی زیرش جدید رفتید ادیت کردین و اضافه کردین به توضیحات
در ضمن بنده سرور از این دیتا سنتر چندتا دارم ولی در این فورم فورش عمومی ندارم از این دیتا سنتر گفت مکه فکرنکنید همینطور ی بدون اینکه سروری از این دیتا سنتر داشته باشم در این مورد صحت کردم
موفق باشید