-
September 10th, 2013, 15:56
عضو انجمن
ویرایش توسط novinvps.com : January 22nd, 2014 در ساعت 20:42
دلیل: اصلاح قیمت ها
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2013 15:56
# ADS
-
December 5th, 2013, 15:01
عضو جدید
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
-
تعداد تشکر ها از shahr0kh به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 15:16
عضو انجمن
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
والا لیست مشترکین روی سرورهارو ندارم که بفهمم دقیق کدوم مشتری ها الا انلاین هستند
به اطلاع می رسانیم مشکل پنل solusVM هم حل شد ، مشترکین میتونند وارد سرویسشون بشن و مدیریت کنند
هنوز پاره ای از مشکلات مونده به مجرد اینکه دیتاسنتر به ما دسترسی خاصی بده حتی KVM ما دست به کار میشم مثل سرور قبلی.
-
-
December 5th, 2013, 15:28

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دوستان این بندگان خدا که تقصیر کار نیستند الان هم کار ی نمیتونند انجام بدن توی هر دیتا سنتر ی ممکنه این مشکل پیش بیاد ایشون که از عمد این کار نکردن یا سرور توی خونشون که نبوده کهالان بره مشکلش حل کنه دیتا سنتر باید اوکی کنه هر زمان هم اوکی بشه سرورها انلاین میشن کمی صبروی کنید تا کارها طبق روال پیش بره
مطمنا هر خبر جدیدی بگیرن توی پرتال به همه کاربرانشون اعلام میکنند با تکیت زدن و شولوغ کردن فقط حجم کارها و مشکلات این بندگان خدا را بیشتر میکنید
دقیقا واقعا من درکشون میکنم واقعا سخته واسترس زا
ایشالله درست میشه
-
تعداد تشکر ها ازmultiman به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 16:21
از تیم novin vps واقعا ممنون هستم که مشکل رو حل کردند
-
تعداد تشکر ها ازb2net به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 16:24
-
تعداد تشکر ها ازmultiman به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 17:00
من الان تست زدم همچنان سرویس بنده بالا نمیاد .
نام کاربریم در پنلتون با نام کاربری انجمن یکی هست .
در ضمن این مدت به سرویس کاربران اضاف میشه ؟
ویرایش توسط Mohsenx2 : December 5th, 2013 در ساعت 17:16
-
تعداد تشکر ها از Mohsenx2 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 21:31
عضو انجمن
( از پیگیری ها و اطلاعیه های بموقع تیم مدیریتی و پشتیبانی novinvps.com تشکر و قدردانی میگردد )
ویرایش توسط ali0000 : December 6th, 2013 در ساعت 11:10
دلیل: اصلاحیه
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 21:49
عضو جدید
مگه میشه 200 گیگ فضا بدی با 50 گیگ پهنا؟ جدیده؟ :|
پهناش نا محدود باشه یکی برام بذار کنار
-
تعداد تشکر ها از seoman به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 21:52
عضو جدید
سلام
الصبر مفتاح الفرج
یا علی
-
تعداد تشکر ها ازheshi به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2013, 03:20
عضو انجمن
سلام
به اطلاع می رسانیم با تلاش 48 ساعته تیم فنی سایت مشکلات کاملا حل شد و ظاهرا 2 سرور مشکل داشت که بنده به اشتباه اعلام کرده بودم 1 سرور فقط مانده
خوشبختانه raid 10 بودن سرورها بسیار نجات بخش بوده با این حجم سوختگی هارد های سرور ما باز هم ارایه های raid بهم نریخته بوده .
و موفق شديم مشكل kernel panic بر روي سرور را حل كنيم.
خوشبختانه مشکلات حل شد وفقط و فقط یک سرور باقی مانده که در حال رفع مشکل هستیم
بنده چک کردم سرویس مشترکین عزیزی که در این تاپیک اعلام مشکل کرده بودند هم انلاین شده
فقط یک سرور دیگر باقی مونده که انشالله اخرین رو هم حل میکنیم
لازم به ذکر است اطلاعات هیچ مشترکی از بین نرفته
ویرایش توسط novinvps.com : December 6th, 2013 در ساعت 04:16
-