با سلام
بانک پارسیان 5 ساله 20 درصد به بالا میده
پیشنهاد میکنم بزارین پارسیان
موفق باشین
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
دوستان عزیز بهتره که این اقا پولشو تو چندجا سرمایه کنه که اگر خدای نکرده به بمبثت خورد بتونه راه برگشتی داشته باشه نصفشو در بانک های مختلف سرمایه گزاری کنید و نصف دیگشو در کارهای مختلفی مثله مغاز ههایکه یاز به سرمایه خیلی خیلی بلای ی ندارند و سود خوبی دارند
بزودی خبرهای خوش !!!!
هنوز ادامه داره. . . این تاپیک . . .
هنوز پیدا نکردی چی کار باید بکنـــی ?. . .
نظر بنده اگر می خوای خوب و سریع رشد کنی ، فروشگاه اینترنتی بزن با تبلیغات مناسب عالی میـــشه . . .
خدارو چه دیدی اومدی و شدی مثه دیجی کالا . . .
اونوقت میگی خدا پدر شو بیامرزه که گفت فروشگاه بزنم :D . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
مرسی از دوستان عزیزی که توی این تاپیک شرکت کردن.
با دوستان مشورت کردم و کار هاستینگ رو با توجه به علاقه ام انتخاب میکنم
خوانندگی هم شنیدم خوبه جواب میده.. بیا با هم یک آلبوم بزنیم.. کاری نداره الان هر کی ازخونش قهر میکنه یا خواننده میشه یا هاستینگ میزنه!! یک صفحه فحش نوشتم با هم میخونیم به نام رپ معروف میشیم
نمونه کار: عشق من باش ... دیش دید دی دیش دیش دیش.....عمر من ..... دیش دیدیش دیدش...جون من....دیش دیدیدش ندیدیش؟دیش...
اگر جواب نداد هاستینگ میزنیم...![]()
ویرایش توسط delta : December 8th, 2013 در ساعت 14:45
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)