بنده هر نظری رو محترم میشمارم
اما در مودر مواردی که گفتید
من در نوشته های بالای خودم ننوشتم میخوام ریاست کنم. این مشکل خیلی از ایرانی ها هستش که فکر میکنند پیشرفت برای خارجی ها هستش! مسلما برای پیشرفت باید خودبینی داشت!مشکل اکثر ایرانی ها اینه که دوست دارن از اول ریاست کنن و دچار خود بزرگ بینی هستند!!
شما وقتی میخوای امتحان بدی باید برای نمره 20 بری تا 19 بگیری وگرنه برای 19 بری 18 ممکنه بگیری!
پس از نظر شما تخصص و مدیریت ساده ترین شرایط هستش؟ شرایط سخت رو لطف میکنید بیان کنید؟اگر قرار بود هر شخصی بدون داشتن ساده ترین شرایط (سرمایه، تخصص، مدیریت، ...)
باز هم میگم جایی بنده نگفتم قراره رئیس باشم و یا کارآفرینی کنم فقط هدفم فعالیت در سطح شهر هستشاقدام به کار آفرینی بکنه که دیگه الآن همه رئیس و پشت میز نشین بودند و کار از کار پیش نمی رفت!!
شما در یک پست چطور متوجه شدید که این کارهایی که گفتم در حد بنده نیست؟ احتمالا شما مدرک روانشناسی یا همیچن مواردی دارید؟!!شما کاری که می تونی رو انجام بده نه کاری که نمی تونی و کاملا واضح در حد شما نیست...
ممنون از راهنمایی شمااگر شما طراح وب هستید، تشریف ببرید در یکی از همین شرکت های موجود مشغول به کار شوید، الزامی به ثبت شرکت جداگانه و ... نیست
اما اگر قرار بود برم یه شرکت کار کنم پولمو برای رهن دفتر و ... میزاشتم بانک سودشو میگرفتم و خونه میخوابیدم!! پس هر کسی یه فکری برای خودش داره همونطور که خیلی از دوستان الان هاستینگ میفروشند در حالی که میتونستند کارمند یه شرکت هاستینگ باشند
در کل از نظری که ارسال کردید ممنونم اما از گفته های شما سودی حاصلم نشد!
بنده مواردی گفتم که خواستم ترتیبش رو بدونم نه اینکه کلا قیدش رو بزنم!!!!