از صبح هیچکدام از آی پیهای رداستیشن روی اینترنت شرکت ما باز نمیشه. حتی سایت خودش هم باز نمیشه. اینترنت ما شاتله و میگه مشکلی نداریم. رداستیشن هم میگه به پرووایدر اینترنتتون مراجعه
کنید.
آی پی ها پینگ و تریس هم میشه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
از صبح هیچکدام از آی پیهای رداستیشن روی اینترنت شرکت ما باز نمیشه. حتی سایت خودش هم باز نمیشه. اینترنت ما شاتله و میگه مشکلی نداریم. رداستیشن هم میگه به پرووایدر اینترنتتون مراجعه
کنید.
آی پی ها پینگ و تریس هم میشه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
چندین ماه پیش برای چند روز اینطور ی شده بود و ایپیهای ی این دیتا سنتر روی نت ایران اکثر جاها باز نمیشد و پینگ نداشت ولی بعدش درست شد دیگه نت ایران هست و نمیشه کاریش کرد
باری اینکه متوججه بشید از کجا بولک شده بایه اکانتینگی چیزی که ایپیتون تغیر کنه به یکی از سرورها وصل بشید بعدش از داخل اون سرور ایپی نت خودتون تریس بزنید اینجروی مشخ میشه از توی کدوم مسیر مورد پیدا کرده و بولک شده وسط راه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
الان من هم این مشکل و دارم و واقعا دردسر شده
خیلی بده از صبح اینجوری شده
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
من هم همین مشکل رو دارم ، اینترنت من هم شاتل هست .
مشکلی از isp هست .به رداستیشن ربطی نداره
این موارد در اران کاملا معمولی هست بزودی اوکی میشه
تا اون زمان میتونید از ..... شکن استفاده کنید
دیروز برای من xlhost اینجوری بود
به اینترنتچی مسیج دادم درستش کرد فکنم دست خود isp ها باشه
برای من تقریبا هر دو هفتخ یه بار اینطوری میشه.
مشکل نت هست. برطرف میشه خودش.
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
مال ما 1 کار می کنه 10 کار نمی کنه
به زبان ساده میگیره ول می کنه
پینگ داریم ریموت نداریم
ویرایش توسط novintak2 : November 30th, 2013 در ساعت 18:27
ربطی به رداستینش نداره مشکل از داخلهست و مسیر نتی هست که برای بعضی از ای اس یی ها میاد (رنج 21 . رنج 95 این مشکل داشتن نتهای مخابارت پارس اونلاین و ...)
الان من سرور های امریکامون این مورد پیداکرده دوهفته هست هرچند روز یک کابر میگه که دسترسی به سرور نداره و براش پینگ نمیشه در صورتی که برای خیلیها بارحتی قابل دسترس هست و پینگشون میتونند کنند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)