شما ماشاالله مثل اینکه توی خوندن مشکل دارید .. یکبار عرض بنده و اون تیکتی که از طرف دیتاسنتر به ما داده شد برای یکی از سرور ها که آی پی گرفته شده بود و مشکل از طرف سیسکو بود که با اینکه آی پی ها اوکی بودن اما اصلا به شبکه وصل نمیشدن و دیتاسنتر گفت مشکل در سیسکو هست (یک باگ ) و اینکه او وی اچ هر ماه نزدیک یکی دو بار فقط توی سیستم هاش (یک مشکل رو معرفی می کنه و درصد میده که چه درصدی از این مشکل حل شد ) اینا همه از نظر جنابالی کشکه ... ( من پیشنهاد می کنم شما برید مدیر فروش و تبلیغات OVH بشید) پنهان کردن مشکلاتتون 20 هست .. (خود دیتاسنتر داره میگه آقا یک باگ هست برطرف میشه شما اونوقتی می گی ..........)) (عجب داره به خدا)
و حالا یک چیزه جالب بگم به جنابالی و امثال جنابالی و حتی این اموزشی که گذاشتید به عنوان آموزش جامع و مردم رو هم بدبخت کردید با این آموزش و واقعا هم برای کسانی که این آموزش رو گذاشتن متاسفام هستم .. حالا چرا ... گیت وی توی شبکه او وی اچ همیشه آی پی مادر با 254 آخر نیست !! درسته توی هر پک آی پی نت ماسک رو نباید توجه کرد و باید طبق آموزش او وی اچ رفت ... اما دیگه بقیه چیزها مثل گیت وی درست هست .. این آموزش رو شما گذاشتین بعد گفتید آی پی مادر + آخر 254 .. این مسخره ترین نوع آموزشه ... کی گفته این آموزش درسته؟معمولا توی پک های آی پی گیت وی آی پی یکی مونده به آخر هست نه آی پی مادر + 254 آخر .. !!! پس در نتیجه لطفا دیگه نظر ندید
(1600 تا خوشبختامه فقط پستهای اموزشی و حل مشکلات و موادر مشابه حساب میشود و پستهای بیخود شمارش نمیشه )
اینطوری مشکلات مردم رو حل کردید؟متاسفام
(الان هم دیتا سنتر هم گفته اوصول صحیح کانفیگ نتورکشون این هست لینک و توضیحات هم گزاشتن بعد شما که نمیتوانید دلبخواهی بری هرجور دوست داری تنظیم کنی بعد که دیتا سنتر اخطار بده و بگه تنظیمات اشتباه هست و بلوک میکنم ایپی را اگر کانفیگ صحیح نشه شما بگید که ضعف سیسکو هست و باگ سیسکو اخه چه ربطی داره)
دل بخواهی ؟؟؟ دیتاسنتر با خرید هر آی پی داره مشخصات ارسال میکنه .. صد در صد کسانی که اوایل کارشون هست از نت ماسکی که ارسال شده استفاده می کنند و فکر می کنند اون مورد 255.255.255.255 آموزش دیتاسنتر برای آی پی های رایگان هست که گیت وی ipserver+254 و نت ماسک 255.255.255.255 هستش !!! باز هم عرض می کنم برای شما متاسفم