دوست عزیز پ.خ می کنم براتون
دوست عزیز پ.خ می کنم براتون
تو هر کاری میزنید ان شا...موفق باشید
id telegram:hosienra
سلام.
همون کاری که خودتون میخواینو انجام بدین.(کولو)
در ضمن به بانک و بورس تکیه نکنین فکر نکنم زیاد چیز خوبی در بیاد از آب
در هر صورت در هر کاری انشالله موفق باشید
موفق باشید
بانک های خصوصی که اعتمادی بهشون نیست .
اگر نزدیک 2.5 اینا سود بدن خوبه .
استارتر سنت رو نمیدونم ولی خوب دانشجو طبیعتا باید جوون باشه دیگه . اوله زندگیته تجربه هم نداری ! سرمایتو به باد میدی ! بذار بانک تا خوده سرمایه از دست نره بعد با سودش هر کاری میکنی بکن . اگه به فرض ماهی 2 تومن سود بدن با 3 - 4 ماه صبر میتونی سرور نقلی بگیری کولو کنی . البته چون دیدم دانشجوی ای تی هستی و علاقه داری گفتم کولو وگرنه راه های بهتریم هست . واسه اینکه وارد هاستینگ بشی هم لازم نیست حتما از کولو شروع کنی . از اجاره کردن سرور و نمایندگی شروع کن هم تجربه به دست میاد هم سود پولت جمع میشه هم خودت تا حدودی سود میکنی بعد میری به طرف کولو .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در ضمینه کولوکیشن به نظرتون خودم سرور مجازی کنم بفروشم بهتره یا اینکه سرور هارو اجاره بدم بهتره؟؟
ببین اول باید ببینی به چی علاقه داری؟ هر کاری بزنی که بهش علاقه نداشته باشی و از سر اجبار و درآمد باشه شکست میخوری..بشین فکر کن ببین به چه چیزی علاقه داری؟ بعد برو دفتر یا شرکتش رو بزن یا توش سرمایه گزاری کن..از من به تو نصیحت هیچوقت کل پولت رویکباره تو یک کار سرمایه گزاری یا ولخرجی نکن.همیشه ضرر رو هم در نظر داشته باش.تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برات پیش آمد راه برگشت داشته باشی! در واقع پل های پشت سرت رو با یک کار خراب نکن!
کلوکیشن معایب و معحاسن خودش رو داره دوست عزیز
به نظرم سرمایه گذاری در بانک و بورس از هر جای دیگر بهتر است البته قبل از ورود به بورس با افراد کار کشته مشورت داشته باشید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)