-
December 8th, 2013, 01:07
پاسخ : hot file هات فایل بدستور پلیس فدرال بسته شد

نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
الان موقع اینه که یه سرویس بین المللی تو ایران بزنیم

اونوقت ببینیم به کی می خوان گیر بدن
ایرنیک به راحتی غیرفعال میکنه دامنه رو .
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013 01:07
# ADS
-
December 8th, 2013, 01:22
عضو انجمن
irnic ممکنه برای کپی رایت داخلی و درصورت شکایت شدن قطع کنه
ولی اگر دقت کنید الان بیشتر آپلودسنتر ها با .ru .ro هستند
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013, 01:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
چرا ایران نباید قانون کپی رایت داشته باشه ؟!
انصافا برای شما زور نداره
یک لحظه خودتون رو بزارین جایه ی کارگردان
کلی هزینه ساخت فیلمش کرده بعد بشه مجانی دانلودش کرد نامردی نیست ؟
البته فیلم هایه ایرانی مثله اخراجی ها .... جزء این دسته حساب نمیشن
seriously?
حاضری با درامد زیر خط فقر 50 دلار بدی ماهی یه فیلم نیگا کنی؟ که چی؟ کارگردان دلش نگیره؟ عامو ملت گرسنه اند. کپی رایت باعث میشه سرعت نشر دانش, اطلاعات و خیلی چیزای دیگه توی کشورهای فقیر به نزدیک صفر برسه. چرا چون فیلمی که 200 میلیون دلار سود خالص داره میخواد بیشتر دربیاره. عامو هنوز بچه های زیر 10 سال تو افریقا دارن از گرسنگی میمیرن, می خوای براشون کپی رایت وضع کنی؟ خیلی حرف دارم اما سرت رو درد نمیارم یه جای دیگه این فروم همین بحث رو داشتیم.
موفق باشی با ویندوز اورجینالت!
p.s
“If nature has made any one thing less susceptible than all others of exclusive property, it is the action of the thinking power called an idea, which an individual may exclusively possess as long as he keeps it to himself; but the moment it is divulged, it forces itself into the possession of everyone, and the receiver cannot dispossess himself of it. Its peculiar character, too, is that no one possesses the less, because every other possesses the whole of it. He who receives an idea from me, receives instruction himself without lessening mine; as he who lights his taper at mine, receives light without darkening me. That ideas should freely spread from one to another over the globe, for the moral and mutual instruction of man, and improvement of his condition, seems to have been peculiarly and benevolently designed by nature, when she made them, like fire, expansible over all space, without lessening their density in any point, and like the air in which we breathe, move, and have our physical being, incapable of confinement or exclusive appropriation. Inventions then cannot, in nature, be a subject of property.” — Thomas Jefferson
“I personally think intellectual property is an oxymoron. Physical objects have a completely different natural economy than intellectual goods. It’s a tricky thing to try to own something that remains in your possession even after you give it to many others.” -- John Perry Barlow
ویرایش توسط abasaqa : December 8th, 2013 در ساعت 01:35
دانش و هنر نباید
کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.

-
تعداد تشکر ها از abasaqa به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013, 01:48

نوشته اصلی توسط
abasaqa
seriously?
حاضری با درامد زیر خط فقر 50 دلار بدی ماهی یه فیلم نیگا کنی؟ که چی؟ کارگردان دلش نگیره؟ عامو ملت گرسنه اند. کپی رایت باعث میشه سرعت نشر دانش, اطلاعات و خیلی چیزای دیگه توی کشورهای فقیر به نزدیک صفر برسه. چرا چون فیلمی که 200 میلیون دلار سود خالص داره میخواد بیشتر دربیاره. عامو هنوز بچه های زیر 10 سال تو افریقا دارن از گرسنگی میمیرن, می خوای براشون کپی رایت وضع کنی؟ خیلی حرف دارم اما سرت رو درد نمیارم یه جای دیگه این فروم همین بحث رو داشتیم.
موفق باشی با ویندوز اورجینالت!
P.s
“if nature has made any one thing less susceptible than all others of exclusive property, it is the action of the thinking power called an idea, which an individual may exclusively possess as long as he keeps it to himself; but the moment it is divulged, it forces itself into the possession of everyone, and the receiver cannot dispossess himself of it. Its peculiar character, too, is that no one possesses the less, because every other possesses the whole of it. He who receives an idea from me, receives instruction himself without lessening mine; as he who lights his taper at mine, receives light without darkening me. That ideas should freely spread from one to another over the globe, for the moral and mutual instruction of man, and improvement of his condition, seems to have been peculiarly and benevolently designed by nature, when she made them, like fire, expansible over all space, without lessening their density in any point, and like the air in which we breathe, move, and have our physical being, incapable of confinement or exclusive appropriation. Inventions then cannot, in nature, be a subject of property.” — thomas jefferson
“i personally think intellectual property is an oxymoron. Physical objects have a completely different natural economy than intellectual goods. It’s a tricky thing to try to own something that remains in your possession even after you give it to many others.” -- john perry barlow
آفریقایی که داری از گشته گی میمیری برای چی باید بری پول بدی فیلم ببینی ؟!
برو اول شکمت رو سیر کن
مردم گشته اند ؟! آیا تخسیر کپی رایته ؟!
نَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــع
با دید باز به این قضیه نگاه کنید
پول ندارید از چیز اورجینال استفاده کنید کپی استفاده نکنید برید رایگان استفاده کنید
درامد کسی زیر خط فقره بره فیلم نگاه کنه ؟ اصلا با چی فیلم نگاه کنه ؟! می تونی جا این که بری 40 دلار بدی فیلم اصل بخری
بری با 12 دلار سینما فیلم ببینی
مدال طلا برای شما
=d>
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013, 02:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
آفریقایی که داری از گشته گی میمیری برای چی باید بری پول بدی فیلم ببینی ؟!
برو اول شکمت رو سیر کن
مردم گشته اند ؟! آیا تخسیر کپی رایته ؟!
نَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــع
با دید باز به این قضیه نگاه کنید
پول ندارید از چیز اورجینال استفاده کنید کپی استفاده نکنید برید رایگان استفاده کنید
درامد کسی زیر خط فقره بره فیلم نگاه کنه ؟ اصلا با چی فیلم نگاه کنه ؟! می تونی جا این که بری 40 دلار بدی فیلم اصل بخری
بری با 12 دلار سینما فیلم ببینی
مدال طلا برای شما
=d>
مرسی برای مدال طلا :دی
میدونی, کپی رایت رو کردن ارزش. یه ارزش نو برای بشر. به قول یه نوع morality . و بحث بر سر این چیزا خیلی گنگ هستش. مثال آفریقائی رو هم بیشتر برای این زدم, که اگه یه نفر بخواد اونجا از صفر شروع کنه, باید چه هزینه هائی بده تا بیاد بالا.برای بالا بردن سطح سئواد کشورش چقدر هزینه لازمه که مفتی هم بدست نمیاد. حداقل کاری که میشه کرد اینه که سن کپی رایت رو بیارن پائین. مثلا 10 سال. اینجوری به نظرت بهتر نیست؟
دانش و هنر نباید

-
-
December 8th, 2013, 02:24
از این موضوع بگزریم
من خودم ویندوزم همین الان تموم شد تریالش :دی
http://uploadm.ir/images/385lz3tgohya79anvq3z.png
قوانین کپی رایت رو من برای این احترام میزارم بهش که سازنده براش تلاش کرده
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013, 02:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
هر دانشی قابل احترامه.مرسی.
من با این وضع ویندوزت سه ماه کار کردم اما هنوز کار میکرد! علاجت یه دونه ویندوز لودر هستش.
باتری لب تابت رو هم درآوردی. ساعت ویندوزت هم انگار تنظیم نیست.!! عجب!!
نکنه 30 دقیقه با هم اختلاف زمانی داریم؟
دانش و هنر نباید

-
-
December 8th, 2013, 02:44

نوشته اصلی توسط
abasaqa
هر دانشی قابل احترامه.مرسی.
من با این وضع ویندوزت سه ماه کار کردم اما هنوز کار میکرد! علاجت یه دونه ویندوز لودر هستش.
باتری لب تابت رو هم درآوردی. ساعت ویندوزت هم انگار تنظیم نیست.!! عجب!!
نکنه 30 دقیقه با هم اختلاف زمانی داریم؟
من رو ویندوز 8 بد بخت شدم
هی ارور می داد گفتم بیخیال
بعد ی روز که بیدار شدم شدیدن کار داشتم رمز ویندوز رو که زدم دیگه هیچی باز نمیشد ی صفحه ی مشکل
ی سرور ایران هم تهیه کردم بودم به ارزش 800 هزار تومان ایمیلش رو پاک کرده بودم تو ی فایل تکست تو درایو سی سیو کرده بودم
دیگه از اون روز از ویندوز کپی استفاده نکردم
33 دقیق اختلاف زمانی داریم
:دی
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013, 02:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
من رو ویندوز 8 بد بخت شدم
هی ارور می داد گفتم بیخیال
بعد ی روز که بیدار شدم شدیدن کار داشتم رمز ویندوز رو که زدم دیگه هیچی باز نمیشد ی صفحه ی مشکل
ی سرور ایران هم تهیه کردم بودم به ارزش 800 هزار تومان ایمیلش رو پاک کرده بودم تو ی فایل تکست تو درایو سی سیو کرده بودم
دیگه از اون روز از ویندوز کپی استفاده نکردم
33 دقیق اختلاف زمانی داریم
:دی
حالا اونا پرید. خودت سلامت. ولی هر وقت ویندوزت خراب شد و فایلات رو درایو سی بودن, از نورتون گوست norton ghost استفاده کن. با اون میتونی از روی سی دی تقریبا مثل یه ویندوز! درایو هات رو بیاری و فایل های مهمت رو برداری. حتی بوکمارک های براوزرهات رو. نورتون گوست رو دانلود کن, روی DVD کپی کن. bootable اش هست. یه بار تست کن, بعد بزار کنار بقیه سی دی ها! هر وقت لازم شد بی دردسر مطالبت رو بازیابی کن.
میشی شرق من یا غرب من؟؟
موفق باشی.
دانش و هنر نباید

-
تعداد تشکر ها ازabasaqa به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2013, 03:04

نوشته اصلی توسط
abasaqa
حالا اونا پرید. خودت سلامت. ولی هر وقت ویندوزت خراب شد و فایلات رو درایو سی بودن, از نورتون گوست norton ghost استفاده کن. با اون میتونی از روی سی دی تقریبا مثل یه ویندوز! درایو هات رو بیاری و فایل های مهمت رو برداری. حتی بوکمارک های براوزرهات رو. نورتون گوست رو دانلود کن, روی DVD کپی کن. bootable اش هست. یه بار تست کن, بعد بزار کنار بقیه سی دی ها! هر وقت لازم شد بی دردسر مطالبت رو بازیابی کن.
میشی شرق من یا غرب من؟؟
موفق باشی.
ترکیه
ممنون بابت راهنمایی های خوبت
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید