با سلام لطفا آفرهای خود را با مشخصاتی که دارید ارایه دهید.
درخواست سرور از دیتاسنترهای ایرانی
فقط از ایران باشد
با تشکر
من مشخصاتی در ذهنم نیست لطفا آفر بدین تا قیتها را متوجه شوم.
با سلام لطفا آفرهای خود را با مشخصاتی که دارید ارایه دهید.
درخواست سرور از دیتاسنترهای ایرانی
فقط از ایران باشد
با تشکر
من مشخصاتی در ذهنم نیست لطفا آفر بدین تا قیتها را متوجه شوم.
شرکت لحظه اولین دیتاسنتر خصوصیه ! شما میتونی امتحان کنی !
برای خرید به من پیغام بدید !
immigrantbird118@yahoo.com
دوست عزیز من در واقع همکار یکی از اعضای اون شرکتم !
Afagh hosting
شرکت لحظه ::: سرورهای ایران ، امریکا ، کانادا ، هلند
Iweb , Xlhost , WorldStream
برای خرید خواستید به من پیغام بدید و دیگر دوستان هم هستند
mohammadi9 از بازاریاب ها هستند انگار.
من در جریان بازرا یاب ها نیستم و فکر نکنم شما باید اطلاعات جامع و کتاب زرد شرکت های ایران باشید
اما اگر مایل هستید تلفن شرکت
02166915954 داخلی 21
موفق باشید
nimafire عزیز بهتره تو تاپیکهای فروش سرور یک تاپیک بزنی و کلا اطلاعات کامل و تلفن و ثبت شرکت و... رو بزاری.
شرکت لحظه یک شرکت ثبت شده و معتبر هستد و ما هم چند سالی هست باهاشون در ارتباط هستیم و اشنایی نزدیکی داریم . درباره دیتا سنتر هم باید خودشون بیان و توضیح بدن قبلا در فروم فعال بودن و چرا یک باره خیلی از شرکت ها دیگر فعالیتی در فروم ندارند را واقعا نمیدونیم .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
آره دیتا سنتر لحظه ها یه هویی نمی دونم چرا 3 ترابایت پهنای باند با قیمت عالی می ده و ما هنوز سرور هامون تو خارج !!!
اما هر طوری که فکر می کنیم خیلی قیمت ها می ره بالا نمی دونم چرا 3 ترابایت پهنای باند می دن اعلان بزرگ ترین دیتا سنتر های جهان هم برای سرور هاشون 2 ترابایت می دن ...
اما خوب سرور تو ایران هست و اعلان هم دیتا سنترهای تهران همشون سی پنل کراکی نصب می کنند ، بعد هی بگید سی پنل تحریم رو برداشت ... اگر بر نمی داشت که بر شکست می شد !!!
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
راستی یه سوال از لحظه ها دارم این قضیه نصب سی پنل رو سرور های ایرانی چیه ؟ به ما هم بگید دعاتون می کنیم !!!
باز هم ممنون
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
لحظه خیلی شرکت خوبیه، آقای عباچی و ... خیلی تیم دوستانه و خوبی دارن
قبلا که ازشون سرور داشتم هر وقت برقا می رفت سرورمن هم دوون می شد، این تنها مشکلی بود که دیگه ازشون سرور نگرفتم
Intel E5200 Core2Due
500GB SATA II
4GB DDR2
BW 4 TB
Setup fee 50T
server mo fee 210000T
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام
این طرز برخورد خوبی هست و ممنون هستم.
و برای 1eng و ... کاملا متاسف هستم.بگذریم.
اگر نیازی به تبلیغ در این انجمن باشد حتما تاپیکی زده میشه و حتما دلایلی هست.
ممنون هستم.دلیل این موضوع حرفه ای نبودن wht هست.این جا به مکانی تبدیل شده که ... .
جالب هست.انجمن مجید انلاین وضعیتی همانند هیمن انجمن رو داشت.هرچقدر هم که وحید زحمت بکشه اما باز هم طبیعت انجمن این هست که یک سری اسپمر خوشمزه.یک گروه مافیایی که تمام سرویس ها دست این افراد هست و ... ایجاد میشه.به همین دلیل تبلیغی انجام نمیدیم.
تاحالا دیدید که به طور مثال parsdata تبلیغ کنه؟؟؟؟
من برای شما پیام خصوصی ارسال کردم/
بله. مربوط به 1-2 سال پیش هست.احتمالا شما در گوگل جستجو کردید چون این موضوع در حد پرایویت بوده اما فعلا دایرکت ادمین و پلسک ارایه میشود.
خوبی سید جان؟ برادر اومدی یاهو به من پیام بده.
بله.در مملکتی که یک لنگر کشتی.نصف شبکه کشور رو مختل میکنه و مسایل دیگه. این مشکلات طبیعی هست. اما خدارو شکر 1 سال هست که هیچ مشکلی نداشتیم و در حال ارتقای سیستم شبکه ای سرور ها هستیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)