وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
میشه تراکنش های نا موفق 9آذر من رو چک کنید !!!!! 7میلیون 651هزار تومان تراکنش نا موفق ثبت شده همش هم 13هزار تومانی هست ...خیلی عجیبه !!!!من از توی اسکریپت فریر چک کردم به هیچوجه این آمار درست نیست !!!
میشه لطفا پیگیری کنید ببینید چی شده
سلام
خسته نباشید
این اسکریپت آسان پرداختی که جدید گذاشتید از ایناس که دیگه نمیخواد اسکریپت فرر و امثالهم رو نصب کنیم و با کلیک روی یه دکمه متصل میشن به درگاه پرداخت ؟
اگر آره . چه جوری میشه ازش استفاده کرد ؟ اگرم نمیشه توضیح بدید بگید که چی رو باید تو نت سرچ کنیم واسه یاد گیریش
۱. تراکنشهای ناموقفق بانکهای گروه دوم به صورت آنی برگشت خورده میشه ؟ لطفا یک نمونه تراکنش برگشتی از این بانک ها هم قرار بدین مثلا سامان
۲. در صورتیکه بازگشت مستقیم باشد اتصال به بانک ۵ بار بررسی میشه یا اتصال به پذیرنده ؟
۳. چه تفاوتی باعث شده بانکها رو دو دسته بکنید ؟ ستل ؟
با سلام خدمت شما پذیرنده گرامی،
منظورتان پلاگین آسان پرداخت (آپ) می باشد؟
این پلاگین که هم اکنون برای VirtualFreer ارائه شده و تا چند روز دیگر ماژول آن برای WHMCS ارائه می گردد، برای پرداخت با موبایل می باشد.
شما می توانید با ورود به یکی از لینک های زیر، این سرویس را مشاهده و بررسی نمایید : موفق باشید
با سلام خدمت شما دوست گرامی،
1. طبق اعلام بانک، تراکنش های نا موفق تا 72ساعت برگشت داده می شوند.
در بانکهای گروه دوم، به دلیل اینکه تراکنش پرداختی تایید نمی شود، به صورت خودکار در بانک به صورت نا موفق ثبت شده و برگشت داده می شود.
چون تراکنش به صورت خودکار توسط بانک و بدون دستور برگشت، برگشت داده می شود، نمیتوان زمان دقیق آنرا از بانک دریافت و به خریداران یا فروشندگان نمایش داد.
2. در صورتی که بازگشت مستقیم باشد، قبل از اتصال به سایت پذیرنده، اتصال به بانک 5 بار بررسی می شود (البته این امر در بانکهای گروه اول اتفاق می افتد. زیرا در بانکهای گروه دوم، تراکنش در سایت پذیرنده تایید می شود و نیازی به تایید در صفحه بازگشت نیست)
در آینده، اگر نیاز شد، پس از انجام تراکنش، اتصال به پذیرنده هم بررسی خواهد شد.
3. تفاوت در وجود و یا عدم وجود Reverse یا Refund به صورت دستی!
(در بانکهای گروه اول، امکان Reverse یا Refund تراکنش ها به صورت دستی توسط سیستم ما وجود دارد. اما در بانکهای گروه دوم به دلیل عدم وجود Reverse یا Refund دستی، تراکنش تا قبل از تحویل کالا یا خدمات تایید نشده و تراکنشی که تایید نشود به صورت خودکار توسط بانک برگشت داده خواهد شد)
پیروز باشید
با سلام خدمت کاربران گرامی و پذیرندگان محترم،
با توجه به اطلاع رسانی انجام شده، لطفا" اعلام کنید :
آیا از این نوع ورود (ورود با یک کلیک و با استفاده از ایمیل Yahoo یا Google) استفاده می کنید؟
آیا در ورود با استفاده از ایمیل Google هیچ مشکلی ندارید؟
چند بار و در چه بازه های زمانی در ورود با استفاده از ایمیل Yahoo دچار مشکل شده اید؟
به صورت تغریبی چند درصد از ورود با استفاده از ایمیل Yahoo با موفقیت انجام شده است؟
با تشکر از همکاری شما
اگه میشد رو سایتتوم چند تا حساب و با هم داشت خیلی خوب میشه
مثلا من دو کارت بانکی به سایت بدم و موقع درخواست واریز بگم که به کدوم حساب واریز کنه
و اینه تراکنش های روز جاری هم در اون روز میشد برداشت کرد
با سلام خدمت شما،
با توجه به اینکه از همان ابتدا، ثبت نام و استفاده از خدمات بر پایه یک آدرس ایمیل و یک شماره کارت در سیستم برنامه یزی و برنامه نویسی شده، این امکان وجود ندارد.
همچنین دلیل اصلی کم بودن تعداد پذیرندگان ما دقیقا" همین است.
با توجه به اضافه شدن ورود با استفاده از ایمیل که با یک کلیک امکان پذیر است، در صورتی که مشکل اتصال به یاهو (که در برخی مواقع پیش می آید) رفع شود، در رابطه با یک ایمیل با چند شماره کارت، برنامه ریزی خواهد شد.
برداشت تراکنش های روز جاری برای پذیرندگانی می باشد که تا زمان ثبت درخواست، مجموع تراکنش های روز جاری آنها برابر 667هزار تومان و یا بیشتر باشد،
در این صورت، هنگام ثبت درخواست واریز وجه، مجموع تراکنش های روز جاری از مبلغ تسویه کسر نمی شود.
موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)