جناب مهندس بزارید توی بانک
جناب مهندس بزارید توی بانک
بزودی خبرهای خوش !!!!
ایده ی خرید و فروش ماشین خیلی خوبه ! اما خب برای کسی که از این دنیای اینترنت بخواد وارد اون بازار بشه خیلی خطرناکه و مطمئنا باید با شخص خاصی مشاوره کرد و ضمنا ۲ تا ماشین اگه منظورتون پراید هست توی این بازار پر نوسان و درب و داغون اصن به صرفه نیست ! بهره وری خرید زمین هم خوبه اما در نظر داشته باشید اگه ایشون این ۴۰ تومن رو خمین الان تو بانک بخوابونه ماهی ۵۰۰-۶۰۰ می گیره و از نظر زمانی براشون بصرفه نیست ! باید توی یه کاری سرمایه گذاری بشه که بازدهی بالای ۵۰۰-۶۰۰ تومن در ماه رو داشته باشه و ریسک کار هم کمتر باشه !
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
الان شما یه چرخی توی سایتایی مثل علی بابا بزنی محصولات جدید مدید پیدا میشه که بتونی عمده بیاری بفروشی ! فقط مهم اینه که بتونی بازارشو دستت بگیری و پخشش مهم ترین قسمتشه ! یه مدتی برای یه مزون لباسای زنونه میاوردم ! سود خوبی کرد بنده خدا اما دلار اون موقع ۹۸۰ تومن بود :دی اما جدا چیزای خوبی میتونی پیدا کنی !
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
من کل صفحات رو خوندم تقریبابجز بحث ای متفرقه ای که پیش اومده بود. به نظر من بهترین پیشنهادی که اینجا شده بود پیشنهاد مدیر گرامی بود ! حالا ایشون با جنبهی Fun گفتن اما واقعا رستوران و فست فود و کافی شاپ سود فوق العادهای (۴۰ الی ۶۰ درصد حد اقل) داره ! فقط یکم باید زیرک باشین تا بتونین خودتون رو از بقیه جدا کنین ! بعنوان مثال یه رستورانی هست ، وقتی شما واردش می شین و میشینین سر میز به تعداد افرادی که سر میز هستن گارسون میاد سر میز و هر گارسون اختصاصی سفارش شما رو به ذهن میسپاره (یادداشت نمی کنه) وقتی غذا حاضر شد همهی گارسون ها با هم میان سر میز و با هم در غذا رو بر می دارن ! آخر کار هم که خارج میشین صورتحساب رو به قیمت خدا تومن باید پرداخت کنین و خوردهی بقیه اش رو هم باید بذارین بمونه
این برای من که یزدیم خیلی آزار دهنده است
خلاصه که یه سری ایده های کوچیک توی کارهای تکراری می تونه موفقیت آمیز باشه !
اما ایده های بندهی حقیر برای شروع یه بیزینس پر در آمد (ماهی ۳میلیون به بالا) که خودم اگر وقتشو پولشو داشتم در حال حاضر انجامشون می دادم
راه اندازی گیم سرور همراه با نرم افزار اختصاصی و سرور قوی : مانند گارنا و ... نه مثل سرورهایی که فقط آی پی شون در دسترس مردم باشه ! نرم افزار و همه چی داشته باشه ! از طریق فروش جم و تبلیغات هم می تونین کسب در آمد کنین ! الان شما یه نگاهی بندازین به روم های ایران گارنا حدود ۱۰-۱۲ تا روم مخصوص ایران هست که همه شون تقریبا ۲۵۵ نفر فول هستن ! البته بسیاری هم برای لول آپ لاگین شدن اما شما روزانه حداقل ۱۵۰۰ تا بازیکن دارین ! البته فقط بازی دوتا ! اگه بتونین سرور دوتا ۲ راه بندازین که مطمئنا می ترکونین ! چون می تونین حق عضویت بگیرین و در آمدتون رو بیشتر کنین و دوتا۲ هم الان سرور درست حسابی توی خاور میانه نداره و می تونین جیب عرب ها رو خالی کنین
برنامه نویسی اتوماسیون قوی برای سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی، برای بیمارستان ها ، هتل ها و ... ! البته پیاده سازی این کارها نیاز به بستر لازم در امور بازاریابی و فروش رو هم داره ! ولی کلا اگر سیستم جامعی باشه و پارتی خوب هم داشته باشین می تونین با نصف این پول برنامه نویسی رو انجام بدین و خود نرم افزار رو مثل بنز با قیمت دو برابر بفروشین !
برنامه نویسی گوشی های هوشمند ! که خود این موضوع گستردگی خاص خودشون داره و بسته به ایده ای که پیاده سازی می کنین باید هزینه بشه و تبلیغات هم لازمه !
ایده های نرم افزاری و برنامه نویسی های آنلاین ! کمی گشت و گذار کنید ، سامانه های ثبت اختراع و ... رو بگردین ، مطمئنا ایده های جالبی پیدا خواهید کرد که نیاز به سرمایه گذار دارند و بازدهی خوبی دارن ! خود من یکیشون :دی
نهایتا سعی کنید:
۱- بجای خرید و فروش جنس فیزیکی دنبال خدمات دهی باشین ! چرا که هزینه های اولیه بشدت میاد پایین و هزینه های مثل انبار داری و .. رو نباید پرداخت کنید ! صد البته پشتیبانی لازمه برای سرویس و خدمات که اون رو هم می تونین با کمک دوستان و یا استخدام افراد انجام بدین !
۲- سعی کنید کاری که می خواین انتخاب کنین به بازار داخلی بسنده نکنین و کارتون رو به نحوی بصورت بین المللی هم ادامه بدین !
۳- کارهایی که زمینهی خوش گذرونی و سرگرمی (رفع بیکاری) جوونای هم سن سال خودمون رو داشته باشه بازدهی بیشتری خواهد داشت ! مثل بازی ، فست فود ، کافه و ...
امیدوارم تونسته باشم کمی تا قسمتی ابری کمک کرده باشم !
ارادتمند :دی
بدید دست من براتون نگه دارم
شماره حساب بدم?
D:
id telegram:hosienra
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سلام خسته نباشید
بهترین روش در امد فروش اب هست درست شنیدین فروش اب معدنی
شما با این سرمایه میتونید دستگاههای تصویه اب بخرید بعد اب تصویه کنید بعد تو بطری مخصوص با ارم شرکت خودتون بزنید. بهترین مکان فروش هم توی بازار هستش
با تشکر
بنده هم به عنوان اسپم به همکار گرامی همون فلافلی رو پیشنهاد میدم
Telegram: Secure_Turk
مهندس جان کارخانه آب معدنی الان مثل قبل نیست
سختی هایی رو داره
اول اینکه خیلی سخت مجوز میدن
دوم اینکه باید یک منطقه رو پیدا کنید که آب رو از اونجا بردارید
باید اهالی اون منطقه رو راضی کنید
به یک سوله نیاز داره
دستگاه
و کارگر و ....
حد اقل حدود 400 تا 500 میلیون تومان پول لازم داره برای استارد
با 40 میلیون نمیشه مهندس جان
ما سمت شهرستان خودمون ، (قزوین ، منطقه بوئین زهرا ، شهرستان آوج) خواستیم چنین جرکتی بزنیم البته من شریک نبودم تو اون کار و فقط در جریان کاراش بودم
سرمایه زیادی لازم داشت
پدر بنده هم بیخیال شد
همون ساختمان سازی خودش رو ادامه داد
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)