نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما درمورد مطالب این تاپيک چیست ؟

رأی دهندگان
6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خیلی علاقه دارم

2 33.33%
  • کمی علاقه دارم

3 50.00%
  • اصلاً غلاقه ندارم

1 16.67%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 206

موضوع: فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    342 پست

پیش فرض پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر

تصاویری از کارت جدید msi از سری Lightning

به نظر می رسد که AMD بعد از مدت ها بالاخره به شرکت های تولید کننده و ظراحی کننده قطعات سخت افزاری این اجازه را داد تا کارت گرافیکی را از سری کارت های جدید این شرکت تولید کنند که از بورد مرجع استفاده نکند!
    این کارت بر پایه هسته 28 نانومتری Hawaii بنا شده است و نام آن نیز MSI Radeon R9 290X Lightning خواهد بود. فکر کنم با فهمیدن نام این کارت هم اکنون به این مهم دست یافته اید که با چه نوع کارتی طرف خواهید بود!

Msi معمولاً در بوردهایی که خودش طراحی می کند کم دست نمی برد و ما شاهد تغییرات زیادی در آنها هستیم و این مدل هم استثنا نبوده و یکی از تعجب برانگیز ترین مواردی که در تصاویر درز کرده از این کارت رخ می نمایاند بهره گیری این کارت از 3 اتصال تأمین کننده توان می باشد که دو تا 8 از این اتصال ها 8 پین بوده و دیگری نیز 6 پین. این موضوع بیان گر آن است که ما با پر مصرفترین کارت در این سیاره خاکی طرف خواهیم بود حتی اگر از تمامی هسته های آن نیز استفاده نشود!

وظیفه تأمین صحیح توان به عهده مدار رگولاتور 15+2 فاز بوده که به نظر می رسد که بتواند از پس این مسوولیت سنگین بربیاید. یک پورت 4 پین فن نیز در تصویر قابل رویت است. اما یکی دیگر از مواردی که کاربران در هنگام خرید این کارت باید مد نظر داشته باشند این است که طول آن از هر کارت دیگری که می شناسید بیشتر است! پس به فکر یک کیس مناسب نیز باشد باشید. انتظار می رود تا خبرهای بیشتری از این کارت در یک ماه آینده منتشر شود.

تصاویری از کارت جدید msi از سری Lightning

2. تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)