منم تسلیت میگم .
دوستان اگر ایشون دست تنها هستن تا جایی که میشه کمکشون کنید در مورد مدیریت سایت و ... چون طبیعتا درگیر مراسم عزاداری میشن .
شاید اصلا تو این شرایط گفتن این حرف درست نبود ولی خب به هر حال مشتری هم حق داره .
منم تسلیت میگم .
دوستان اگر ایشون دست تنها هستن تا جایی که میشه کمکشون کنید در مورد مدیریت سایت و ... چون طبیعتا درگیر مراسم عزاداری میشن .
شاید اصلا تو این شرایط گفتن این حرف درست نبود ولی خب به هر حال مشتری هم حق داره .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
با سلام
از تمام همکاران و دوستان عزیز تشکر و قدردانی دارم امیدوارم هیچ زمانی غم نبینید.
همشهری عزیز به شما و خانواده گرامی تسلیت عرض می کنم
بنده هم عرض تسلیت دارم و امیدوارم غم اخرتون باشه
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
خدا صبرتون بده ، غم آخرتون باشه .
جناب صادقی غم آخرتون باشه.خدا رحمتشون کنه.
تسلیت ما رو هم بپذیرید.
خدا بیامرزدشون.
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
منم تسلیت میگم و امیدوارم غم آخرتون باشه .. روحشون شاد خدا رحمتشون کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)