اگه این جوری نگن به مشکل میخورن
اگه این جوری نگن به مشکل میخورن
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
به هرحال من جستجو زیاد کردم و به این نتیجه رسیدم برای ما ایرانی ها Leaseweb انتخاب خوبی است.انتخابی است معقول.اما در مورد سرور هاستینگ و هاردها:
من هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی به خودم اجازه نمیدم جنس بد و بی کیفیت استفاده کنم.کلا شخصیت من اینه که یا چیزی را نمیگریم،یا اگه بگیرم میرم سراغ بهترین.(البته توی این تفکر خیلی ضرر دادم ولی اعتقادم است)
اما آیا بهتر نیست وب سایتهای دولتی و ارگانهای مهم در ایران و بقیه در leaseweb میزبانی بشوند؟ امنیتش بیشتر نیست؟
طبق قانون تمام سایت های دولتی باید از دامنه ملی استفاده کنند و در ایران میزبانی بشند . مطمعن باشید نه ایران نه هیچ دولت دیگری حاضر نیست اطلاعات خودش را در یک کشور دیگر قرار بده . درباره امنیت هم leaseweb سرور هایی که ارائه میکند unmanage هستند و اگر منظورتون از این لحاظ هست امنیتی وجود ندارد و اگر منظورتون از دیتا سنتر هست تمامی دیتا سنتر ها دارای امنتیت خوبی هستند و از سیکیوریتی گارد و دوربین های امنیتی در دیتا سنتر استفاده میکنند .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
متوجه نمیشم یعنی میخواهید به اسم ایران هاست ارائه کنید در حالی که سرور جای دیگری هست . ارگان های دولتی اکثرا سرور های اختصاصی برای خودشون دارند یا در دیتا سنتر ها دولتی یا معتبر ایرانی میزبانی میشن . درباره مقایسه هم بله سرور همون سرور هست شاید در ایران قیمت سرور پایین تر باشد البته منظورم ( سرور داخل دیتا سنتر نیست ) ولی مشکل اصلی پهنای باند و سرعت اینترنت هست و برای سازمان ها اپ تایم و سرعت بالا و رنک گوگل و الکسا اصلا مهم نیست . مطمعن هم باشید بیشتر سرور ها از امنیت بالایی در ایران برخوردار هستند و توسط تیم های امنیتی قوی ساپورت میشن چون برای یه سازمان اینطور هزینه ها اصلا مهم نیست .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)