نوشته اصلی توسط
hostfire
نکته ی یک: تاریخ عضویت اصلا مطرح نیست بنده یوزرم در تاریخ 17 may - سال 2005 رجیستر شده در وبهاستینگ تاک.کام.قبول ندارم این مورد رو چون 1 هفته پیش چند سرور برای یک دوست عزیز به صورت domain server کانفیگ کردیم میگفت چون یوزر من قدیمیتر از شماست باید به من احترام بگزارید و 50%تخفیف بدهید :|
نکته ی دوم: شما درست میفرمائید من از صبح در حال جستجو هستم ولی مقاله ای دال بر اینکه چگونه بشه متوجه شد سایتی از ddos protction استفاده میکنه پیدا نکردم و فکر هم نمیکنم بشه فهمید جوری جز انجام تست روی سرور فوق.
نکته سوم: این مورد رو هم شما درست میفرمائید.دوستانی هستند که برای 10.000 تومان اضافه ریپورت همکاران عزیز را هم میدیهند چه برسه به تخریب در تاپیک.... برای نمونه ریپورت مارا در دیتاسنتر uk2 پارسال دادند و پنل ما با 2800 پوند بسته شد + 11 سرور که همگی خداروشکر استفاده شخصی داشت و اطلاعات شخص خاصی جز خودمان روش نبود.
نکته ی چهارم: حرف شما کاملا متین و بنده هم طی چند سال تجربه با هیچ دیتاسنتر ظعیفی و بخصوص دیتاسنتری که نام بردید قرارداد نداشتم و ظعیفترین دیتاسنتری که قرار داد داشتیم باهاش کلوکراسینگ بوده! ولی همکار گرامی این دلیل بر اینکه شما کار همکاران دیگر را زیر سوال ببرید نیست.زیرا شما نیز تخریبگر و به چشم دیگران که افراد کوته فکر هستند دیده میشوید.
مبحثی دوستانه بود.
برای تست حتما سرویسی از شما خریداری میشود.باشد ه موفق و موید باشید و فروش خوبی داشته باشید