سپاس از شما ... در تاپیک بعدی که میزنم (کاملا آماتوری2) با مبحث ویندوز می خوام آشنا بشم ... امیدوارم تجربیات و اطلاعات خودتون را از ما دریغ نکنید (مخصوصا اینکه توی این انجمن 90 درصد موضوع ها در مورد لینوکس هست و به نظر میرسه کمتر کسی مانند شما در این زمینه تجربه داشته باشه )
با تشکر
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
خیلی خوب ... پس من یه جمع بندی بکنم :
سرور --> سیستم عامل --> مجازی ساز |--> ارائه vps یا ---> نصب کنترل پنل ---> ارائه هاست اشتراکی
تایید می فرمایید ؟
خوب یه سئوالی اینجا برام پیش اومد ... با استفاده از مجازی ساز آیا میتونیم هم هاست اشتراکی لینوکس ارائه بدیم و هم هاست اشتراکی ویندوز ؟
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
البته ببخشید شاید عادت ما باشه که جواب بیشتر سوالات را در گوگل سرچ میکنیم و تو فروم ها و سایت های خارجی به جواب میرسیم . مطمعنا تو فروم هم منابع اموزشی زیادی هست فقط باید وقت بزارند و مطالعه کنند . کسانی که اطلاعاتی ندارند یا اطلاعات کمی دارند باید مسائل بصورت خیلی ساده بیان بشه ما با افرادی برخورد داشتیم که اصلا نمیدونستن هاست چی هست و باید دو ساعت توضیح بدی که هاست چی هست و کجا واقع شده و چطوری کار میکنه و .... سوالات مشابه اینچنینی که باید سعی کنیم بصورت خیلی ساده و روان توضیح بدیم حالا دوستان برداشت دیگری دارند اون اصلا مهم نیست چون ما برای به رخ کشیدن دانش و اطلاعات خودمون که اینجا جمع نشدیم .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
منظور رو بد برداشت نکنید کسی همچین اجازه ای به خودش نمیده به شما بی احترامی کند . منظور از اماتور این هست که اطلاعات بسیار پایینی دارید یا اینکه هیچ اطلاعاتی ندارید و همین که در جستجوی جواب سوالات خود هستید نشان از تلاش شما برای افزودن اطلاعات و دانش شما هست . که تحسین بر انگیز هست . باید مطالب بصورت ساده و روان گفته بشه و از لغات و اصطلاخات تخصصی استفاده نشه تا شما اشنا بشید گوگل هم منبع بسیار خوبی برای رسیدن به جواب های شما هست میتونید با سایت ها و منابع زیادی اشنا بشید چه فارسی چه انگلیسی حتی تو یوتوب بسیاری از فیلم های اموزشی درباره نحوه کارکردن با کنترول پنل ها و هاستینگ وجود دارد که میتونید بصورت فیلم مشاهده نمایید و....
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
سلام.
به نظرم فرهنگ سازی (علمی - فرهنگی و ...) کار پسندیده ای باشه !
من هم یک روز آماتور بودم (هنوز هم هستم از نظر خودم) و با مطرح کردن هیمن سوال ها به اینجایی رسیدم که الان چند سرور دولتی و نیمه دولتی، چند سرور از شرکت های مطرح ایرانی و هیمنطور چند سرور از شرکت های خارجی رو مدیریت می کنم (ویندوز البته) و خدا رو شکر می کنم که به من این توان رو داد که از استادانم یاد بگیرم !
درضمن، من هم روزی از طریق Yahoo و یا انجمن های سایت شبگرد و سایت پاتق، سوالاتی همچون سوالات باز کنند تاپیک رو مطرح می کردم و یکی از مدیران همین انجمن (آقای امیر) به سوالات من جواب می دادند و افرادی که اسم نمی برم به من توهین می کردند و می گفتند که برو بچه جان و اینجا مهد کودک نیست و .... !
میدونید آخرش چی شد ؟
من تقریباً هفته ای 2 - 3 با از اون افراد offline فحش دارم که از عقده دارند میترکن و حدوداً هفته ای 2 - 3 بار من برای دوستانی که در این انجمن ها به سوالات من جواب می دادند offline حال و احوال پرسی میدم در صورتی که کلاً این اخلاق رو ندارم و معمولاً جدی و خشک هستم !
پس بزار خاطره خوشی از شما در ضحن آماتور های امروز، حرفه ای های فردا باقی بمونه
با تشکر.
ببینید تا حدودی درست گفتید . اگر به صورت کاربردی و خیلی خلاصه اش رو بخواهید این میشه :
1- انتخاب و خرید یک سرور ( با توجه به دیتا سنتر - سخت افزار - مبلغ در نظر گرفته شده ماهیانه و ... )
2- انتخاب نحوه اختصاص دهی سرور --> سرور مجازی سازی می شود و یا اینکه یک سرور کلا برای کار هاستینگ اختصاص داده می شود که در این مورد دوم نیازی به مجازی سازی نیست و می تونید مستقیم سیستم عامل رو نصب کنید.
3- انتخاب یک سیستم مجازی سازی ( hypervm , ESXi , VMware, Proxmox , Xen , ... ) که هر کدوم خصوصیت خودشون رو دارند و بعضی ها کرنل اختصاصی می دهند و بعضی ها منابع رو به صورت اشتراکی تعریف می کنند . که حالا باز هر کدام مزایا و معایب خودش رو داره. --> البته این مورد 3 در صورتیه که خواسته باشید مجازی سازی کنید و مثلا vps بفروشید.
4-تعریف کردن خصوصیات و منابع سرور ( رم - cpu , hdd , ... ) و یا به عبارتی تعریف کردن وی پی اس ها .
5- راه اندازی سیستم عامل در هر کدام از vps ها . --> که با توجه با سیستم مجازی سازی باید اقدام بشه . مثلا در
hypervm , openvz خیلی راحت میشه از سیستم عامل های آماده ای که براشون ساخته و کانفیگ شده استفاده کنید و در عرض 5 دقیقه سیستم عامل وی پی اس قابل استفاده هست .
یا مثلا kloxo , hostInAbox هم به همین ترتیب خیلی سریع و آماده به استفاده هستند .
یا در مورد سیستم هایی که کرنل اختصاصی دارند مثل ESXi شما باید iso قابل بوت شدن سیستم عامل رو به سی دی رام مجازی بدید و بوت کنید بیاید بالا و سیستم عامل نصب کنید .
6- تنظیمات اولیه شبکه --> تا DNS ها و Ping آی پی ها بیان بالا و وی پی اس ها در اینترنت قابل دسترسی بشوند. که حالا برای لینوکسش رو که من کمی کار کرده ام به این ترتیب هست که در فایر وال میای و سرویس هایی که می خواهی رو اول انتخاب می کنی و Mac Address ها و Gateway , dns , ip , ... رو تنظیم می کنی .
7- حالا اگر هدفت استفاده از این سیستم برای هاستینگ باشه میای و یک پنل مدیریت هاستینگ راه می اندازی مثلا cpanel , direct admin , plesk , ...
8- بعد از نصب این برنامه ها php , apache , mysql ,... رو یک بار مجدد نصب می کنیم . که همونطور که دوستان گفتند مثلا Zend Optimizer , IONcube , GD , ... روی سرور قابل استفاده بشن یا اینکه آخرین ورژن apache , php ,... رو به روز رسانی کنی.
در اینجا تجربه ای که من پیدا کردم اینه که آخرین ورژن های php روی سایت های فارسی کامل امکانات رو ندارن هنوز . و همون PHP 5.2.13 برای سایت های فارسی بهتر هست . مثلا TTF true tupe و یک سری از امکاناتی که من روی سروم نیاز دارم رو ورژن های جدیدتر هنوز ندارن مثل اینکه .
9- تنظیمات فایر وال و امنیتی سرور مثل نصب ddos deflate , mode dos evasive , CSF و تنظیم های مربوط به آنها
10- تنظیمات مدهای امنیتی مربوط به یوزر ها مثل بستن پرمیشن ها یا تنظیمات suphp , php.ini , ...
11 - تنظیم برنامه های کاربردی مورد نیاز روی لینوکس مثل remote graphici , sar , ksar , htop , ... که البته من خودم ریموت گرافیکی رو برای لینوکس خوشم نمیاد کند هست و اصلا مثل ریموت دسکتاپ ویندوز نیست . من که روی سرورم کارهای سایت هایم رو با لینوکس بدون محیط گرافیکی راه می اندازم و یک وی پی اس ویندوز ایکس پی هم برای کارهای انتقال فایل هام راه انداخته ام .
خوب عزیزان تا جائی که من یادم مونده و چیزهایی که بلد هستم همینا بود ممنون میشم اگر کاملش کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)