سلام
من چندتا روشی که برای دور زدن تحریم یاهو وجود داشت رو تست کردم ولی هرکاری کردم نتونستم ایمیل بسازم هرکس بلده یه مردونگی کنه یه دونه برای ما بسازه اطلاعات رو هم توی پیام خصوصی بهش میدم
سلام
من چندتا روشی که برای دور زدن تحریم یاهو وجود داشت رو تست کردم ولی هرکاری کردم نتونستم ایمیل بسازم هرکس بلده یه مردونگی کنه یه دونه برای ما بسازه اطلاعات رو هم توی پیام خصوصی بهش میدم
با سلام
در حال حاضر فکر نکنم راهی برای دور زدن وجود داشته باشه - برای ساخت یاهو سیم کارت خارجی لازمه
من یه سیم اتصالات دارم ! پ.خ بدین من دو سه ساعت دیگه یه چک بکنم ! ایشا... که جواب می ده !
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
میتونید یاهو بسازید شما ؟
درود
بنده با شماره موبایل خودتون براتون ایمیل میسازم
با آی دی بنده در ارتباط باشید
ID:info_flexhost
ویرایش توسط flexhost.ir : December 4th, 2013 در ساعت 13:31
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
سلام با تشکر از همگی بنده خدا flexhost.ir با کمال مردونگی یکی برام ساخت دمش گرم یا علی
کسی هست برای منم بتونه یکی بسازه؟
اگر آموزش رو همین جا بگزارید که بقیه هم استفاده کنند ممنون میشیم
جدیدترین روش اینه که از طریق اکانت گوگل یا فیسبوکتون در همون صفحه ساین آپ یاهو ایمل را بسازید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)