نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
قضیه چیه این روزا همه دارن میزنن توی کار ریلیز ؟

والا بخدا ما اولین سایت ریلیز رو زدیم توی ایران 3 سال پیش و ورشکست شدیم )
با سلام

یه جورایی مد شده عزیز هر کسی کمی با نرم افزار ها اشنایی کمی داره میخواد انکودر کنه یا حتی بارها پیش اومده دیدم انکود سایت های خارجی رو به اسم خودشونم جا زدن البته طبی هست زود گذر
نقل قول نوشته اصلی توسط i-w2 نمایش پست ها
درود
اين آخرين انكد بنده هست كه حجم فايل از 9MB‏ به 3.5MB‏ رسوندم
Download File : Wolverine(2013)_BRRip_720P[Dual_Audio].mkv
با سلام

دوست عزیز نمیخوام بهتون توهین کنم یا کیفیت کارتون رو زیر سوال ببرم ولی به شخصه اگه گانول از همین فردا برای 720p حجمش زیر ۳۰۰ هم بیاد باز ترجیح میدم کار ایشون رو دانلود کنم تا کار شمارو واقعا فاجعه بود در اینکود اینی که من دانلود کردم
نقل قول نوشته اصلی توسط scorp نمایش پست ها
من مدیر مووی فا هستم. اگر اهل سریال و فیلم باشید و انکدر های ایرانی رو بشناسید حتما کارهای مووی فا رو دیدید تا الان (بیش از ۱ سال هست که بیشتر سریال ها رو انکد میکنیم) و فیلم های کلاسیک رو هم همینطور.

همون طور که میدونید‌ (یا شاید هم نمیدونید) انکد مصرف رم نداره و فقط به CPU و هارد فشار میاره و یک توصیه دوستانه :

اگر میخواید از سرور به عنوان سرور دانلود هم استفاده کنید حتما هارد جدا تهیه کنید (با توجه به محدود بودن بودجه شما که برای ۴ هارد که رید ۱۰ بشه کافی نیست)

سرور برای انکد روزانه ۴ گیگ رم ماکزیمم کافی هست ! cpu هم هرچه مقدار فرکانس و قدرت بالاتری داشته باشید پروسه انکدتون سریع تر خواهد شد.

دوستان هم آفر های خوبی ارائه کردن که می تونید استفاده کنید.
با سلام

خوب از حرفی که زدید که به مصرف رم نداره و فقط به CPU و هارد فشار ماره کاملا معلوم هستش که چقد در امر انکود کردن حرفه ای هستش . در انکود کردن بیشتر مصرف روی CPU هستش ولی مصرف رم هم نه چندان زیاد ولی جای خودش کاربرد داره و باعث بازدهی بالاتری میشه دوست عزیز
نقل قول نوشته اصلی توسط i-w2 نمایش پست ها
همه سریال ها توسط افرادی مثل mSD و MicroMkv با کیفیت 480p و 720p منتشر میشن. این وسط سوال اینجاست که شما چرا ریلیز میکنید؟ ( اصلا انکد میکنید؟ )
افرادی مثل MikcroMkv مگه بیکارن پیس ؟ و اینکه شما به دیگری میگید چرا ریلیز میکنید خودتون دقیقا چرا میخواید ریلیز یا همون انکود کنید ؟