-
November 29th, 2013, 15:25
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی با 1ساعت تست

نوشته اصلی توسط
omid.m
توخودت که داری با رم 1024میدی 25هزارتومن پس اینا الکی هست نه؟
نه الکی نیست و به همون شرایط تاپیک فروشم به همه دارم میدم ولی با شرایط شما نمیدم !
اتفاقا تمام شرایط شمارو سرویس های بنده داره و فقط با همون روزی 2 3 بار تعویض سیستم عامل مشکل دارم و به قدری به هارد سرورفشار میاره که حق بقیه کاربرانم ضایع میشه و دقیقا هم به همین دلیل بهتون آفر ندادم !
شرایط درخواستی شما با قیمتی که تعیین کردید همخوانی نداره و اگه کسی هم اینو بهتون با این قیمت بده درواقع واسه خودش درسر درست کرده !
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013 15:25
# ADS
-
November 29th, 2013, 15:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
omid.m
مورد مصرف کارهای شخصی خودم و تمرینات اموزشی هست
اینم که گفتم روری 3بار برا اینه که مشکلی از این بابت نباشه وگرنه اینقدر ها نیست ولی میخوام محدودیت نیاشه چون بعد از هر تمرین ممکنه سرور بهم بریزه و احتیاج به تعویض باشه ویا گاهی مثلا تمرین هم رو میکروتیک دارم هم ویندور مجبورم عوض کنم،اسپم و تورنت (که اصلا نمیدونم چی هست)و کارهای خلاف قوانین دیتا سنتر هم ندارم
ویندوز 2008 هم روی 512مگ برا کار من بخوبی کار میکنه البته اگر واقعا 512 باشه و دور از حضور شما کلاهبرداری نباشه چون من در هر زمان فقط یک سرویس اجرا میکنم و برا اموزش خودمه و سرویس به کسی نمی خوام بدم
سیستم عامل شما خودش یک سرویس هست که باید حتما و حتما و حتما رم 2 به بالا باشه کاری نداره که شما چه سرویسی اجرا میکنید خود سیستم عامل رم 2 نیاز داره بهتره به سایت سازنده این سیستم عامل مراجعه کنید.
اگر روی رم 512 بالا بیاد و درست کار نکنه - هنگ بکنه به هارد هم همزمان فشار میاره و شما وقتی کمبود ببینید دلیل نمیشه کلاه برداری باشه ،مشکل از خرید شما هست.
به نظربنده قبل از خرید برای یاد گیری سرور بهتره سیستم عامل و احتیاجات آن را تحقیق کنید و بیاموزید و بعد سرویس مناسب با سیستم عامل مد نظر خود را خریداری نمائید.
تعویض سیستم عامل پدر هارد را در میاره همانطور که قبلا گفتم خدمتتون و جایی که کیفیت مهم باشه چنین کاری نمیکنه. شما به اندازه 30 تا مشتری فشار میارید بعد به اندازه یک مشتری هم هزینه درست نمیخواهید بدید.
اگر با دید باز نگاه کنید این ها اسپم نبود بلکه توضیحی بود برای این که بدونید سیستم عاملتون در چه وضعیه و ... و چون در مرحله یادگیری هستید فکر کنم این موارد را اگر با دقت دنبال کنید به نتیجه خوبی برسید
اگر به فکر میکنید اسپم هست پیغام خصوصی بدید پاک کنم.
win2008.JPG
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : November 29th, 2013 در ساعت 15:46
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 15:37

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سیستم عامل شما خودش یک سرویس هست که باید حتما و حتما و حتما رم 2 به بالا باشه کاری نداره که شما چه سرویسی اجرا میکنید خود سیستم عامل رم 2 نیاز داره بهتره به سایت سازنده این سیستم عامل مراجعه کنید.
اگر روی رم 512 بالا بیاد و درست کار نکنه - هنگ بکنه به هارد هم همزمان فشار میاره و شما وقتی کمبود ببینید دلیل نمیشه کلاه برداری باشه ،مشکل از خرید شما هست.
به نظربنده قبل از خرید برای یاد گیری سرور بهتره سیستم عامل و احتیاجات آن را تحقیق کنید و بیاموزید و بعد سرویس مناسب با سیستم عامل مد نظر خود را خریداری نمائید.
تعویض سیستم عامل پدر هارد را در میاره همانطور که قبلا گفتم خدمتتون و جایی که کیفیت مهم باشه چنین کاری نمیکنه. شما به اندازه 30 تا مشتری فشار میارید بعد به اندازه یک مشتری هم هزینه درست نمیخواهید بدید.
اگر با دید باز نگاه کنید این ها اسپم نبود بلکه توضیحی بود برای این که بدونید سیستم عاملتون در چه وضعیه و ... و چون در مرحله یادگیری هستید فکر کنم این موارد را اگر با دقت دنبال کنید به نتیجه خوبی برسید
اگر به فکر میکنید اسپم هست پیغام خصوصی بدید پاک کنم.
یا حق
ممنون از راهنمایی شما ولی توی سایت مایکروسافت نوشته حدافل 512مگ رم من خودم روی کامپیوتر لوکال با ویرچوال باکس ویندوز 2008r2رو با اختصاص 512مگ رم راه اندازی کردم و کاری که میخواستم انجام شد لطفا سری به سایت مایکروسافت بزنید میبینیدبله اگه واقعا قرار باشه سرور سرویس دهنده باشه وسرویس های متنوع و به تعداد زیاد سرویس گیرنده سرویس بده با این امکانات نمیشه ولی اگر قراره کار شخصی منو انجام بده اگه واقعا 512باشه کار من انجام میشه
-
تعداد تشکر ها ازomid.m به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 15:46

نوشته اصلی توسط
da6276
نه الکی نیست و به همون شرایط تاپیک فروشم به همه دارم میدم ولی با شرایط شما نمیدم !
اتفاقا تمام شرایط شمارو سرویس های بنده داره و فقط با همون روزی 2 3 بار تعویض سیستم عامل مشکل دارم و به قدری به هارد سرورفشار میاره که حق بقیه کاربرانم ضایع میشه و دقیقا هم به همین دلیل بهتون آفر ندادم !
شرایط درخواستی شما با قیمتی که تعیین کردید همخوانی نداره و اگه کسی هم اینو بهتون با این قیمت بده درواقع واسه خودش درسر درست کرده !
شما اگه واقعا مشکلتون عوض کردن سیستم عامل هست و واقعا بقیه شرایط رو دارین من جای 2-3بار در روز میگم کلا 7بار در ماه ولی ایا رم واقعا اختصاصی هست؟سی پی یو اختصاصی هست؟سرعت هارد خوبه؟
-
-
November 29th, 2013, 15:47
برای بهره مندی از تخفیف٪۱۵ دایمی سرور انگلستان از کد تخفیف رو به رو استفاده کنید: vpsgroups-uk15
|
RED-3 |
RED-4 |
RED-5 |
RED-6 |
CPU |
1 core 1000MHz |
1 core 1500MHz |
2 core 1000MHz |
2 core 1200MHz |
RAM |
1024 |
2048 |
4086 |
6144 |
HARD گیگ |
70 |
110 |
200 |
250 |
قیمت پایه بدون تخفیف تومان |
22900 |
39900 |
69900 |
89900 |
قیمت با احتساب تخفیف ۱۵٪ درصد تومان |
19500 |
33900 |
59500 |
76500 |
|
|
|
|
|
---ديتاسنتر رداستيشن انگليس (پايين ترين پينگ تايم به ايران و کيفيت عالي سرورهاي دل و زيرساخت بسيار خوب شبکه+تضمين آپتايم توسط ديتاسنتر)---
|
WHS-2 |
WHS-3 |
WHS-4 |
WHS-5 |
WHS-6 |
WHS-7 |
CPU |
1 core 500MHz |
1 core 700MHz |
1 core 1000MHz |
1 core 1500MHz |
2 core 1000MHz |
2 core 1200MHz |
RAM |
256 |
512 |
1024 |
2048 |
4086 |
6144 |
HARD گیگ |
15 |
25 |
40 |
60 |
100 |
250 |
قیمت پایه بدون تخفیف تومان |
12500 |
15900 |
18500 |
29000 |
49000 |
79000 |
|
|
|
|
|
|
|
-
تعداد تشکر ها ازvpsvpstome به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 16:09
سرویس درخواستیتون قابل ارایه هست.
اما با چند نکته که باید خدمتتون عرض کنم.
۱. پورت گارانتی شده ارایه نخواهد شد (=> چون دیتاسنتر به ما ارایه نکرده اما تابحال کمتر از ۶۰۰ مگابیت Upload/Download انجام نشده)
۲. سرور داخل آمریکا هست اما بنا به Connectivity که دیتاسنتر داره دارای پینگ بسیار مناسبی هست
۳. پنل تحت وب برای مدیریت سرور ارایه خواهد شد که قابلیت تغییر سیستم عامل به Windows 2008 / 2008 R2 / 2012 و Linux CentOS / Debian / Ubuntu / OpenSUSE / Fedora فراهم هست اما میکروتیک این قابلیت وجود نداره.
۴. مجازی ساز KVM هست و تمامی منابع ۱۰۰٪ اختصاصی
۵. پردازنده بصورت دیفالت ۲.۱۳ گیگاهرتز اختصاصی هست.
شروع قیمت ها ۱۸.۵۰۰ تومان | سرور نیمه اختصاصی / نگارین پردازش
در ضمن این نکته هم توجه داشته باشید
شما باید شرایطتون را با سرویس دهنده هماهنگ کنید
و نه سرویس دهنده با شما
-
تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 17:15

نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
سرویس درخواستیتون قابل ارایه هست.
اما با چند نکته که باید خدمتتون عرض کنم.
۱. پورت گارانتی شده ارایه نخواهد شد (=> چون دیتاسنتر به ما ارایه نکرده اما تابحال کمتر از ۶۰۰ مگابیت Upload/Download انجام نشده)
۲. سرور داخل آمریکا هست اما بنا به Connectivity که دیتاسنتر داره دارای پینگ بسیار مناسبی هست
۳. پنل تحت وب برای مدیریت سرور ارایه خواهد شد که قابلیت تغییر سیستم عامل به Windows 2008 / 2008 R2 / 2012 و Linux CentOS / Debian / Ubuntu / OpenSUSE / Fedora فراهم هست اما میکروتیک این قابلیت وجود نداره.
۴. مجازی ساز KVM هست و تمامی منابع ۱۰۰٪ اختصاصی
۵. پردازنده بصورت دیفالت ۲.۱۳ گیگاهرتز اختصاصی هست.
شروع قیمت ها ۱۸.۵۰۰ تومان |
سرور نیمه اختصاصی / نگارین پردازش
در ضمن این نکته هم توجه داشته باشید
شما باید شرایطتون را با سرویس دهنده هماهنگ کنید
و نه سرویس دهنده با شما
دوست عزیز من میکروتیک رو حتما میخوام
-
-
November 29th, 2013, 17:31

نوشته اصلی توسط
omid.m
دوست عزیز من میکروتیک رو حتما میخوام
از Iso های رسمی خود میکروتیک میتونید استفاده کنید.
اما از VMDK های کرک شده که برای VMware هستند خیر.
-
تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 17:54
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
نوین هاست - سبد خرید
فروش ویژه رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
نوین هاست - سبد خرید
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
تعداد تشکر ها ازsave به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013, 18:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
omid.m
ممنون از راهنمایی شما ولی توی سایت مایکروسافت نوشته حدافل 512مگ رم من خودم روی کامپیوتر لوکال با ویرچوال باکس ویندوز 2008r2رو با اختصاص 512مگ رم راه اندازی کردم و کاری که میخواستم انجام شد لطفا سری به سایت مایکروسافت بزنید میبینیدبله اگه واقعا قرار باشه سرور سرویس دهنده باشه وسرویس های متنوع و به تعداد زیاد سرویس گیرنده سرویس بده با این امکانات نمیشه ولی اگر قراره کار شخصی منو انجام بده اگه واقعا 512باشه کار من انجام میشه
عکس که در پست قبلی ضمیمه کرده بودم انگار ندیدید.
این هم مدرک که میگه روی 512 خیلی موارد محدوده.
Windows Server 2008 - Wikipedia, the free encyclopedia
به هر حال موفق باشید امیدوارم سرویس خوبی گیرتون بیاد.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید