-
December 4th, 2013, 13:37
-
تعداد تشکر ها ازmsmhost.net به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013 13:37
# ADS
-
January 27th, 2014, 11:31
پاسخ : فروش سرور مجازی مرحله ششم. از اروپا رم 1 گیگ 30 هزار تومان رم 2 گیگ 42 هزار تومان*منابع اختصاصی-کنترل پنل ریستارت و میزان مصرفی
سلام
من برای هاستینگ احتیاج دارم با رم 2 گیگابایت
لطفا
هزینه بک آپ روزانه روی یک سروی دیگر از بانک اطلاعاتی اکانت ها
هزینه دایرکت ادمین و سی پنل
طراح و برنامه نویس وب . php - Css
-
-
January 27th, 2014, 11:53
پاسخ : فروش سرور مجازی مرحله ششم. از اروپا رم 1 گیگ 30 هزار تومان رم 2 گیگ 42 هزار تومان*منابع اختصاصی-کنترل پنل ریستارت و میزان مصرفی

نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام
من برای هاستینگ احتیاج دارم با رم 2 گیگابایت
لطفا
هزینه بک آپ روزانه روی یک سروی دیگر از بانک اطلاعاتی اکانت ها
هزینه دایرکت ادمین و سی پنل
با احترام خدمت شما لایسنس باید توسط خود شما تهیه گردد نصب سی پنل و دایرکت رایگان می باشد اما کانفیگ نمی شود درضمن اطلاع داشته باشید پورت ایمیل مسدود می باشد با تشکر
-
-
February 4th, 2014, 15:58
با احترام خدمت کاربران محترم اگر مدیران محترم هر اطلاع رسانی در مورد افر مربوط را اسپم شناسایی نمی کنند و حذف نمی کنند اخه خیلی از تاپیک های فروش را که نگاه می کنم افراد هر روز می دهند فروش هم چنان ادامه دارد اما کاری ندارند اما بنده تا می خواهم با کاربران اطلاعاتی را بدهم اما پست حذف می شود و دلیل اسپم شناسایی می شود
در هر صورت دوستان اطلاع داشته باشید رم 512 هم به قسمت سفارشات اضافه گردیده است و کانفیک سرور انتی ویروس نود 32 با روش جدید ارائه می شود
برنزی
سی پی یو:2هسته
رم: 512 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
280,000ریال ماهانه
هم اکنون سفارش دهید
با تشکر
پیروز و موفق باشید
-