صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 10161718192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 236

موضوع: پیشنهاد شما در مورد 40 میلیون تومان سرمایه

عضو جدید ded_usa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    208
    تشکر شده در
    145 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد شما در مورد 40 میلیون تومان سرمایه

جناب مهندس بزارید توی بانک
    ​بزودی خبرهای خوش !!!!

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    2,860
    تشکر شده در
    1,838 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ded_usa نمایش پست ها
    جناب مهندس بزارید توی بانک

زمین یا خونه بخرید..

تا حالا شده بشنوید قیمت زمین و خونه پایین اومده باشه..؟

4. تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید

عضو جدید sirpasha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    103 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    به نظر من از اینترنت برید بیرون با یه اشنا نمایشگاه ماشین برید 2تا ماشین 0 بخرید خرید فروش کنید.
    ایده ی دیگه من یه زمین خریداری کنید چند سال بعد بدون هیچ دردسری بالا میره ملک قیمتش.
    ایده ی خرید و فروش ماشین خیلی خوبه ! اما خب برای کسی که از این دنیای اینترنت بخواد وارد اون بازار بشه خیلی خطرناکه و مطمئنا باید با شخص خاصی مشاوره کرد و ضمنا ۲ تا ماشین اگه منظورتون پراید هست توی این بازار پر نوسان و درب و داغون اصن به صرفه نیست ! بهره وری خرید زمین هم خوبه اما در نظر داشته باشید اگه ایشون این ۴۰ تومن رو خمین الان تو بانک بخوابونه ماهی ۵۰۰-۶۰۰ می گیره و از نظر زمانی براشون بصرفه نیست ! باید توی یه کاری سرمایه گذاری بشه که بازدهی بالای ۵۰۰-۶۰۰ تومن در ماه رو داشته باشه و ریسک کار هم کمتر باشه !

تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    103 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nginxweb نمایش پست ها
    درود
    چه نوع وارداتی؟
    از چه سورسی؟
    چه کالایی؟
    40 میلیون برای واردات فکر میکنم بسیار کم باشه..
    الان شما یه چرخی توی سایتایی مثل علی بابا بزنی محصولات جدید مدید پیدا میشه که بتونی عمده بیاری بفروشی ! فقط مهم اینه که بتونی بازارشو دستت بگیری و پخشش مهم ترین قسمتشه ! یه مدتی برای یه مزون لباسای زنونه میاوردم ! سود خوبی کرد بنده خدا اما دلار اون موقع ۹۸۰ تومن بود :دی اما جدا چیزای خوبی میتونی پیدا کنی !

تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    103 پست

من کل صفحات رو خوندم تقریبا بجز بحث ای متفرقه ای که پیش اومده بود. به نظر من بهترین پیشنهادی که اینجا شده بود پیشنهاد مدیر گرامی بود ! حالا ایشون با جنبه‌ی Fun گفتن اما واقعا رستوران و فست فود و کافی شاپ سود فوق العاده‌ای‌ (۴۰ الی ۶۰ درصد حد اقل) داره ! فقط یکم باید زیرک باشین تا بتونین خودتون رو از بقیه جدا کنین ! بعنوان مثال یه رستورانی هست ، وقتی شما واردش می شین و میشینین سر میز به تعداد افرادی که سر میز هستن گارسون میاد سر میز و هر گارسون اختصاصی سفارش شما رو به ذهن میسپاره (یادداشت نمی کنه) وقتی غذا حاضر شد همه‌ی گارسون ها با هم میان سر میز و با هم در غذا رو بر می دارن ! آخر کار هم که خارج میشین صورتحساب رو به قیمت خدا تومن باید پرداخت کنین و خورده‌ی بقیه اش رو هم باید بذارین بمونه این برای من که یزدیم خیلی آزار دهنده است خلاصه که یه سری ایده های کوچیک توی کارهای تکراری می تونه موفقیت آمیز باشه !

اما ایده های بنده‌ی حقیر برای شروع یه بیزینس پر در آمد (ماهی ۳میلیون به بالا) که خودم اگر وقتشو پولشو داشتم در حال حاضر انجامشون می دادم

راه اندازی گیم سرور همراه با نرم افزار اختصاصی و سرور قوی : مانند گارنا و ... نه مثل سرورهایی که فقط آی پی شون در دسترس مردم باشه ! نرم افزار و همه چی داشته باشه ! از طریق فروش جم و تبلیغات هم می تونین کسب در آمد کنین ! الان شما یه نگاهی بندازین به روم های ایران گارنا حدود ۱۰-۱۲ تا روم مخصوص ایران هست که همه شون تقریبا ۲۵۵ نفر فول هستن ! البته بسیاری هم برای لول آپ لاگین شدن اما شما روزانه حداقل ۱۵۰۰ تا بازیکن دارین ! البته فقط بازی دوتا ! اگه بتونین سرور دوتا ۲ راه بندازین که مطمئنا می ترکونین ! چون می تونین حق عضویت بگیرین و در آمدتون رو بیشتر کنین و دوتا۲ هم الان سرور درست حسابی توی خاور میانه نداره و می تونین جیب عرب ها رو خالی کنین

برنامه نویسی اتوماسیون قوی برای سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی، برای بیمارستان ها ، هتل ها و ... ! البته پیاده سازی این کارها نیاز به بستر لازم در امور بازاریابی و فروش رو هم داره ! ولی کلا اگر سیستم جامعی باشه و پارتی خوب هم داشته باشین می تونین با نصف این پول برنامه نویسی رو انجام بدین و خود نرم افزار رو مثل بنز با قیمت دو برابر بفروشین !

برنامه نویسی گوشی های هوشمند ! که خود این موضوع گستردگی خاص خودشون داره و بسته به ایده ای که پیاده سازی می کنین باید هزینه بشه و تبلیغات هم لازمه !

ایده های نرم افزاری و برنامه نویسی های آنلاین ! کمی گشت و گذار کنید ، سامانه های ثبت اختراع و ... رو بگردین ، مطمئنا ایده های جالبی پیدا خواهید کرد که نیاز به سرمایه گذار دارند و بازدهی خوبی دارن ! خود من یکیشون :دی

نهایتا سعی کنید:
    ۱- بجای خرید و فروش جنس فیزیکی دنبال خدمات دهی باشین ! چرا که هزینه های اولیه بشدت میاد پایین و هزینه های مثل انبار داری و .. رو نباید پرداخت کنید ! صد البته پشتیبانی لازمه برای سرویس و خدمات که اون رو هم می تونین با کمک دوستان و یا استخدام افراد انجام بدین !
    ۲- سعی کنید کاری که می خواین انتخاب کنین به بازار داخلی بسنده نکنین و کارتون رو به نحوی بصورت بین المللی هم ادامه بدین !
    ۳- کارهایی که زمینه‌ی خوش گذرونی و سرگرمی (رفع بیکاری) جوونای هم سن سال خودمون رو داشته باشه بازدهی بیشتری خواهد داشت ! مثل بازی ، فست فود ، کافه و ...

امیدوارم تونسته باشم کمی تا قسمتی ابری کمک کرده باشم !

ارادتمند :دی

8. تعداد تشکر ها ازsirpasha به دلیل پست مفید

عضو جدید HRE2012 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    85
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    70 پست

بدید دست من براتون نگه دارم
    شماره حساب بدم?
    D:
    id telegram:hosienra

عضو دائم nginxweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    4,236
    تشکر شده در
    2,247 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sirpasha نمایش پست ها
    من کل صفحات رو خوندم تقریبا بجز بحث ای متفرقه ای که پیش اومده بود. به نظر من بهترین پیشنهادی که اینجا شده بود پیشنهاد مدیر گرامی بود ! حالا ایشون با جنبه‌ی Fun گفتن اما واقعا رستوران و فست فود و کافی شاپ سود فوق العاده‌ای‌ (۴۰ الی ۶۰ درصد حد اقل) داره ! فقط یکم باید زیرک باشین تا بتونین خودتون رو از بقیه جدا کنین ! بعنوان مثال یه رستورانی هست ، وقتی شما واردش می شین و میشینین سر میز به تعداد افرادی که سر میز هستن گارسون میاد سر میز و هر گارسون اختصاصی سفارش شما رو به ذهن میسپاره (یادداشت نمی کنه) وقتی غذا حاضر شد همه‌ی گارسون ها با هم میان سر میز و با هم در غذا رو بر می دارن ! آخر کار هم که خارج میشین صورتحساب رو به قیمت خدا تومن باید پرداخت کنین و خورده‌ی بقیه اش رو هم باید بذارین بمونه این برای من که یزدیم خیلی آزار دهنده است خلاصه که یه سری ایده های کوچیک توی کارهای تکراری می تونه موفقیت آمیز باشه !

اما ایده های بنده‌ی حقیر برای شروع یه بیزینس پر در آمد (ماهی ۳میلیون به بالا) که خودم اگر وقتشو پولشو داشتم در حال حاضر انجامشون می دادم

راه اندازی گیم سرور همراه با نرم افزار اختصاصی و سرور قوی : مانند گارنا و ... نه مثل سرورهایی که فقط آی پی شون در دسترس مردم باشه ! نرم افزار و همه چی داشته باشه ! از طریق فروش جم و تبلیغات هم می تونین کسب در آمد کنین ! الان شما یه نگاهی بندازین به روم های ایران گارنا حدود ۱۰-۱۲ تا روم مخصوص ایران هست که همه شون تقریبا ۲۵۵ نفر فول هستن ! البته بسیاری هم برای لول آپ لاگین شدن اما شما روزانه حداقل ۱۵۰۰ تا بازیکن دارین ! البته فقط بازی دوتا ! اگه بتونین سرور دوتا ۲ راه بندازین که مطمئنا می ترکونین ! چون می تونین حق عضویت بگیرین و در آمدتون رو بیشتر کنین و دوتا۲ هم الان سرور درست حسابی توی خاور میانه نداره و می تونین جیب عرب ها رو خالی کنین

برنامه نویسی اتوماسیون قوی برای سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی، برای بیمارستان ها ، هتل ها و ... ! البته پیاده سازی این کارها نیاز به بستر لازم در امور بازاریابی و فروش رو هم داره ! ولی کلا اگر سیستم جامعی باشه و پارتی خوب هم داشته باشین می تونین با نصف این پول برنامه نویسی رو انجام بدین و خود نرم افزار رو مثل بنز با قیمت دو برابر بفروشین !

برنامه نویسی گوشی های هوشمند ! که خود این موضوع گستردگی خاص خودشون داره و بسته به ایده ای که پیاده سازی می کنین باید هزینه بشه و تبلیغات هم لازمه !

ایده های نرم افزاری و برنامه نویسی های آنلاین ! کمی گشت و گذار کنید ، سامانه های ثبت اختراع و ... رو بگردین ، مطمئنا ایده های جالبی پیدا خواهید کرد که نیاز به سرمایه گذار دارند و بازدهی خوبی دارن ! خود من یکیشون :دی

نهایتا سعی کنید:
    ۱- بجای خرید و فروش جنس فیزیکی دنبال خدمات دهی باشین ! چرا که هزینه های اولیه بشدت میاد پایین و هزینه های مثل انبار داری و .. رو نباید پرداخت کنید ! صد البته پشتیبانی لازمه برای سرویس و خدمات که اون رو هم می تونین با کمک دوستان و یا استخدام افراد انجام بدین !
    ۲- سعی کنید کاری که می خواین انتخاب کنین به بازار داخلی بسنده نکنین و کارتون رو به نحوی بصورت بین المللی هم ادامه بدین !
    ۳- کارهایی که زمینه‌ی خوش گذرونی و سرگرمی (رفع بیکاری) جوونای هم سن سال خودمون رو داشته باشه بازدهی بیشتری خواهد داشت ! مثل بازی ، فست فود ، کافه و ...

امیدوارم تونسته باشم کمی تا قسمتی ابری کمک کرده باشم !

ارادتمند :دی
    نظرات مفید و ارزشمندی بود
    تشکر دوست گرامی
    :: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
    :: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
    :: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834

11. تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    103
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    246 پست

سلام خسته نباشید
    بهترین روش در امد فروش اب هست درست شنیدین فروش اب معدنی
    شما با این سرمایه میتونید دستگاههای تصویه اب بخرید بعد اب تصویه کنید بعد تو بطری مخصوص با ارم شرکت خودتون بزنید. بهترین مکان فروش هم توی بازار هستش
    با تشکر

عضو جدید shahr0kh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    153 پست

بنده هم به عنوان اسپم به همکار گرامی همون فلافلی رو پیشنهاد میدم
    Telegram: Secure_Turk

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iman00 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید
    بهترین روش در امد فروش اب هست درست شنیدین فروش اب معدنی
    شما با این سرمایه میتونید دستگاههای تصویه اب بخرید بعد اب تصویه کنید بعد تو بطری مخصوص با ارم شرکت خودتون بزنید. بهترین مکان فروش هم توی بازار هستش
    با تشکر
    مهندس جان کارخانه آب معدنی الان مثل قبل نیست
    سختی هایی رو داره

اول اینکه خیلی سخت مجوز میدن
    دوم اینکه باید یک منطقه رو پیدا کنید که آب رو از اونجا بردارید
    باید اهالی اون منطقه رو راضی کنید
    به یک سوله نیاز داره
    دستگاه
    و کارگر و ....

حد اقل حدود 400 تا 500 میلیون تومان پول لازم داره برای استارد
    با 40 میلیون نمیشه مهندس جان

ما سمت شهرستان خودمون ، (قزوین ، منطقه بوئین زهرا ، شهرستان آوج) خواستیم چنین جرکتی بزنیم البته من شریک نبودم تو اون کار و فقط در جریان کاراش بودم
    سرمایه زیادی لازم داشت
    پدر بنده هم بیخیال شد
    همون ساختمان سازی خودش رو ادامه داد

موفق باشید

صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 10161718192021222324 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)