از مدیر هاستت بخواه ورژن پی اچ پی رو بروز کنه همین
از مدیر هاستت بخواه ورژن پی اچ پی رو بروز کنه همین
سلام
من يك مشكلي دارم.وقتي خريد انجام ميشه شناسه پرداخت 1 و شناسه 1پرداخت 2 نشون داده نميشه.
و مشكل بعدي اينكه از قسمت مديريت كارت ها توي فيلد اول يك كد وارد ميكنم مثلا abcd123akl كه بعد خريد اين كد به كاربر نشون داده بشه اما به جاي اين كد يك سري حروف به هم ريخته نشون داده ميشه.مشكل كجاست؟عكس را ضميمه كردم
يك سوال ديگه آيا ميشه يك درگاه پرداخت سوري به اين اسكريپت از طريق افزونه ها اضافه كرد كه بدون اينكه پرداخت واقعي انجام بشه بتونيم صفحه اي را كه بعد از پرداخت نشون داده ميشه مشاهده كنيم.ميخواهم واسه تست خودم كه ببينم بعد پرداخت صفحه اي كه مشتري واردش ميشه چه طوري در مياد.چون از درگاه پي لاين استفاده ميكنم هر سري براي تست خودم مجبور ميشم لااقل 100 تومان از حسابم كم بشه
پیشنهاد میکنم هزینه رو خیلی کم بزارید و صفحه رو تست کنید .
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
سلام به همه دوستان عزیز.
اول از همه عزیزانی که پشت این اسکریپت هستند یه تشکر ویژه می کنم ، دستشون واقعا درد نکنه.
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که میشه برای هر محصول یه لینک داد که خریدار مستقیما به اون هدایت بشه و نخواد دوباره محصولش رو انتخاب بکنه یا اینکه همه لینک ها همچین شکلی خواهند داشت : yoursite.com/shop و بعد خریدار باید حتما محصول مورد نظرش رو انتخاب بکنه؟
موفق باشید![]()
ویرایش توسط Reza2kn : November 29th, 2013 در ساعت 14:17
دوستان کسی میدونه فایل های خرید مستقیم در این اسکریپت چی هست لازم دارم فجیح هر کی میدونه بگه دمش گرم 1 دنیا دعاش می کنم![]()
(: Enjoy loyalty
تذکر :
ورژن مناسب پی اچ پی برای فریر 5.2 هستش . با ورژن های بالاتر هم کار میکنه ولی پیام های وارنینگ میده.کد رمزنگاری را حتما در جایی یادداشت کنید چون:
ورود به قسمت مدیریت کارت ها با هر کدی امکانپذیر است و اگر با کد نادرست وارد قسمت کد ها بشین و کارت اضافه کنین بهنگام نمایش اطلاعات علائم بی معنی بجای اطلاعات کارت نمایش داده خواهد شد.
تنها زمانی که با کد صحیح وارد قسمت کارت ها بشین و کارت اضافه کنید کد ها درست نمایش داده میشوند.
ویرایش توسط doctorportable : November 29th, 2013 در ساعت 22:55
کسی میدونه چرا در قسمت "افزونه ها" این اسکریپت وقتی تهداد ماژول ها از 5 و بالا تر میره اندازه فونتش هم بزرگ میشه؟
علتش و کسی میدونه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)