-
March 30th, 2010, 02:46
عضو انجمن
کاملا آماتوری
با سلام ...
خوب گفتم تا عید هست و تعطیل یه چیزی بر معلومات نداشتم اضافه کنم ... دیدم کسی تا حالا به طور واضح این موارد را بیان نکرده ... واسه همین گفتم بپرسم بلکه به یه نتیجه ای برسم.
فرض کنید یک سرور گرفتید ... که میخواهید روی اون هاست اشتراکی لینوکس ارائه بدید ... خوب در اولین گام چه کار می کنید ؟ (البته فرض کنید که سنت او اس روی اون نصب هست)
(حالا نمیدونم من مرحله به مرحله بپرسم یا اینکه خودتون به طور کامل جواب میدید ... هدف رسیدن از یک سرور خام به مرحله ارائه هاست اشتراکی هست ... )
با تشکر
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
March 30th, 2010 02:46
# ADS
-
March 30th, 2010, 02:51
پاسخ : کاملا آماتوری
سرور میگیری. پنل مورد نظرتو نصب میکنی. هاست میسازی!
همین
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2010, 03:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h_zaman06
با سلام ...
فرض کنید یک سرور گرفتید ... که میخواهید روی اون هاست اشتراکی لینوکس ارائه بدید ... خوب در اولین گام چه کار می کنید ؟ (البته فرض کنید که سنت او اس روی اون نصب هست)
(حالا نمیدونم من مرحله به مرحله بپرسم یا اینکه خودتون به طور کامل جواب میدید ... هدف رسیدن از یک سرور خام به مرحله ارائه هاست اشتراکی هست ... )
با تشکر
1- اول اینکه از کجا سرور گرفتید که پنل بهتون ندادن و نصب نکردند یا اینکه درخواست سرور بدون پنل دادید ؟
2- حالا میتونید کولکسو رایگان هست نصب کنید رو سرور یا اینکه سی پنل 45 روزه رو نصب کنید یا اینکه لایسنس دایرکت ادمین یا سی پنل را خریداری نمایید .
3- بعدش دی ان اس میسازی و تو دامین و سرور ست میکنی بعدش رسیلر و هاست میسازی و میفروشید و وضعتون خوب میشه و پولدار میشید
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2010, 03:08
سلام
به همین راحتی هم که نیست!
تنظیمات امنیتی و نصب آنتی ویروس و فایروال + تنظیمات خود پنل و وب سرور جز چیزهای لازمه.
البته خیلی کارهای دیگه هم میشه انجام داد که هاستینگهای بزرگ انجام میدن.
-
-
March 30th, 2010, 03:08
عضو انجمن
خوب نیازی هم به سیستم عامل هست ؟
یعنی مراحل به این صورت هست :
سرور --> سیستم عامل --> پنل --> عرضه
درسته ؟
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
March 30th, 2010, 03:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
تنظیمات امنیتی و نصب آنتی ویروس و فایروال + تنظیمات خود پنل و وب سرور جز چیزهای لازمه.
خوب اینا رایگان کسی انجام نمیده که سرور رو از جایی خریدن که پنل رو سرور نصب نکردن و بهشون دادن خودشون هم اطلاعات زیادی ندارند و مطمعنا هم حاضر نیستیند هزینه برای کارهای امنیتی کنند . همون کولکسو رایگان رو نصب کنند بهتر هست .
-
-
March 30th, 2010, 03:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
1- اول اینکه از کجا سرور گرفتید که پنل بهتون ندادن و نصب نکردند یا اینکه درخواست سرور بدون پنل دادید ؟
2- حالا میتونید کولکسو رایگان هست نصب کنید رو سرور یا اینکه سی پنل 45 روزه رو نصب کنید یا اینکه لایسنس دایرکت ادمین یا سی پنل را خریداری نمایید .
3- بعدش دی ان اس میسازی و تو دامین و سرور ست میکنی بعدش رسیلر و هاست میسازی و میفروشید و وضعتون خوب میشه و پولدار میشید
گفتم که ... من سروری نگرفتم .. قصد گرفتنشم ندارم ... جهت افزایش اطلاعات هست ... (ماشالا قدرت تغییر روند تاپیک بعضی افراد خیلی قوی هست ... بحث اطلاعات عمومی .. علمی ... آموزشی هست ... به هیچ عنوان قصد پولدار شدن و خوب شدن وضع نیست )
با تشکر
ویرایش توسط h_zaman06 : March 30th, 2010 در ساعت 03:16
-
-
March 30th, 2010, 03:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h_zaman06
گفتم که ... من سروری نگرفتم .. قصد گرفتنشم ندارم ... جهت افزایش اطلاعات هست ...با تشکر
برای اینکه اطلاعات خودتون رو در این زمینه زیاد کنید باید سعی کنید مقالات اموزشی را مطالعه کنید و اینکه اگر تمایل به اشنایی با لینوکس دارید روی سیستم خودتون لین*** نصب کنید تا اشنایی بیشتری پیدا کنید . بعد میتونید از سرور مجازی استفاده نمایید و اشنایی پیدا کنید با دستورات لینوکس و نصب برنامه ها و در مرحله اخر اشنایی پیدا کنید یا نرم افزار های امنیتی و تنظیمات امنیتی که باید روی سرور انجام بشه . متاسفانه مباحث اموزشی در بخش اخر به زبان فارسی زیاد نیست و اگر اشنایی با انگلیسی دارید میتونید از فروم های خارجی و سایت های خارجی اطلاعات خوبی را بدست بیارید و. استفاده نمایید
ویرایش توسط AfraWeb.net : March 30th, 2010 در ساعت 04:29
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2010, 03:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
در مورد نصب آنتی ویروس و فایروال بیشتر توضیح بدید ... معمولا چی نصب میشه ؟ توی مراحل انجام کار .. این مرحله کجای پروسه قرار میگیره ؟
با تشکر
-
-
March 30th, 2010, 03:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
1- درخواست سرور میدید
2- درخواست پنل میدید که پیشنهاد ما دایرکت ادمین هست
3- دنبال سرور ارزون و بی کیفیت هم نباشید . از جای معتبر و مطمعن بگیرید . اپ تایم - رم - هارد - سی پی یو از مشخصه های اصلی سرور هستند همچنین نوع مجازی سازی که openvz از نظر هزینه و کیفیت برای کار هاستینگ مناسب تر هست
4-= سرور رو میدید دست فردی متخصص تا براتون منیج کنه و برنامه های مورد نیاز و تنظیمات امنیتی را انجام بدهد
5- سرور شما اماده هست و میتوتنید روی سرور هاست تعریف کنید و به مشتریان خود ارائه بدید
در مورد شماره 3 : مجازی ساز برای چی نیاز هست ؟ هدف هاست اشتراکی هست .. آیا باز هم نیاز به مجازی ساز هست ؟
در مورد شماره 4 : برنامه های مورد نیاز چیا هستند ؟ (فرض کنید دارید سرور برای خودتون آماده میکنید ... چه چیزهایی نصب میکنید و چرا ؟)
با تشکر
-