-
December 6th, 2013, 18:24
عضو جدید
پاسخ : رتبه جدید «سرعت اینترنت» ایران در دنیا

نوشته اصلی توسط
MEHDI KARAMI
اینو که صد درصد قبول دارم که با نق زدن کاری درست نمیشه
اما سرعت اینترنت دست منو شما نیست که بخواهیم کم یا زیادش کنیم !
اینجا که ما هستیم برای این چیزا تلاش هم نمیشه کرد اگر خیلی حرف بزنیم بلایی به سرمون میارن که خدا میدونه !
حرفای جالبی میزنید ! اگر دست ما نیست دست کیه ؟ خواهشا بفرمایید مارو هم آگاه کنید . مثلا مردم میان میگن فلان فرد 8 سال مارو بدبخت کرد من حلالش نمیکنم ! در صورتی که اون یک فرد تنها نبود . یک فکر و عقیده پشتش بود که پشتیبان اصلیش هم مردم بودن . پس این حرفا که تقصیر اونه و من نمیتونم کاری کنم کشکه . دوستمون da6276 توضیحات خوبی دادن . مردم پیشرفت نمیکنن چون به همدیگه رحم نمیکنن این یک علتشه . به جایی رسیدیم که والدین به بچه هاشون یاد میدن که به فکر خودت باش و با کسی کاری نداشته باش . این انسانیته ؟ ما الان انسانیم ؟ این اسلامه ؟ تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند آدمی
Simplicity is the Ultimate Sophistication
-
تعداد تشکر ها از LightOnline به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2013 18:24
# ADS
-
December 6th, 2013, 18:30
با یکی از مهندس شبکه های اسیا تک صحبت میکردم میگفت پهنای باندشون ۴۵ گیگه که دارن تقسیم میکنن تو کل ایران .
و تازگی هم مبین نت داره سرعت تا ۲۰ مگ رو میفروشه
اینترنت سروش هم داره ماهواره ای میده ۶۴ مگ
سرعت اینترنت ایران عالیه ولی تجهیزارت ندارن که بخوان پخشش کنن شبکشون کم میاره نه پورت اینترتنشون
-
-
December 6th, 2013, 18:44
عضو جدید
اونچیزی که مورد بحث هست متوسط سرعت اینترنته نه یه شرکت و یه دوست و اینجا و اونجا !
-
-
December 6th, 2013, 18:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
da6276
با دوستی که میگه حقمون همینه کاملا موافقم ، کلا ملتی شدیم کع فقط منافع خودمون رو به همه چی ترجیح میدیم
مثلا پول باید برای خرید و فروش کالا ازش استفاده بشه ولی خودش شده یک کالا و طرف اصلا تا حالا دلار ندیده بود رفته 10 هزار دلار خریده و قایم کرده! در سطح کلان که حساب میکنی میبینی چرخه اقتصادی روبا مشکل مواجه کرده ، برای طلا همینطور ، مرغ برنج گوشت ...
تا یکی میفهمه مرغ میخواد گرون بشه میره 20 کیلو مرغ میخره و انبار میکنه ! هرچی گرونتر میشه بیشتر حرص میزنه و بیشترانبار میکنه ، نمیفهمه که کلا شاید فرقش 50 هزار تومان باشه و از همه مهمتر شاید فوقش برای 2 ماه کفاف زندگیشو بده ، اصلا فکر نمیکنه با اینکارش ممکنه به خیلی ها هیچی نرسه !خیلیا هم این وسط از این حرص مردم سواستفاده میکنن و تا میتونن جیب مردم رو خالی میکنن
خب این فرهنگ ازکجا باید درست بشه ؟ یه دوست آلمانی دارم ایران درس میخونه ، یدفه باهاش صحبت میکردم میگفت ببخشید که این حرف رو میزنم ولی مشکل شما اینه که همتون میخواید از همدیگه ***ی کنید و برای همین پیشرفت نمیکنید ، وقتی به حرفش فکر میکنم میبینم با اینکه حرفش بهم برخورد ولی کم بیراه نمیگه ! مردم کدام کشور پیشرفته دنیا این کارها رو میکنن ؟! بخدا همون آمریکا آلمان و ... مردم اینقد اتحاد دارن که باهم دیگه اعتصاب میکنن و یه چیزی رو نمیخرن و کسی هم نمیتونه مجبورشون کنه و از آخر هم حرفشون به کرسی میشینه یا لاقل یکم اوضاع بهتر میشه
ماشین تا گرون میشه همه حمله میکنن میرن میخرن میگن تا گرونتر نشده بریم بخریم ، خب خاکبرسر اگه نخری که نمیمیری ، تا حالا نخریدی مرده بودی ؟ به جان خودم کسی رو سرغ دارم که رانندگی بلد نیست ولی مایه داره قبل از گرونی ماشین رفت 6 تا 206 خرید گزاشت توو باغش ، وقتی گرون شد 3 برابر فروخت !
ازاقوام خودم کسی رو سراغ دارم که از چین چند تا چند تا کانتینر کیف زنانه میاره و توی بازار پخش میکنه ، بدفعه از دهنش در رفت میگه بهترین کیف رو ما 5 هزار تومن میخریم و تک فروشی میدیم 40 تومن ! خب لامصب به حق خودت قانع باش ، 7 برابر سود هست یا ***ی از مردم؟ بماند که گمرگ رو هم با سیستمی دیگه دور میزنه و گمرک هم نمیده برای این اجناس ، شاید به این یک نفر اتفاق خاصی نیفته ولی در سطح کلان که حساب میکنی تمام برنامه ریزی ها با مشکل مواجه میشه ، هرچی برنامه ریزی میکنن باز میبینن نمیشه ، خب کی مقصره ؟؟ خیلیاش خود مردم مقصر هستند دیگه
حالا اینا چه ربطی داره به سرعت اینترنت ؟ ربط داره عزیز من ، وقتی مسئولین میبینن که مردم هیچ پیشرفتی نمیخوان و به همینی که دارن راضی هستن و صداشون هم در نمیاد خب معلومه که بهتر از این نمیشه و در اینجا هم هرکی هرچی میتونه می***ه از مردم! خداییش ما برای کدوم یکی از این تکنولوژیها تلاش کردیم که لاقل ارتقا بدیم ؟ فقط شدیم یک مصرف کننده و از دستاوردهای اونا استفاده میکنیم ! خیلی زوربزنیم چیزی که اونا قبلا ساختن رو مشابهش رو میسازیم حالا با کمی تغییر ! هیچتلاشی نمیکنیم از خودمون چیزی بسازیم
فرق ما با کشورهای پیشرفته این شده که اونا از این امکانات و خدمات و تکنولوژِ های پیشرفته برای ارتقا سطح رفاه استفاده میکنن و ما دقیقا برعکسش عمل میکنیم ! برای ***ی و کلاه بازی و ...
ودقیقا اینجاست که معلوم میشه فرهنگ استفاده از هرچیزی رو بلدن و ما بلد نیستیم
الان مشکل اینترنت کشور دقیقا بخاطر عدم اجازه ورود پهنای باند توسط بخش خصوصی هست ، اگه بزارن شرکت های pap خودشون پهنای باند وارد کنن هم مشکل سرعت حل میشه و هم ترافیک بیشتر میشه و این اینترنتای حجمی عملا از بین میره ، ولی چرا نمیشه ؟ الان یه عده میان میگن بخاطر انحصار ارتباطات زیرساخت هست ، بله درسته دلیلش همینه ولی ایا میدونید چرا نمیخوان این انحصار برداشته بشه ؟؟
جواب این سوال کلید معما هست ، کاملا واضح هست ، بخاطر اینکه کل ترافیک کشور باید از درگاههای ورود و خروج زیرساخت رد بشه تا *****ینگ رووش اعمال بشه و این یعنی هزینه هایی به این اینترنت اضافه میشه که نباید بشه !
وقتی هم که مجوز بدن که ترافیک وارد کنن دیگه کنترلی رووش نیست و کنترلش سخت میشه ! و به این ترتیب عملا چنین چیزی تا زمانی که بخواد *****ینگ اعمال بشه امکانش نیست ، حالا *****نگ هم اعمال شد چی شد ؟ ایا جلوی خیلی مسائل گرفته شد ؟ میبینید که هرروز پروتکلهای بیشتری برای دور زدن چیلترینگ کشف و اختراع میشه ، و این چرخه تا ابد ادامه داره

نوشته اصلی توسط
Domain474
به این جمله بسنده میکنم
" آنچه را که امروز به نام دولت به ما تحمیل می کنند, محصول وحشتناک اشتباهات گذشته ای است که غیر از رنج و بدبختی برای ما سودی نخواهد داشت. "
از بعضی پستها آدم حیفش میاد فقط تشکر کنه...
+1
-
تعداد تشکر ها از DATAFARM.IR به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2013, 18:58

نوشته اصلی توسط
mh1376
با یکی از مهندس شبکه های اسیا تک صحبت میکردم میگفت پهنای باندشون ۴۵ گیگه که دارن تقسیم میکنن تو کل ایران .
و تازگی هم مبین نت داره سرعت تا ۲۰ مگ رو میفروشه
اینترنت سروش هم داره ماهواره ای میده ۶۴ مگ
سرعت اینترنت ایران عالیه ولی تجهیزارت ندارن که بخوان پخشش کنن شبکشون کم میاره نه پورت اینترتنشون
دوست عزیز منظورت اینترنت برای سازمان هستش هنر کرده 20 مگ میده تازه اونی که شما میگی پهنای باند اختصاصی مبین نت هست که ماهی 360 هزار تومن میگیره من و شما حاضریم ماهی این هزینه رو بکنیم
ویرایش توسط kjwr38iu39t : December 6th, 2013 در ساعت 19:01
-
-
December 6th, 2013, 20:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LightOnline
حرفای جالبی میزنید ! اگر دست ما نیست دست کیه ؟ خواهشا بفرمایید مارو هم آگاه کنید . مثلا مردم میان میگن فلان فرد 8 سال مارو بدبخت کرد من حلالش نمیکنم ! در صورتی که اون یک فرد تنها نبود . یک فکر و عقیده پشتش بود که پشتیبان اصلیش هم مردم بودن . پس این حرفا که تقصیر اونه و من نمیتونم کاری کنم کشکه . دوستمون da6276 توضیحات خوبی دادن . مردم پیشرفت نمیکنن چون به همدیگه رحم نمیکنن این یک علتشه . به جایی رسیدیم که والدین به بچه هاشون یاد میدن که به فکر خودت باش و با کسی کاری نداشته باش . این انسانیته ؟ ما الان انسانیم ؟ این اسلامه ؟ تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند آدمی
باید واقعیت رو هم دید عزیز این که بگیم ما میتونیم و از این حرف ها نشون میده که ما فقط لب و دهنیم!
اگر پهنای باند اینترنت دست مردم بود که الان هر کی برای خودش تو خونه کم کمش اینترنت بالای 1 گیگ داشت
دوستان میان شکایت میکنند که اینترنت ما سرعتش پایینه و غیره... اگر دست خودشون بود میذاشتن اینترنت شون اینطور باشه ؟
دستشون هم فقط به شرکت های ایرانی میرسه و اینترنت ماهواره ای هم که کلی درد سر داره
در کل شما طوری حرف میزنید که انگار اینجا ایران نیست!!!
-
-
December 6th, 2013, 20:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MEHDI KARAMI
باید واقعیت رو هم دید عزیز این که بگیم ما میتونیم و از این حرف ها نشون میده که ما فقط لب و دهنیم!
اگر پهنای باند اینترنت دست مردم بود که الان هر کی برای خودش تو خونه کم کمش اینترنت بالای 1 گیگ داشت
دوستان میان شکایت میکنند که اینترنت ما سرعتش پایینه و غیره... اگر دست خودشون بود میذاشتن اینترنت شون اینطور باشه ؟
دستشون هم فقط به شرکت های ایرانی میرسه و اینترنت ماهواره ای هم که کلی درد سر داره
در کل شما طوری حرف میزنید که انگار اینجا ایران نیست!!!
You Are Missing The Bigger Picture ! I Dont Know How To Explain This To You !
-
-
December 6th, 2013, 20:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LightOnline
You Are Missing The Bigger Picture ! I Dont Know How To Explain This To You !
شاید ما کلا منظور هم دیگه رو متوجه نمیشیم!!
-
-
December 8th, 2013, 02:38
عضو انجمن
دانش و هنر نباید
کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.

-
-
December 8th, 2013, 02:41

نوشته اصلی توسط
abasaqa
چقدر کاربر؟
-