-
November 27th, 2013, 21:51
آموزش تصویری سئو به صورت کامل و حرفه ای
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خیلی از دوستان تلاششون بر اینه که سئو رو یاد بگیرن ولی متاسفانه تا الان موفق به یادگیری این حرفه نشدن.
در این جا فیلم آموزش سئو برای طراحان را برای شما عزیزان قرار دادم . این فیلم یکی از بهترین آموزش های سئو میباشد که مطمئنا از دیدنش پشیمون نمیشید.
زبان این آموزش انگلیسی میباشد ولی مفهوم را به راحتی میرساند
لینک دانلود :
http://amoozeshfa.ir/%D8%A2%D9%85%D9...%A6%D9%88.html
هر آموزشی در هر زمینه ای که لازم دارید در همین پست اعلام بفرمایید تا بزارم
ویرایش توسط arash-shz : January 23rd, 2014 در ساعت 18:12
-
تعداد تشکر ها ازarash-shz به دلیل پست مفید
da6276, dertgtr, HRE2012, jazzab-online, mansour207, omidh20, Parti_Baz, taha_2011, thanker, فرهاد م, یاشار زوم
-
November 27th, 2013 21:51
# ADS
-
November 29th, 2013, 23:28
پاسخ : آموزش تصویری سئو به صورت کامل و حرفه ای
یه سوال این سئو با سئو های که پول میگیرن فرق میکنه؟ این علم رو بخوام یاد بگیرم چطوری باید یاد بگیرم؟ به صورت حرفه ای
-
تعداد تشکر ها ازفرهاد م به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 01:22

نوشته اصلی توسط
فرهاد م
یه سوال این سئو با سئو های که پول میگیرن فرق میکنه؟ این علم رو بخوام یاد بگیرم چطوری باید یاد بگیرم؟ به صورت حرفه ای
نه فرق نمیکنه. اول باید یه آشنایی با کدنویسی داشته باشید بعدشم فیلما و کتاب های آموزشی رو میتونید مطالعه کنید و تجربتون رو بالا ببرید
-
-
November 30th, 2013, 09:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
arash-shz
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خیلی از دوستان تلاششون بر اینه که سئو رو یاد بگیرن ولی متاسفانه تا الان موفق به یادگیری این حرفه نشدن.
در این جا فیلم آموزش سئو برای طراحان را برای شما عزیزان قرار دادم . این فیلم یکی از بهترین آموزش های سئو میباشد که مطمئنا از دیدنش پشیمون نمیشید.
زبان این آموزش انگلیسی میباشد ولی مفهوم را به راحتی میرساند
لینک دانلود :
آموزش تصویری سئو | آموزشفا
هر آموزشی در هر زمینه ای که لازم دارید در همین پست اعلام بفرمایید تا بزارم
متشکرم
-
تعداد تشکر ها از HRE2012 به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 13:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arash-shz
نه فرق نمیکنه. اول باید یه آشنایی با کدنویسی داشته باشید بعدشم فیلما و کتاب های آموزشی رو میتونید مطالعه کنید و تجربتون رو بالا ببرید
تشکر عالی بود لطفا کتاب و آموزش هایی از این دست بیشتر برای سئو قرار بدید خدا قوت اجرت با خدا
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 13:20
راستیتش من اینو چند دقیقش رو نگاه کردم ترسیدم برای سایت خودم انجام بدم کاش فارسی بود می تونستم. امروز می خوام سایتو سئو کنم کاش خودم بلد بودم تا محتاج کسی دیگه نبودم ولی یه سوال خود شما هم سئو انجام میدید 2 بار سئو کنم فقط میخوام امار سایت بره بالا دیده بشه سایتم کسی هست برام انجام بده خود شما این کارو انجام میدید ؟
-
تعداد تشکر ها ازفرهاد م به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 14:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
فرهاد م
راستیتش من اینو چند دقیقش رو نگاه کردم ترسیدم برای سایت خودم انجام بدم کاش فارسی بود می تونستم. امروز می خوام سایتو سئو کنم کاش خودم بلد بودم تا محتاج کسی دیگه نبودم ولی یه سوال خود شما هم سئو انجام میدید 2 بار سئو کنم فقط میخوام امار سایت بره بالا دیده بشه سایتم کسی هست برام انجام بده خود شما این کارو انجام میدید ؟
آره منم از فیلم چیزه زیادی متوجه نشدم منم به سئوکار نیازمندم
-
تعداد تشکر ها از HRE2012 به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 16:28

نوشته اصلی توسط
فرهاد م

نوشته اصلی توسط
HRE2012
آره منم از فیلم چیزه زیادی متوجه نشدم منم به سئوکار نیازمندم
با سلام .
دوست عزیز این فیلم یکی از بهترین فیلمای آموزش سئو هست که اگر خوب بهش توجه کنید میتونید سئو رو باهاش آشنایی زیادی پیدا کنید.
من براتون منابع فارسی هم میزارم و تو همین پس لینکش رو بهتون اعلام میکنم. یا همینو زیر نویس میکنم
-
-
November 30th, 2013, 16:56
عضو انجمن
کاش یکی اینو فارسی میکرد یا آموزش تصویری فارسی شو میزاشت
-
تعداد تشکر ها ازtaha_2011 به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2013, 17:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arash-shz
با سلام .
دوست عزیز این فیلم یکی از بهترین فیلمای آموزش سئو هست که اگر خوب بهش توجه کنید میتونید سئو رو باهاش آشنایی زیادی پیدا کنید.
من براتون منابع فارسی هم میزارم و تو همین پس لینکش رو بهتون اعلام میکنم. یا همینو زیر نویس میکنم
من تعدادی از فیلم ها رو نگاه کردم انگلیسی خیلی روان و قابل فهمی داره حتی از خیلی مربی های ایرانی واضح تر حرف میزنه خیلی آموزش خوبی هست تشکر از استارتر
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید