سعی میکنم به مرور هارد رو افزایش بدم
خیلی خیلی از توجه شما ممنونم.
سعی میکنم به مرور هارد رو افزایش بدم
خیلی خیلی از توجه شما ممنونم.
با اسکریپت های ساده PHP ممکنه session time out بگیرید برای فایل های طولانی
با ترکیپ تکنیک هایی از Jquery می تونید این کار را بکنید
البته روش ساده استفاده از Download managerz و انتقال به سرور خودتون می باشد
میشه بیشتر توضیح بدید؟
اگر آموزشی هم هست بذارید
تو گوگل سرچ کردم چیزی نبود
با تشکر
سلام اگر سایت ها لینک مستقیم بهدن این داخل هاست خودتون کپی کنید مطمن باشید بدون مشکل بعد از مدتی فایل کامل انتقال میده
لیچر خوب هم خواستی بگو تا براتون قرار بدم
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
باید اسکریپتی باشه که فایل را از ریموت هاست بگیره وبه سرور شما انتقال بده ، از تکنیک هایی progrees bar هم استفاده کنه که دائم در حال فعالیت باشه و time out نده
نمونه اش برای image uploadدیدم ولی برای فایل ندیدم
سلام اینی که من قرار دادم اسکریبت فایل اپلود هست ساده و قوی اسکریبت لیچر خوب هم rapidlech هست که دوست عزیز میتوانند از ان استفاده کنند ولی رپید لیچ باید مدهاش به روز باشه
تا دچار مشکل برای سایت های پولی
با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
با اسکریپت شما فایل 1000 مگی رو روی هاستم انتقال دادم ، هیچ مشکلی هم پیش نیومد ، فقط سرعتش کم بود که مشکلی نیست برای من.
با تشکر فراوان.
مگه از طریق ssh و دستور wget نمیشه؟
-------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)