-
March 27th, 2010, 22:20
پاسخ : اشکال در ست کردن DNS ها در onlinenic

نوشته اصلی توسط
Bardia
ممنون دوستان ، من الان پنل آنلاین نیک رو نگاه کردم ولی چیزی به اسم child dns وجود نداره ، فقط میشه دی ان اس های جدید رو داد و مشخصات و پسورد و آدرس ... رو عوض کرد .
داخل دایرکت آی این رو میبینید. Modify child name server در پنل کاستومر
داخل آنلاین نیک باید ریسلر این کار رو برای شما انجام بده. پنل کاربر همچین امکانی نداره. الزاما هم کلمه child dns بکار برده نشده. من حضور ذهن ندارم داخل آنلاین نیک چی بود.
موفق باشی.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2010 22:20
# ADS
-
March 27th, 2010, 22:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Sajad
داخل دایرکت آی این رو میبینید. Modify child name server در پنل کاستومر
داخل آنلاین نیک باید ریسلر این کار رو برای شما انجام بده. پنل کاربر همچین امکانی نداره. الزاما هم کلمه child dns بکار برده نشده. من حضور ذهن ندارم داخل آنلاین نیک چی بود.
موفق باشی.
بازم ممنون ، خوب من الان یه مشکل دیگه دارم ، دامین بنده توی دایرکت آی رو میهن نیک ثبت کرده ، توی پنل میهن نیک فقط میشه دی ان اس ها رو تغییر داد ، کجا میتونم به پنل اصلی دایرکت آی دسترسی داشته باشم ؟
-
-
March 27th, 2010, 22:26
داخل پنل ریسلری آنلاین نیک
در بخش DNS Power Tools گزینه Register DNS باید بزنید و ادد کنید.
-
-
March 27th, 2010, 22:28

نوشته اصلی توسط
Bardia
بازم ممنون ، خوب من الان یه مشکل دیگه دارم ، دامین بنده توی دایرکت آی رو میهن نیک ثبت کرده ، توی پنل میهن نیک فقط میشه دی ان اس ها رو تغییر داد ، کجا میتونم به پنل اصلی دایرکت آی دسترسی داشته باشم ؟
از اینجا Welcome
آدرس ایمیلی که داخل میهن نیک ثبت نام کردید + پسوردی ثبت نام کردید رو بزنید احتمالا همین جا باشه. اگر نبود از بخش ساپورتشون بخواهید راهنمایی کنن.
-
-
March 27th, 2010, 22:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Sajad
داخل پنل ریسلری آنلاین نیک
در بخش DNS Power Tools گزینه Register DNS باید بزنید و ادد کنید.
من اینجور که فهمیدم سایت http://www.dns-diy.net برای تنظیمات دی ان اس دامین های آنلاین نیک ساخته شده ، ولی توش این چیزی که گفتین نیست !
-
-
March 27th, 2010, 22:32

نوشته اصلی توسط
Bardia
من اینجور که فهمیدم سایت
http://www.dns-diy.net برای تنظیمات دی ان اس دامین های آنلاین نیک ساخته شده ، ولی توش این چیزی که گفتین نیست !
عزیز دل برادر . پنل ریسلر رو برای چی بزرگ کردم ؟ داخل پنل ریسلر به اون مورد دسترسی خواهید داشت. اگر ریسلر نیستید با ریسلر هماهنگ کنید.
-
-
March 27th, 2010, 22:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Sajad
عزیز دل برادر . پنل ریسلر رو برای چی بزرگ کردم ؟ داخل پنل ریسلر به اون مورد دسترسی خواهید داشت. اگر ریسلر نیستید با ریسلر هماهنگ کنید.
قربان عصبانی نشید ! اینی که آدرس دادم صرفا سوال بود وگر نه متوجه شدم که مخصوص ریسلر هست ، از کمکتون هم بی نهایت ممنونم
-
-
March 27th, 2010, 22:40
عصبانی نشدم. فقط دوباره روش تاکید کردم که دوباره روش دیگه ای که به ذهنتون میرسه رو سوال نکنید چون تنها راه در آنلاین نیک تماس با ریسلر هست !
قابلی نداشت . برای تشکر میتونید از دکمه تشکر استفاده کنید. موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید