-
November 30th, 2013, 22:16
#161
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
گوگل شنوا شد!

گوگل قابلیت جدیدی به مرورگر کروم خود افزوده است که کاربران از طریق آن میتوانند با فرمانهای صوتی در موتور جستجوگر این شرکت به جستجوی اطلاعات مورد نیاز خود بپردازند.به گزارش ایتنا از همکاران سیستم و به نقل از وبسایت pcworld، شرکت گوگل افزونه جدیدی به مرورگر کروم افزوده است که کار جستجو با فرامین صوتی را برای کاربران امکانپذیر میکند. کاربرانی که از مرورگر کروم استفاده میکنند میتوانند این افزونه را که جستجوگر صوتی هات ورد (Hotword) نام دارد، از وب استور کروم دانلود کنند.بر اساس این گزارش، این افزونه که در حال حاضر نسخه بتای آن طراحی شده است، بر روی لپتاپها و رایانههای دسکتاپی قابل استفاده است. کاربرانی که قصد دارند از این ویژگی استفاده کنند باید وارد وبسایت گوگل شوند و در آنجا ابتدا بگویند: «Ok Google» و سپس عبارت مورد نظر خود را به صورت شفاهی بیان کنند. مثلاً کاربران میتوانند به زبان انگلیسی گوگل بگویند: «کره و روغن زیتون را با هم مقایسه کن». کاربران میتوانند از این ویژگی برای یادآوری و هشدار نیز استفاده کنند و از گوگل بخواهند که مثلاً در بعد از ظهر یکشنبه به آنها یادآوری کند که باید روغن زیتون بخرند.شرکت گوگل همچنین تمهیداتی اندیشیده است تا استفاده از این قابلیت به کاهش انرژی باتری لپتاپهای کاربران نینجامد. آنها میتوانند این جستجوگر صوتی را به گونهای تنظیم کنند که مثلاً بعد از ۵ دقیقه عدم فعالیت متوقف شود.
گوگل شنوا شد
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013 22:16
# ADS
-
November 30th, 2013, 22:18
#162
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
تصویب قطعنامه حق حریم شخصی در اجلاس عمومی سازمان ملل

به گزارش ایتنا از ایسنا، اجلاس عمومی سازمان ملل متحد قطعنامهای را با عنوان حق حریم شخصی تصویب کرد که از حقوق شهروندان در برابر جاسوسی دولتها از فعالیتهای اینترنتی کاربران دفاع میکند.این قطعنامه با پیشنهاد دو دولت آلمان و برزیل در سازمان ملل مطرح و به رای گذاشته شد. آژانس امنیت ملی آمریکا برای سالها از ارتباطات آنلاین شهروندان آلمان و برزیل به طور گسترده جاسوسی میکرد.آلمان و برزیل خواهان پایان جاسوسی دولتها در حریم شخصی شهروندان در سراسر جهان و خواستار به رسمیت شناختهشدن حق آزادی اینترنت از سوی دولتها شدند.این اولین قطعنامه سازمان ملل است که از حقوق دیجیتال شهروندان در برابر دولتها حفاظت و بر حق حریم خصوصی آنلاین کاربران اینترنت تاکید میکند.این قطعنامه بر تاثیرات منفی جاسوسی بر حقوق بشر، بهخصوص وقتی در سطحی کلان انجام گیرد، تاکید کرده است.به جز آلمان و برزیل که پیشنهاددهندگان اصلی این قطعنامه بودند، کشورهای دیگری مثل فرانسه، کره شمالی و روسیه نیز از قطعنامه حمایت کردند.به گزارش دویچه وله، ادوارد اسنودن، افشاگر جاسوسی گسترده آمریکا از دولتها و شهروندان، در حال حاضر در روسیه بهسر میبرد.قطعنامه صادره نمیتواند دولتها را ملزم به ممنوعیت جاسوسی در فعالیتهای آنلاین کاربران کند، با اینحال اهمیت سیاسی ویژهای دارد.آمریکا که جاسوسیهای گستردهاش عامل اصلی تصویب این قطعنامه بود، با نفس قطعنامه مخالفتی نکرده است. با اینحال این کشور همراه با کشورهای بریتانیا، استرالیا و نیوزلند تلاش کردند تا لحن قطعنامه نرمتر شود.
تصویب قطعنامه حق حریم شخصی در اجلاس عمومی سازمان ملل
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 23:33
#163
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 10:53
#164
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
این لومیا ۸۰۰ بعد از سه ماه و نیم گم شدن زیر آب، هنوز کار می کند

پسر انبه خور نوکیا را که به خاطر دارید؟ لومیا ۸۰۰ تلفنی از ۲ سال قبل است ولی اگر کسی آن را دارد، این داستان مایه قوت قلبش خواهد شد.
سه ماه و نیم قبل در سوئد، راجر نیلسون تلفن لومیا ۸۰۰ خود را در یک دریاچه از دست داد و حالا بعد از مدت ها آن را از زیر آب بیرون کشیده و حدس بزنید چه؟ تلفن هنوز کار می کند!
آقای نلسون بعد از بیرون آوردن این لومیا ۸۰۰ که بین دو سنگ گیر کرده بود، آن را برای مدت نامشخصی خشک کرده و سپس دلش را به دریا زده. نتیجه را در عکس های بعد از روشن کردن تلفن می بینید.
طبق ادعای صاحب دستگاه، این لومیا ۸۰۰ هنوز خوب کار می کند و عمر باتری اش هم کاهش پیدا نکرده.
اگر ماجرا -واقعا- حقیقت داشته باشد، عملکرد حیرت انگیزی را شاهد هستیم زیرا این تلفن حتی استانداردهای ضد آب هم نداشته.
این لومیا ۸۰۰ بعد از سه ماه و نیم گم شدن زیر آب، هنوز کار می کند
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 11:04
#165
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
نسل جدید رمها با سرعت خود شما را شگفتزده میکنند
در اتحادی بین دو غول سختافزاری دنیا یعنی آمریکا و ژاپن بهزودی نسل فعلی رمها از بازار خارجشده و نسل نوینی از رم بانام MRAM جانشین آن خواهد شد.
بیش از بیست شرکت ژاپنی و آمریکایی فعال در زمینه ساخت تراشه نیروهای خود را برای ساخت و توسعه نسل جدید از فناوری در تولید نسل آینده تراشهها برای حافظه کامپیوتر به ائتلافی بینظیر دستزدهاند و با ترکیب نیروهای خود تصمیم به تکمیل پروژهای به نام MRAM دارند.
شایانذکر است که حافظههای نسل فعلی یعنی DRAMها سالهاست بر مسند قدرت تکیه زدهاند و کنار رفتن آنها در راه ظهور نسلی جدید از رم امری بدیهی به نظر میرسد. MRAM دارای مصرف نیروی یک سوم DRAM خواهد بود و سرعت نگارش داده و خوانده شدن داده بر روی آن ده برابر DRAM خواهد بود. همچنین حجم این نسل جدید نیز 10 برابر بالاتر از حجم نسل فعلی میباشد.
پروژه اصلی در ماه فوریه و با انجام چند تست مهم شروع خواهد شد و شرکتهای مطرحی مانندهیتاچی، رنساس الکترونیک و توکیو الکترون نیز در این پروژه مشارکت خواهند داشت.
نسل جدید رمها با سرعت خود شما را شگفتزده میکنند
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 20:39
#166
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
ساخت یک ابر خازن سیلیکونی و هفته ها تامین انرژی دستگاه ها با هر بار شارژ

دانشمندان علم مواد در یک دانشگاه، ابر خازنی تولید کرده اند که از سیلیکون ساخته شده. ایده این است که خازن های سیلیکونی را در تراشه هایی در داخل تلفن جا سازی کنند تا فقط با یک بار شارژ، دستگاه برای هفته ها روشن بماند یا حتی با تعبیه سلول های خورشیدی از آن برای تأمین نیرو استفاده شود.
این دستاورد که در مجله علمی Nature هم منتشر شده نخستین ابر خازن سیلیکونی است که انرژی را با جمع کردن یون ها در یک سطح متخلخل ذخیره می کند. بر خلاف باتری ها که بر اساس واکنش های شیمیایی کار می کنند، این ابر خازن سیلیکونی می تواند ظرف چند دقیقه شارژ شود ولی روند تخلیه یا دشارژ بسیار کندتری از باتری ها داشته باشد.
پیشتر به خاطر نحوه واکنش با اکترولیت هایی که یون های ذخیره انرژی را ایجاد می کنند تصور می شد که سیلیکون، عنصر مناسبی برای ابر خازن ها نیست. آقای Cary Pint استاد یار و رییس این تیم تحقیقاتی می گوید: «اگر از متخصصان درباره ساخت ابر خازنی از جنس سیلیکون بپرسید خواهند گفت که ایده احمقانه ای است؛ اما ما راهی برای انجام این کار پیدا کردیم.»
آنها سیلیکون را با لایه ای از کربن پوشانده اند (در واقع با تعدادی گرافن در ابعاد نانومتری) و این گونه باعث تثبیت سطح سیلیکون و ایده آل کردن آن برای ذخیره انرژی شده اند. پینت می گوید: «هر آنچه ما را به عنوان ساکنان دنیای نوین تعریف می کند نیازمند برق است. هر چه بیشتر بتوانیم ذخیره انرژی را در دستگاه های موجود تلفیق کنیم، به دستگاه هایی با بهره وری و فشردگی بیشتری دست می یابیم.»
هر چند این طرح هنوز مراحل آزمایشگاهی خود را طی می کند ولی به ثمر نشستن آن قطعاً تحول بزرگی در دستگاه های موبایل، باعث خواهد شد. اگر فناوری های افزایش بهره وری باتری ها هم به موازات این ایده به نتیجه برسند تا چند سال دیگر کمتر نیاز به حمل شارژر خواهیم داشت؛ شما چطور فکر می کنید؟
ساخت یک ابر خازن سیلیکونی و هفته ها تامین انرژی دستگاه ها با هر بار شارژ
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 21:44
#167
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
شرکت ZTE و اپراتور China Telecom ادعا می کنند به سرعت انتقال ۱ ترابیت بر ثانیه رسیده اند

شبکه های سیمی و بی سیم به موازات هم در حال پیشرفت هستند، چراکه در هر صورت سر انجام هر شبکه بی سیمی به یک شبکه سیمی ختم می شود که عموماً متشکل از فیبرهای نوری است.
آخرین دستاورد فراگیر در زمینه شبکه های مخابراتی، نسل چهارم یا همان LTE است که آن هم هنوز در همه کشورها پیاده سازی نشده و به جز معدود کشورهای پیشرو در زمینه علوم و فناوری باقی دنیا از LTE بی بهره اند.
اما همان طور که شبکه های بی سیم رشد می کنند ناگزیریم شبکه های سیمی قدرتمندتری نیز داشته باشیم و شرکت چینی ZTE به همراه اپراتور China Telecom سومین اپراتور بزرگ چین ادعا کرده اند که از طریق خطوط فیبری موفق به انتقال اطلاعات با سرعت ترابیتی شده اند. مسافت انجام آزمایش ۳،۲۰۰ کیلومتر بوده و طی ۲۴ ساعت هیچ خطایی رخ نداده.
۱ ترابیت بر ثانیه یعنی ۱ میلیون مگابیت بر ثانیه و در مقام مقایسه با سرعت هایی که در دست کاربران است اختلاف زیادی دارد ولی برای افزایش سرعت مصرف کننده داشتن چنین شبکه های پر سرعتی ضروری است.
شما آینده سرعت انتقال اطلاعات را چطور می بینید؟
شرکت ZTE و اپراتور China Telecom ادعا می کنند به سرعت انتقال ۱ ترابیت بر ثانیه رسیده اند
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2013, 21:12
#168
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
ZeroTouch تکنولوژی هوا لمسی

نوشین هژبرنژادتعامل بین انسان و کامپیوتر از مسائل مهمی است که امروزه گروه زیادی از محققان در دانشگاهها و آزمایشگاههای معروف دنیا روی آن کار میکنند. کنترل کامپیوتر با امواج مغز، صدا و حرکت چشمان از مواردی است که در آیندهای نه چندان دور دگرگونیهای اساسی در روند تعامل بین انسان و کامپیوتر ایجاد خواهد کرد. امروزه آنچه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته تکنولوژی هوا لمسی است. به تازگی دستاوردهای نوینی در این فنآوری به وجود آمده است. انتقال احساس و دریافت حس لمس اجسام از راه دور نه تنها با کف دست بلکه با تمام اعضای بدن از پیشرفت هایی است که دانشمندان تا حد زیادی به آن دست یافتهاند.ZeroTouch زیروتاچ نمونهای از تکنولوژی پیشرفته هوا لمسی است که در نگاه اول مانند یک قاب خالی میباشد ولی در واقعیت تجسمی واقعی از اجسام ایجاد کرده و تصاویر آن را روی صفحه نمایش منتقل میکند. این فنآوری ارزان قیمت در واقع صفحه نمایشگر را به صفحه لمسی تبدیل میکند. این قاب به تکنولوژی چندلمسی معروف است که در آن کاربران بدون تماس با صفحه نمایش میتوانند برنامههای کاربردی و سیستم خود را کنترل کنند. این تکنولوژی برای مانیتورهایی در ابعاد بزرگ مقرون به صرفه و نسبتا ارزان است. این قاب به ظاهر خالی قابلیت تشخیص هر گونه شی بیجان یا جاندار را دارد، دارای ظرفیت چند لمسی بوده و قادر به انجام چندین دستور در یک زمان با عملکرد بسیار بالا است.ZeroTouch به دو صورت قابل استفاده است: یا به طور مستقیم روی صفحه نمایشگر قرار میگیرد و یا به صورت آویزان و با فاصله از صفحه نمایشگر نصب میشود. نمونه اولیه آن در سال ۲۰۱۱ ساخته شد و تاکنون پیشرفتهای زیادی کرده؛ به گونهای که تا حد زیادی محدودیتهای پیشین در زمینه اندازه و قابلیت پاسخگویی در آن برطرف شده است. بهعنوان نمونه اندازه آن از ۲۸ اینچ به ۵۵ اینچ رسیده است.چگونگی تشخیص اجسام با زیروتاچZeroTouch ۲۸ اینچی برای دریافت اطلاعات و ارائه تجسم واضح و روشنی از هر جسم، مجهز به ۲۵۶ سنسور اشعه نامرئی مادون قرمز و سی و دو LED میباشد. هر LED ۲۴۰۰ بار در ثانیه چشمک میزند. مدل ۵۵ اینچی مجهز به شصت وچهار LED و ۵۲۴ سنسور اشعه نامرئی مادون قرمز است. هنگامی که پرتو نورانی شکسته میشود سیستم آن را تفسیر کرده و به عنوان یک نقطه تماس در نظر میگیرد. سپس از کنار هم قرار دادن نقاط به دست آمده تجسمی از جسم روی صفحه نمایشگر ایجاد میشود. هر خاموش و روشن شدن LED را اصطلاحا چشمک زدن نور میگویند که هر کدام در یک فرکانس خاص اتفاق میافتد و به طور متوالی توسط حسگرها خوانده میشود. این تکنولوژی با شکست پرتوهای نور کار میکند و هیچ نیروی دیگری برای فعال کردن سنسورها وجود ندارد. در چهار ضلع این قاب ردیفهای منظمی از چراغ های LED قرار دارد که پرتوهای نامرئی آن در سراسر فضای قاب منتشر میشود. این پرتوها با اشعه مادون قرمز ساطع شده از ۲۵۶ سنسور برخورد کرده و باعث تجسمی واضح از جسم میشود.در این تکنولوژی از روش سنجش نقطه به نقطه استفاده شده که هر گونه جسمی در درون قاب را تشخیص میدهد. این سیستم میتواند بیش از ۲۰ شی را دریک زمان با دقت ۰۱/۰میلیمتر تشخیص داده و تجسم آن را روی صفحه نمایش منتقل کند .هنگامی که دست، انگشتان یا هر شی دیگری در درون قاب قرار میگیرد یک ماتریس یا شبکه متقاطع از پرتوهای نور ایجاد میشود. سپس از طریق نرمافزاری اندازه، شکل و مکان شی درون قاب محاسبه شده و تصویر واقعی جسم روی صفحه نمایشگر ایجاد میشود. این سیستم با ویندوز ۷ کار میکند و در آن از دوربین RGB برای ردیابی و تشخیص عمق دست کاربر یا هر جسم دیگر استفاده شده است. این دوربین مشابه با دوربین بهکار رفته در Kinect است.جان مولر، دستیار پژوهشی این طرح، بیان میکند که برای کارکرد دوسویه یا تعامل بین کامپیوتر و انسان میبایست سنجش بسیار دقیقی از حرکات اجسام یا بدن در داخل سطح صاف این قاب انجام شود. لبههای این قاب قادر به تشخیص دادن هر چیزی است که در اطراف و یا در داخل آن حرکت کند. نوک انگشتان، بازو، دست و حتی اشیاء بیجان از میان یک شبکه نوری دوبعدی نامرئی عبور کرده و بعد از کامل شدن مراحل تشخیص، اطلاعات جسم از طریق USB به کامپیوتر منتقل میشود. از طرفی برای ارسال و جمعآوری اطلاعات، این قاب به نحوی طراحی شده است که با قلم هم به خوبی کار میکند.صفحات لمسی شرکت مایکروسافت که در اندازههای بزرگ ساخته شده است با وجود قیمت بالا از محبوبیت خاصی برخوردار است. ولی از جهت فضایی که اشغال میکند، مورد انتقاد برخی کارشناسان است. درحالی که ZeroTouch کوچک است و یکی از بزرگترین مزایای آن قیمت پایینش است. سنسورهای استفاده شده در آن مشابه سنسورهای به کار برده شده در دستگاه کنترل از راه دور تلویزیون است.در مقام مقایسه، تلویزیون ۵۵ اینچی ال سی دی قیمتی تقریبا معادل ۱۵۰۰ دلار دارد. در حالی که قیمت ZeroTouch ۵۵ اینچی معادل ۲۱۰۰ تا ۲۲۰۰ دلار است. کاربردهای ZeroTouchکاربردهای گوناگونی برای زیروتاچ تعریف شده است. یکی از آنها به عنوان راهنمای آموزشی برای جراحان تازه کار است. موارد دیگر مانند اجرای دستورالعملهای تعاملی در محیطهای خطرناک و یا در شرایط نامناسب مثل ساخت ماشین آلات با دستور العملهای پیچیده است. تیم تحقیقاتی A&M در دانشگاه ونکوور برنامه کاربردی برای این قاب معلق طراحی و پیادهسازی کردهاند که آن را به یک بوم نقاشی غیر قابل لمس تبدیل میکند. به این ترتیب کاربران با آرنج، بازو، سر و انگشتان یا حتی با استفاده از قلم میتوانند تصاویری را در این قاب نقاشی کنند یا متنی را بنویسند. سپس تصویر آن را روی دیوار مشاهده نمایند. کارشناسان پیش بینی میکنند که خلق آثار هنری در ابعاد بزرگ با ZeroTouch متحول میشود. دانیل ویدور، استادیار علوم کامپیوتر در دانشگاه تورنتو و متخصص در رابطهای کاربری، در جریان کنفرانسی که در ونکوور برگزار شد بیان کرد: «آهنگ پیشرفت این تکنولوژی بسیار سریع است. کاربران میتوانند تعداد بسیار زیادی از اشیا و لوازم را از راه دور لمس کنند و آنها را تشخیص دهند. این درحالی است که پیش از این لمس اجسام محدود به یک یا دو انگشت یا کف دست میشد. البته که تجربه لمس اجسام از این طریق کمی با احساس لمس در گذشته متفاوت است.» همچنین او بیان کرد که این گروه تحقیقاتی روی ساخت انواع گوناگونی از این قاب کار میکنند که در ابعاد بزرگ تر بوده و نمایش تصاویر در آن به صورت سه بعدی خواهد بود. همچنین ویژگیهای تعاملی در لایههای این قاب قرار میگیرد که موفقیت این آزمایشها را بیشتر کرده و کارایی و عملکرد این وسیله را به مراتب بالاتر برده است.در آینده ای نزدیک از این تکنولوژی در ابعاد بسیار بزرگ استفاده خواهد شد؛ بهگونهای که قادر به تشخیص اجسام بزرگ در اندازه بدن انسان یا حتی تجسم تمامی اجسام در درون یک اتاق خواهد بود.Leap Motionاز نمونههای دیگر این تکنولوژی Leap Motion است. دستگاهی کوچک با طول ۸ سانتیمتر و ضخامت ۲ سانتیمتر که از طریق USB به کامپیوتر متصل شده و با نرمافزار مخصوصی راهاندازی میشود. با Leap Motion کاربر تنها با حرکات دست و بدون تماس با ماوس یا کیبورد میتواند فرامین خود را به کامپیوتر یا لپتاپ ارسال کند. این وسیله دارای دقت بسیار بالایی است و حرکات دستها و انگشتان از طریق ۲ دوربین و حسگرهایی که در آن بکار رفته است، دریافت و تحلیل میشود. پیش بینی شده است که این تکنولوژی دنیای بازیهای کامپیوتری را بیش از پیش متحول کند. به طور حتم با گسترده شدن دامنه آن امکانات بیشتری برای ظرفیتهای تعاملی در عینکها و صفحات نمایشگر در تلفنهای هوشمند و لپتاپها ایجاد خواهد شد.
http://itna.ir/vdchv-ni.23n6idftt2.html
ویرایش توسط name3 : December 2nd, 2013 در ساعت 21:17
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2013, 21:13
#169
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
بررسی چالشها و راهکارهای اجرای پروژههای فناوری اطلاعات
چهارمین جلسه کمیته علمی همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات با هدف بررسی مقالات این همایش در دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برگزار شد.به گزارش ایتنا از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانهای سازمان رایانهای استان تهران، در این جلسه که با حضور نمایندگان شرکتهای خصوصی، سازمانهای دولتی، بانکها و سازمان نصر تهران تشکیل شد، اعضای کمیته علمی به بحث و تبادل نظر درخصوص مقالات نهایی دومین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات پرداختند.این جلسه در حالی برگزار شد که پیش ازاین طی سه جلسه کمیته علمی، اهداف در سطوح مختلف، نقشه راه و رویکرد همایش تصویب شده بود.در چهارمین جلسه کمیته علمی دومین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات، علاوه بر نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران و متخصصان شرکتهای خصوصی، اساتید دانشگاهها، سازمان مدیریت صنعتی و خبرگان سازمان هواشناسی، بانک ملت، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی نهاد رییس جمهوری، سازمان بازرسی کل کشور، انجمن مشاورین مدیریت و انجمن انفورماتیک ایران حضور یافتند.دومین همایش مدیریت و راهبری فناوری اطلاعات قرار است ۲۷ آذرماه ۹۲ درمرکز همایشهای کتابخانه ملی ایران برگزار شود.اولین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات که زمستان سال پیش از سوی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برگزار شد، بیشتر به تشریح مفاهیم راهبری سازمانی فناوری اطلاعات به عنوان یکی از الزامات رشد و بهرهوری درسازمانها پرداخت.رویکرد دومین همایش، "ارتقاء ظرفیت کارفرمایی در تعریف و اجرا پروژهها و خدمات فناوری اطلاعات" است.در این همایش مقالاتی با عناوین چالشها و راهکارهای تعریف و اجرای پروژههای فناوری اطلاعات، تاثیر استفاده از چارچوب CMMI-ACQ در ارتقای ظرفیت بانک مسکن در تعریف و اجرای پروژههای فناوری اطلاعات و استفاده از چارچوب COBIT در همراستایی اهداف راهبری و مدیریت خدمات در وزارت نفت مطرح میشود.آخرین مهلت ثبت نام در این همایش چهارشنبه ، بیستم آذرماه ۱۳۹۲است و علاقمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت همایش با آدرس وبسایت همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات مراجعه کنند. مخاطبان این همایش مدیران عامل نهادهای حاکمیتی حوزه فناوری اطلاعات در کشور، مدیران ارشد سازمانهای دولتی و خصوصی، مهندسين، مشاورین، مدیران و متخصصین فناوری اطلاعات، كارشناسان مدیریت، برنامهريزي و كنترل پروژه اساتید و دانشجویان هستند.
بررسی چالشها و راهکارهای اجرای پروژههای فناوری اطلاعات
ویرایش توسط name3 : December 2nd, 2013 در ساعت 21:17
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2013, 21:16
#170
پاسخ : فناوری اطلاعات و اطلاعات اخیر
از سیر تا پیاز درباره Windows 8.1

نویسنده: جان هاسکینمترجم: فاطمه اللهیاریآیا ویندوز ۸.۱ یک گام جلوتر از ویندوز ۸ است؟! این از جمله پرسشهایی است که بار نخست به ذهن هر کاربری می رسد. در ادامه در قالب یک سری پرسش و پاسخ ، سعی شده به کنجکاوی های اصلی کاربران درباره جدیدترین سیستم عامل مایکروسافت پاسخ داده شود.ویندوز۸.۱ چیست؟نرم افزاری که سابقاً تحت عنوان ویندوز بلو (windows Blue) شناخته می شد در وهله اول به ویندوز ۸ ارتقاء یافت. ویندوز ۸.۱ نیز در حال حاضر نسخه نهایی آن محسوب می شود.آیا مشکلات نرم افزاری این ویندوز نسبت به ویندوز ۸ کمتر شده است؟ویندوز ۸ با هیچ مشکل وحشتناکی روبرو نبود اما جای کار داشت. این محصول در واقع یک حرکت جسورانه به سمت سیستم عاملهای سازگارتر با تبلتها و همراه با تاکید براپلیکیشنهای Windows Store Modern (یا Metro) و یک استارت منوی جدید با امکان کاربری آسان در صفحات لمسی برای جایگزینی با استارت منوهای قدیمی بوده است. بنابراین بحث برانگیزبودن این تغییرات اجتناب ناپذیر است؛ وگرنه حتی ویندوز ۷ نیز همچنان از کارایی خوبی برخوردار است. ویندوز ۸.۱ در واقع پاسخ مایکروسافت به نیازهای کنونی کاربران پیشروش محسوب میشود.محصول جدید مایکروسافت از گذشته چه توشه ای با خود دارد؟در واقع هیچ چیز! این ویندوز ۸.۱ است و نه ویندوز ۷.۵. صفحه شروع یا Start با پترنهای مجزا و ارائه اپلیکیشنها به صورت کنار هم، هنوز هم نقطه تمرکز اصلی به حساب می آید. اما شما می توانید در صورت تمایل صفحه شروع را حذف کرده و مستقیما وارد صفحه دسکتاپ شوید.خب این که همان داستان قدیمی است! آیا کلید استارت دوباره به سرجایش برگشته است؟شاید تقریبا همینطور باشد. در واقع دکمه ای وجود دارد که شما با کلیک کردن روی آن می توانید صفحه استارت را بالا بیاورید و به نظر یک نسخه کوچکتر از همان کلید استارت قدیمی است. با راست کلیک کردن روی آن، منوی مدیریت که WinX نام دارد باز شده و گسترده می شود. ضمن اینکه با کلید میانبر روی کیبورد هم این کار امکان پذیر است. این منو برخی برنامه های منوی قدیمی مانند Task Manager و Restart را نیز شامل می شود.پس باید دوباره منتظر بازگشت استارت منو باشیم؟خیر اما شما می توانید با انتخاب گزینه “Boot to desktop” در بخش تنظیمات، کاری کنید که دکمههای جدید به قالب استارت منوی قدیمی درآیند. زمانی که شما روی گزینه استارت کلیک میکنید فهرستی از برنامههای دسکتاپ به صورت گروه بندی شده و مشابه با استارت منوی پیشین در مقابل شما ظاهر میشود.و... سایر تغییرات؟ویندوز ۸.۱ مملو از گزینههای قابل تنظیمی است که سبب میشود رابط کاربری جدید Modern نسبت به ویندوز ۸ کارایی راحتتری داشته باشد. شما میتوانید صفحه استارت را به گونهای تنظیم کنید که تنها اپلیکیشنهای مورد نظر شما را نشان بدهد و حالت قابل تنظیم (Customize) جدید نیز جابجا کردن آیکونهای کنار هم و تغییر نام گروه آیکونها را میسر میسازد که این امکان تا حد زیادی شبیه به کاری است که در صفحه نمایش اندروید میتوان انجام داد.آیا قابلیت جستجوی آن بهینهسازی شده است؟بله. در این ویندوز برخلاف ویندوز ۸ شما به طور خودکار وارد صفحه استارت نمی شوید و به طور پیشفرض قادر هستید در “هرقسمت” دلخواه عملیات جستجو را انجام دهید. همچنین میتوانید نتایج جستجو را در یک اپلیکیشن جدید Bing که ترکیبی از جستجوی وب و جستجو در کامپیوتر است مشاهده نمایید.آیا سایر برنامه های مایکروسافت نیز در ۸.۱ تعبیه شده اند؟هرچند که این ویندوز با اینترنت اکسپلورر ۱۱ همراه است اما نسخههای متفاوت دیگری از برنامهها هم روی دسکتاپ و صفحه استارت به چشم میخورند. SkyDrive تعبیه شده در این ویندوز و Windows Store پیشرفته و همچنین بسیاری از اپلیکیشنهای ویندوز مانند Reading List که اساسا کلیدهای میانبر را برای استفاده در آینده لیست میکند، از جمله ملازمان این محصول هستند.آیا ویندوز جدید ارزش خاکسپاری ویندوز ۷ را دارد؟ویندوز ۷ یک سیستم عامل فوق العاده است اما در صورتی که شما یک کامپیوتر و یک تبلت داشته باشید ویندوز ۸.۱ کارها را به نحو راحتتری پیش خواهد برد. به ویندوز ۸ زیاد دل نبندید زیرا ویندوز ۸.۱ کنترل بهینه سازی بیشتری را در تعامل با صفحه نمایش و کنترل آن در اختیار شما قرار میدهد.نمونه آزمایشی این ویندوز را کجا میتوان گیر آورد؟شما میتوانید پیش نمایش غیرقابل بارگذاری آن را در وب سایت preview.window.com مشاهده کنید اما ما به شما توصیه میکنیم که منتظر ورود نسخه اصلی بمانید. در صورتی که هم اکنون از ویندوز ۸ استفاده میکنید می توانید با صرف هزینه ای بسیار اندک آن را به طور اتوماتیک ارتقاء ببخشید.
منبع: نشریهWebUser ، جولای ۲۰۱۳
از سیر تا پیاز درباره Windows 8.1
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید