-
December 5th, 2013, 01:30
عضو انجمن
پاسخ : صرف بخش کوچکی از هزینه هاستینگ برای امور خیر

نوشته اصلی توسط
delta
ایرانی جماعت تا یک مورد برای کسب درآمد مفت پیدا میکنند گوشهای خیلیهاشون تیز میشه و از احساسات مردم سواستفاده میکنند..شاید بگید با این حرفم من آدم بدی هستم و اهل کمک و.. نیستم اما اگر کمی واقع بین باشیم و چشماتون رو باز کنید میتونید ببینید خیلی ها از این سوژه امیر علی دارند کیلویی کاسبی میکنند..
این همه مریض و بیمار داریم هیچ کسی به یادشون نیست چرا و فقط امیر علی که تا الان تو این مدت شاید چندین و چندها میلیارد تومان برای مداوایی که نیاز به 20 میلیون تومان فقط داشته تمامی نداره چرا؟ اصلا شما بگید 1 میلیارد خرج امیر علی هست واقعا فکر میکنید جمع نشده تا الان؟
یک سرچی بزنید تو گوگل ببینید چه خبره.. از نهادها و سازمانها و خیریه ها و مساجد و.. پولها جمع شده.. یعنی هنوز 20 میلیون تومان نشده؟ با این پولی که کل ایران بسیج شدند برای کمک به امیر علی میشه کل بچه های جنگ زده سوریه و یا کلی بیمارستان و .. ساخت...اینا هنوز دارند میگند کمک کنید 20 میلیون برای عمل امیر علی؟
این دو نمونه خبر رو ببینید؟ فکر کردید رییس جمهوری 1000 تومان کمک کرده؟ یا علی دایی 1000 تومان کمک کرده؟ به نام امیر علی دارند پولها به جیب میزنند به این واقعا باید تاسف خورد!
دفتر نهاد ریاست جمهوری مداوای رایگان امیرعلی را به عهده گرفت
شهادت - کمک علی دایی به امیرعلی
امیر علی بهانه هست..میخواهید کمک کنید برید داوطلبانه کمک کنید بدون هیچ منتی برای شفای تمامی بیماران..
اگر امیر علی تا الان مداوا نشده علتش اینه که پول هایی که کمک میکنید واقعا به دستش نمیرسه..وگرنه الان تو بهترین بیمارستان های خارج کشور بستری بود! بهتره مشکل اصلی رو پیدا کرد که چرا اینطوری هست..
با حرف هاتون ۱۰۰٪ موافق هستم و برای همین بنده شماره حساب مستقیم خواستم
متاسفانه خیلی ها خوب بلدند با بازی کردن با احساسات مردم پولدار بشند!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013 01:30
# ADS
-
December 5th, 2013, 01:31
عضو دائم
سلام
تا جایی که من چند ماه پیش بررسی کردم این موسسه
صلاحیت داره و حسابرسی مالی هم میشه
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 01:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
تا جایی که من چند ماه پیش بررسی کردم این موسسه
صلاحیت داره و حسابرسی مالی هم میشه
بله صلاحیت دارد
درگاه پرداختشون هم مستقیم از بانک ملت به نام موسسه خیریه حوانان همت است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 04:41
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 10:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
be099
همش دکونه بابا
تاپیک من که اطلاع رسانی در مورد دُزدی هستو فرت و فرت پاکش میکنن و این تاپیکا ...

جواب ابلهان خاموشی ست .
-
تعداد تشکر ها ازalaviyoon به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 10:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alaviyoon
جواب ابلهان خاموشی ست .
-
-
December 5th, 2013, 10:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
ایرانی جماعت تا یک مورد برای کسب درآمد مفت پیدا میکنند گوشهای خیلیهاشون تیز میشه و از احساسات مردم سواستفاده میکنند..شاید بگید با این حرفم من آدم بدی هستم و اهل کمک و.. نیستم اما اگر کمی واقع بین باشیم و چشماتون رو باز کنید میتونید ببینید خیلی ها از این سوژه امیر علی دارند کیلویی کاسبی میکنند..
این همه مریض و بیمار داریم هیچ کسی به یادشون نیست چرا و فقط امیر علی که تا الان تو این مدت شاید چندین و چندها میلیارد تومان برای مداوایی که نیاز به 20 میلیون تومان فقط داشته تمامی نداره چرا؟ اصلا شما بگید 1 میلیارد خرج امیر علی هست واقعا فکر میکنید جمع نشده تا الان؟
یک سرچی بزنید تو گوگل ببینید چه خبره.. از نهادها و سازمانها و خیریه ها و مساجد و.. پولها جمع شده.. یعنی هنوز 20 میلیون تومان نشده؟ با این پولی که کل ایران بسیج شدند برای کمک به امیر علی میشه کل بچه های جنگ زده سوریه و یا کلی بیمارستان و .. ساخت...اینا هنوز دارند میگند کمک کنید 20 میلیون برای عمل امیر علی؟
این دو نمونه خبر رو ببینید؟ فکر کردید رییس جمهوری 1000 تومان کمک کرده؟ یا علی دایی 1000 تومان کمک کرده؟ به نام امیر علی دارند پولها به جیب میزنند به این واقعا باید تاسف خورد!
دفتر نهاد ریاست جمهوری مداوای رایگان امیرعلی را به عهده گرفت
شهادت - کمک علی دایی به امیرعلی
امیر علی بهانه هست..میخواهید کمک کنید برید داوطلبانه کمک کنید بدون هیچ منتی برای شفای تمامی بیماران..
اگر امیر علی تا الان مداوا نشده علتش اینه که پول هایی که کمک میکنید واقعا به دستش نمیرسه..وگرنه الان تو بهترین بیمارستان های خارج کشور بستری بود! بهتره مشکل اصلی رو پیدا کرد که چرا اینطوری هست..
تمام حرف های شما متین ....
اما نظر شما را به جمله آخر همان خیریه جلب میکنم
تذکر مهم
در صورت عبور کمکها از سقف مورد نیاز صرف موارد بعدی خواهد شد
دوست عزیزم هیچ کس منکر کسی نیست سوء استفاده ممکن هست انجام بشه ... اما نه از جاهای مورد اعتماد شما فکر میکنید این چیزهایی که شما میدونید بقیه نمیدونند ؟
دولت نمیدونه ؟ متولیان امر نمیدونند ؟
خیالتان راحت این خیریه هایی که به این قدرت و شدت قعالیت میکنند دولت خیلی روشون حساس هست و اجازه نمیده بخواند کاری کنند...
هدف انجام کار خیر هستش ، حتی کمک مالی هم نکنید براش دعا کنید خودش یه نوع کار خیر هست و ثوابش را میبرید و اگر کسی معتقد به ثواب هم نیست حداقل آرامش روحی و فکری میگیره این از ذات ما انسان هاست..
و خلاصه اینکه اجر کار ما توی نیت هامون هستش .... پاداش کار ما به نیت هامون میدند و نه به اینکه حتما اون پوله خرج یه مریض مشخص بشه
والا همه ما میدونیم شما انسان محترم و شریف و دوست داشتنی هستید از همه دوستانی که همیاری میکنند سپاسگذارم
-
تعداد تشکر ها ازNik0TiN به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 12:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
تمام حرف های شما متین ....
اما نظر شما را به جمله آخر همان خیریه جلب میکنم
تذکر مهم
در صورت عبور کمکها از سقف مورد نیاز صرف موارد بعدی خواهد شد
دوست عزیزم هیچ کس منکر کسی نیست سوء استفاده ممکن هست انجام بشه ... اما نه از جاهای مورد اعتماد شما فکر میکنید این چیزهایی که شما میدونید بقیه نمیدونند ؟
دولت نمیدونه ؟ متولیان امر نمیدونند ؟
خیالتان راحت این خیریه هایی که به این قدرت و شدت قعالیت میکنند دولت خیلی روشون حساس هست و اجازه نمیده بخواند کاری کنند...
هدف انجام کار خیر هستش ، حتی کمک مالی هم نکنید براش دعا کنید خودش یه نوع کار خیر هست و ثوابش را میبرید و اگر کسی معتقد به ثواب هم نیست حداقل آرامش روحی و فکری میگیره این از ذات ما انسان هاست..
و خلاصه اینکه اجر کار ما توی نیت هامون هستش .... پاداش کار ما به نیت هامون میدند و نه به اینکه حتما اون پوله خرج یه مریض مشخص بشه
والا همه ما میدونیم شما انسان محترم و شریف و دوست داشتنی هستید از همه دوستانی که همیاری میکنند سپاسگذارم
عکس بچرو بذارن بگن دلتون براش بسوزه پول بدید بعد برن خرج یکی دیگه یا یه چیز دیگش کنن ؟
شما به این کار چی میگین ؟
ما بش میگیم دکون.
-
-
December 5th, 2013, 12:53

نوشته اصلی توسط
be099
عکس بچرو بذارن بگن دلتون براش بسوزه پول بدید بعد برن خرج یکی دیگه یا یه چیز دیگش کنن ؟
شما به این کار چی میگین ؟
ما بش میگیم دکون.
شما به خدای یا یکی که همرو خلق کرده اعتقادی داری یا نه؟
-
تعداد تشکر ها ازpasargad-it به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 12:58
عضو انجمن
-