-
October 20th, 2011, 23:18
عضو انجمن
پاسخ : ssl و certificate در میکروتیک

نوشته اصلی توسط
nightman
نه بعضی از شرکت ها برای دامنه ای ار هم میدن این امکان فراهم شده شما که فروشنده هستین دیگه باید بدونید دیگه
شرکت های چینی و ... ارائه میدن ، اولش هم عرض کردم ، گواهینامه معتبر یعنی godaddy , geotrust , comodo , verisign و ...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازMohammad_reza به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2011 23:18
# ADS
-
October 22nd, 2011, 09:00
ممنون از همه ی دوستان باباته جوابتون اما من دنباله راهی هستم که جوری sstp روی میکروتیک config کنیم که نیاز نباشه user مقابل واسه conect شدن روه سیستم خودش عملی انجام بده . چون من دیدم بضی conection ها فقط کافی هست که تیک sstp رو بزنید و به راحتی وصل میشه . ممنون اگه کسی بلد باشه لطفآ راهنمایی کنه
-
تعداد تشکر ها ازmehrdad_server به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2011, 11:36

نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
ممنون از همه ی دوستان باباته جوابتون اما من دنباله راهی هستم که جوری sstp روی میکروتیک config کنیم که نیاز نباشه user مقابل واسه conect شدن روه سیستم خودش عملی انجام بده . چون من دیدم بضی conection ها فقط کافی هست که تیک sstp رو بزنید و به راحتی وصل میشه . ممنون اگه کسی بلد باشه لطفآ راهنمایی کنه
دوست عزیز همونطور که Mohammad_reza هم گفت باید ssl valid تهیه کنید.
اونوقت دیگه نیاز نیست یوزر به جز کانکشن برنامه دیگه ای رو اجرا کنه.
-
تعداد تشکر ها ازjavadk به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2011, 14:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
برخی از SSL ها که دوستان با قیمت پایین ارائه میدهند ، SSL Valid نیست ، یعنی یک شرکت معتبر اونو تأیید نمی کنه و احتیاجه که کاربر با اجرای یک فایل روی سیستمش خودش بصورت دستی اونو تأیید کنه. اما با داشتن یک SSL Valid با هزینه کمی بیشتر ، می تونید امنیت بیشتر و دردسر کمتری به کاربراتون هدیه بدید.
-
تعداد تشکر ها ازMohammad_reza به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013, 09:42
سلام برای دریافت ssl روی سرور های ایران
چی کار باید کرد
-
تعداد تشکر ها ازsaman-00 به دلیل پست مفید