نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: سرویس ها جدید از کدام لوکیشن اضافه گردد؟؟؟

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • امریکا

12 18.75%
  • هلند

35 54.69%
  • کانادا

4 6.25%
  • المان

13 20.31%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 318

موضوع: رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت هز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

نقل قول نوشته اصلی توسط persianmagic;933406[COLOR="#FF0000"
    ]در مورد رم حقاقتا بنده اطلاعی نداشتم ولی ظاهرا شما تو این کار حرفه ای هستید[/COLOR]

در مورد قسمت دوم به صورت هفتگی مشکلی نیست.ولی اینطور نباشه که هر روز تیکیت بدید شات سرویس رو ارسال کنید چون سرمون بسیار شلوغ هست و رسیدگی نخواهد شد.فقط به صورت هفتگی

در مورد سرعت هم وضعیت متغیر هست 15-45 مگابایت ورت تمامی سریسهارو تضمین میکنیم ولی به صورت 100% نیست ممکنه در وحله هایی چند نفر به پورت فشار بسیارند که 15 مگابایت رو هم نتونید دریافت کنید .البته رسیدگی خواهد شد و به سرعت این جور موارد رفغ خواهد شد

در سرویس ها هم هموطنور که در قوانین نوشتیم به شرط استفاده منصفانه هست.با توجه به اینکه ظاهرا قصد دارید لینک هارو به صورت پابلیک در انحمن قرار بدید باید حواستون باشه تا میزان مصرف پورتتون عادلانه باشه در غیر این صورت برخورد خواهد شد

برای مثال اگر 25 مگابایت و بالاتر به صورت چندین ساعت و متمادی پورت رو اشغال کنید بهتون اخطار داده خواهد شد

فکر کنم توضحیات کامل بوده باشه و متوجه شده باشید

مورد دیگه ای بود بفرمایید
    اینکه مگید شما توی این کار حرفه ای هستید (منظور من ) اگر از این کارها کرده بودیم النا ما هم مثل بقیه رفته بودیم قاطی باقالیها و بعداز مدتی جمع کرده بودیم و گندش در امده بود در ضمن به همه کاربران ما پنل وی ام ور میدم البته نه النا که بلانسبت جمع بعضی ها تازه فهمیدن ویسنتری وجود داره و پنلی وجود داره پشتهای ما را سرچ کنید ما 4 سال پیش پنل میدادم دست مشتری پس بخواهیم منابع را اون چیزی که قرار هست نزاریم که کابر خودش میبنه و گند کار درمیاد پس این برای این مورد

در مورد استفاده از پورت هم ملت که 24 ساعته دانلودد نمیکنند هر کی نیاز داره بر اسا نیازش هراز گاهی دانلود میکنه و فرق چندانی نمیکنه با اینکه کسی بخواد دانلود و اپلود کنه خودش

مشکلی اگر نیست تا سفارش بدیم کار ملت را میافته ثواب داره من خودم قبلا وی پی اس برای این کار کار میاشتم ولی خوب بعد ور داشتم
    سرور ما با 128 گیگ رم تازه کلو هم کردیم مال خودمونه سخت افزار هنوز برای من نمیصرفه که بخوایم همیچین قیمتی در نظر بگیرم و ترجیح میدم از شما بگیرم برام بصرفه تر هست با این قیمت برای این مورد
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

2. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)