-
November 4th, 2013, 13:52
پرشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت ه
با نام و یاد خدا فروش سرور های مجازی با منابع اختصاصی به تعداد محدود رو شروع میکنیم.
سرور تست ارائه نمیشود.اما به دلیل اطیمانی که به کیفیت سرور ها داریم 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه در نظر گرفته شده-برای اطمینان از کیفیت سرویس ها و ... هم میتونید نظرات و پست های مشتریان رو در اهمین تاپیک فروش مطالعه کنید
کد تخفیف 30% ماه اول
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
فقط 16 هزار تومان
|
|
نقره ای ویژه (2 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
20 هزار تومان
طلایی (2 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
28 هزار تومان
سرورهای نیمه اختصاصی:
برنزی نیمه اختصاصی (3 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم:2گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
65 هزار تومان
نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:4گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:1گیگابیت نامحدود
110 هزار تومان
ارادتمند - افشار
persianvds.com
پرشین وی دی اس در یک نگاه :
#بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور با میزبانی بیش از 550 وی پی اس فعال
#اپتایم 100درصدی 16 سرور اختصاصی در حداقل 7 ماه گذشته به دلیل تجربه و تخصص بسیار بالای کادر فنی
#تحویل 2 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها با تمامی کانفیگ ها مربوطه
# یک روز ضمانت بازگشته هزینه بدون هیچگونه سوال (ضمانت و گارانتی کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 3 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#رضایتمندی 99% مشتریان(24 ساعت بازگشت وجه برای تمامی سرویسها از روز اول ارائه شده هست)
سوالی بود در خدمت هستیم
پدرام افشار-مدیریت پرشین وی دی اس

.
ویرایش توسط persianmagic : April 19th, 2014 در ساعت 21:40
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
4bnava, amin6969, ashkan90, bossm, glxx, ho3yn_sha2, hossein_n, hotler, iamjj, LiGA, m.ahmadi, mhossein, mohammad8711, morteza1200, pudge, Raid_10, sajjad65, sepehr_gm, varzeshbank, yaghi
-
November 4th, 2013 13:52
# ADS
-
November 30th, 2013, 21:02
پاسخ : پرشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-با

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دوست عزیز یک نکته مهم توی سایت رد استیشن نگاه کردم این سروی که دارید امکان پورت 10 گیگ نداره چطوره که میگید پورت 10 گیگه فقط پورت 1 زده داخل سایت برای این کانفیگ
D8-530: 2 x Quad Core 2.40Ghz (E5620); 96GB RAM
این مدل سرور هست ممکنه این مورد هم یه توضیح بدین
همکار محترم این موضوع رومیتونید از طریق پ خ مطرح کنید و اگر قانع نشدید اینجا اطلاع بدید که تاپیک به حاشبه کشیده نشه
این سرور از مدل های قدیمی رداستیشن D7 هست که به پنل ما منتقل شده
در سروی قدیمی مدل های d7-410 بالانر پورتشون 10 گیگابیت 500 مگابیت گارانتی شده هست
امیدوارم با توجه به سابقه ای که دارید متوجه منظورم شده باشید و نیاز به توضیحات تکمیلی نباشه...
ارادتمند
-
-
November 30th, 2013, 22:14
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
شما تاپیک من رو پاک کردید ایرادی ندارد لابد مدیران محترم!!تشخیص دادن که عدالت اینه که پاک کنن و من هم سرم بی کلاه بماند ایرادی هم ندارد عرض هم کردم حلالتون اما مطمئن باشید یه جای کار آُسیب خواهید دید و چوب این اذیت کردن رو میخورید ...موفق و پیروز
-
تعداد تشکر ها از iran20133 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2013, 13:42
عضو جدید
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
سرور سوم ما هم سفارش داده شد و کارشون شدیدا تایید میشه.
انصافا زیر فشار این حجم از دانلودها و آپلود ها، تا حالا یک بار کرش هم نداشتیم.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از boxfa به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2013, 16:36
سلام ای پی برای پینگ بدید تشکر
-
-
December 2nd, 2013, 22:08

نوشته اصلی توسط
~~0098~~
سلام ای پی برای پینگ بدید تشکر
ارسال گردید
فروش همچنان ادامه دارد
تحویل سرویس های جدید حداکثر 2 ساعته
ارادتمند
-
-
December 4th, 2013, 17:28
یک سرور سفارش دادم منتظر تحویلم امیدوارم خوب باشه !
(یک سوال : امکان افزایش منابع وجود داره؟ بعد از سفارش ؟)
ویرایش توسط Black_Team : December 4th, 2013 در ساعت 17:31
-
-
December 4th, 2013, 18:09

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
1 عدد رم 4 گیگ سفارش داده شد
سرور شما اگر اشتباه نکنم تحویل شده

نوشته اصلی توسط
Black_Team
یک سرور سفارش دادم منتظر تحویلم امیدوارم خوب باشه !
(یک سوال : امکان افزایش منابع وجود داره؟ بعد از سفارش ؟)
انشااله رضایتتون مثل سایر کاربران جلب خواهد شد
بله منابع سرور بسیار بالا هستش مشکلی با اپگرید سرور نیست.مشخصات سرور اصلی رو در صفحه اول تاپیک میتونید مشاهده نمایید
ارادتمند-افشار
-
-
December 4th, 2013, 18:32
رم 256 یا 512 ندارید ؟؟
2 عدد لازم دارم
-
-
December 4th, 2013, 20:26
دوستان عزیز من تقریبا نزدیک 1 هفته است از سرور های اینشون استفاده میکنم
قبل از این از 2 تا شرکت مختلف با قیمت های مختلف سرویس گرفته بودم اما این یکی واقعا ارزش داره و کیفیتشون خوبه
پیشنهاد میکنم امتحان کنید
-
تعداد تشکر ها از moom94 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2013, 10:00
عضو انجمن
دیگه کنسول ارائه نمیکنید؟؟
-