-
December 1st, 2013, 13:52
پاسخ : باز نشدن سایتهای رداستیشن روی اینترنت ما
نت من وایرلس هست که ماهی 275 تومن بابتش هزینه میدم قبلا پینگم به 4.2.2.4 زیر 100 بود الان تست کردم شده 400
-
-
December 1st, 2013 13:52
# ADS
-
December 1st, 2013, 13:55
عضو جدید
یعنی نمیدونم واسه شما هم اتفاق میفته یا نه .. یاهو یهو دی سی میشه بعدش وصل تو روز 100 بار این اتفاق میفته ...
-
-
December 1st, 2013, 14:02
اقا صلوات برای من درست شد 
حد اقل برای خودم که درست شد سایتم بقیه رو نیمدونم
-
-
December 1st, 2013, 14:04
عضو انجمن
وارد بلك ليست ميشه و بايد كرش كدد مدت ذمان كرش كردن بين ٢٤ ساعت تا ١ هفته ميباشد البته به اي اس بي شما داره كه جقدره كش ها رو باك كنن
-
-
December 1st, 2013, 14:12
عضو انجمن
سلام
از سوی دیتا سنتر مشکلی وجود نداشته و این مورد از ایران میباشد که فکر میکنیم به زودی حل شود
اگر نتیجه ای حاصل شد اطلاع میدهیم
موفق وپیروز
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 14:16

نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
از سوی دیتا سنتر مشکلی وجود نداشته و این مورد از ایران میباشد که فکر میکنیم به زودی حل شود
اگر نتیجه ای حاصل شد اطلاع میدهیم
موفق وپیروز
مرسی . درسته کاربرهای ایرانی شاید مستقیم از شما سرور نخریده باشند ولی اکثر سرویس دهنده هایی که ما ازشون سرور خریدیم از شما تهیه کردند سرور هاشون رو .
برای همین کاربر ها انتظار دارن از شما که تنها ( تا جایی که میدونم ) پارتنر این دیتاسنتر برای ایرانیان هستید این موضوع رو پیگیری کنید . با اینکه این جز مسئولیت های شما نیست ولی مشکل خیلی از ایرانی هارو حل میکنید
-
-
December 1st, 2013, 14:26

نوشته اصلی توسط
hoka
مرسی . درسته کاربرهای ایرانی شاید مستقیم از شما سرور نخریده باشند ولی اکثر سرویس دهنده هایی که ما ازشون سرور خریدیم از شما تهیه کردند سرور هاشون رو .
برای همین کاربر ها انتظار دارن از شما که تنها ( تا جایی که میدونم ) پارتنر این دیتاسنتر برای ایرانیان هستید این موضوع رو پیگیری کنید . با اینکه این جز مسئولیت های شما نیست ولی مشکل خیلی از ایرانی هارو حل میکنید
موضوع اصلا ربطی به ایشون نداره
موضوع اینه که از ایران به خارج مشکل داره پس نتیجه این میشه که ایشون هیچکاری نمیتونن کنن
-
-
December 1st, 2013, 14:29

نوشته اصلی توسط
bl4ck
موضوع اصلا ربطی به ایشون نداره
موضوع اینه که از ایران به خارج مشکل داره پس نتیجه این میشه که ایشون هیچکاری نمیتونن کنن
بله عزیز در جریان هستم ولی ایشون به عنوان پارتنر رسمی این دیتاسنتر میتونن با مدیران isp ها تماس بگیرن و موضوع رو بیان کنن
هیچ زمان یک مشترک اینترنت نمیتونه این موضوع رو به صورت کلی پیگیری کنه
-
-
December 1st, 2013, 14:32

نوشته اصلی توسط
hoka
بله عزیز در جریان هستم ولی ایشون به عنوان پارتنر رسمی این دیتاسنتر میتونن با مدیران isp ها تماس بگیرن و موضوع رو بیان کنن
هیچ زمان یک مشترک اینترنت نمیتونه این موضوع رو به صورت کلی پیگیری کنه
بله ایشون باید چنین اقدامی انجام بدن
چون وضعیت بخواد همینجوری بمونه اکثر مجبور به انتقال سرور و میزبانی میشن
-
-
December 1st, 2013, 17:30
عضو دائم
برای من هم مشکل حل شد خداروشکر
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-