هاستینگ که خز شده بود هیچی دیتاسنتر هم شد خزبازی!
هاستینگ که خز شده بود هیچی دیتاسنتر هم شد خزبازی!
حسادت به دیتاسنتر؟!
یه روز گفتم به جایی میرسیم هر ایرانی نه یه هاستینگ بلکه یک دیتاسنتر خواهد داشت ، رویام داره عملی میشه!
فقط موندم اونقدر که دیتاسنتر داریم دیتا داریم یا نه؟!
این چندمین بار هست که توی انجمن می بینم یکی میخاد دیتاسنتر بزنه. به نظر شما کسی که بلده این کار رو بکنه میاد توی انجمن از من و شما می پرسه؟! شرکت های بزرگی هستند که کارشون این هست و از دیتاسنترهای ثابت تا سیار رو پیاده سازی می کنند بعد یکی میاد اینجا اطلاعات می گیره که آیا زمین کشاورزیش رو بفروشه بره دیتاسنتر بزنه؟!![]()
دیدی داری حسودی میکنی قبول کن
به هول قوه الهی تا چند ماه آینده فاز اول دیتاسنتر ایشون راه اندازی میشه و اگر نولش هم دست شما باشه برقش میگیرتون
و ایشون میشن یکی از مهمترین قطب های مرکز داده در کشور
حالا ببین
هــــــــــی مسخره کنین
هــــــــــــــــــــی مسخره کنین
هــــــــــــــــــــــــ ـــــی مسخره کنین
هــــــــــــــــــــیععع عععععع
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
دوست عزيز چرا بحث ها رو با هم قاطي مي كنيد؟! اصلا بحث اعتماد نشده يا من كي گفتم اين آقا غير قابل اعتماد هست كه شما ربطش دادي به اعتماد و گواهينامه امنيت من؟! ولي جواب شما رو ميدم برادر.
همون طور كه مردم به شما و بقيه دوستان اعتماد مي كنند اگر خواستند به من هم اعتماد مي كنند، و عده اي هم نمي تونند اعتماد كنند و خيلي راحت از من خريد نمي كنند ، اتفاقي هم نمي افته!كاملا نرماله اين موضوع.
در مورد خودم هم بگم من نوعي مشترياي اندك خودم رو دارم كه به حسب شناخت اعتماد دارند ، چه الان چه زماني كه فقط پرداخت هاشون با من بوده مي تونيد تحقيق كنيد كه البته موضوع بحث اصلا اين نيست.
در مورد گواهي امنيت هم كه فرموديد ماجراش با هاستينگ متفاوت هست ، فروش مستقيم هست و پشتيباني نداره صادر ميشه و تا يك سال اعتبار داره و امكان قطع و وصل نداره پشتيبانيش هم مستقيم با خود صادر كننده است ، هزينه اش هم مشتري بخاد بعد صدور مي تونه پرداخت كنه!
باز همه اينها هيچ ارتباطي به صحبت من نداشت ، من ميگم اين همه شركت هاي اين كاره هست كسي كه ميخاد ديتاسنتر بزنه و n ميليارد تومن هزينه كنه مياد اينجا از من و شما مي پرسه كه تو ٢٥٠ متر ميشه زد يا نه؟!من ميگم كننده هاي اين كار ، شركت هاي مشاوره هستند از اونها ميره كمك ميگيره اينجوري كار نمي كنه شما ميگي به من چطور اعتماد كنيد؟
بحث بعديم هم اين بود كه دو نفر شنيدن سرور ايران قيمت هاش خوبه همه ميخان ديگه ديتاسنتر بزنن ، فكر كردن اينم مثل هاستينگه كه يه اسكريپت نال شده با يه قالب ميهن هاستينگ با يه شماره ايرانسل و يه ريسلر سالي ٢٠ تومني بندازن توش بزنن شركت ممدقلي پردازش ماهم باور كنيم كه اينا اصلا خودشون اين كارن!كسي كه كمي سواد اين كار داشته باشه مي فهمه نيازهاي اوليه ديتاسنتر چيه نمياد اينجا بپرسه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)