نوشته اصلی توسط TLOVE ببخشید با 8 هزار تومان مثلا .biz ثبت می کنیم اما یک ساله؟ تا اونجایی که من فهمیدم یک ساله هست یعنی بعد یک سال با شرایط سخت میشه تمدیدش کرد کلا فکر میکنم فقط برای یک سال باید رو این دامنه ها حساب باز کرد
glxx, p30thank
نوشته اصلی توسط DATAFARM.IR محدودیت در تعداد هست؟ خیر
p30thank, thanq
سلام یک دامنه سفارش داده بود واریز به حساب :: انجام شد چقدر طول میکشه ؟ پنل رو چجوری بهم میرسونید ؟
glxx, mohammad73, p30thank, Raid_10, thanker
نوشته اصلی توسط scorp سلام یک دامنه سفارش داده بود واریز به حساب :: انجام شد چقدر طول میکشه ؟ پنل رو چجوری بهم میرسونید ؟ شماره سفارش چنده؟
glxx, mohammad73, p30thank, thanker
نوشته اصلی توسط fausjus شماره سفارش چنده؟ ایمیلی نیومده واسه من ------------- ادیت : دامنه ثبت شد با تشکر فقط یک مساله ای ! الان واسه هر دامین ۱ پنل میدین ؟ نمیشه همه داخل یک پنل باشن ؟
ویرایش توسط scorp : December 5th, 2013 در ساعت 21:28
glxx, mamadco, mohammad73, p30thank, thanker
نوشته اصلی توسط scorp ایمیلی نیومده واسه من ------------- ادیت : دامنه ثبت شد با تشکر فقط یک مساله ای ! الان واسه هر دامین ۱ پنل میدین ؟ نمیشه همه داخل یک پنل باشن ؟ دوست عزیز اطلاعات واریز رو از اینجا حذف کنین . بهتره جدا باشن چون اطلاعات مهمه مخفی نگه داشته بشه
نوشته اصلی توسط scorp ایمیلی نیومده واسه من ------------- ادیت : دامنه ثبت شد با تشکر فقط یک مساله ای ! الان واسه هر دامین ۱ پنل میدین ؟ نمیشه همه داخل یک پنل باشن ؟ ایمیل یاهو به دلیل مشکلاتی که داره ارسال نمیشه لطفا از gmail یا سرویس دهنده های دیگر استفاده کنین - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط mojiz api داره برای whmcs یا سیستم سایت خودمون؟ ؟ api به زودی داده خواهد شد
این که قیمتش 11500 خورده
نوشته اصلی توسط kohanfilm این که قیمتش 11500 خورده قیمت ها به دلیل افزایش قیمت دلار و سایت ثبت کننده دامین یک دلار افزایش داده قیمت ها رو
میزبان وب هاست فروش دامنه ارزان (com _ net _ org _ biz _ info _ in)
نوشته اصلی توسط scorp سلام یک دامنه سفارش داده بود واریز به حساب :: انجام شد چقدر طول میکشه ؟ پنل رو چجوری بهم میرسونید ؟ در کوتاهترین زمان ثبت و تحویل داده میشود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن