نمی دونم چرا زود می گید کل کل الان کی باشما کل کل کرد ؟
انجمن امده برای یاد گیری بخش هم بخش اموزشی هرکس ناراحت می تونه توش فعالیت نکنه حالا می خواید برای اطلاعات عمومی بگید برای اطلاع اختصاصی بگید فرقی نمی کنه
منبع در امد من چیز دیگه ای هستش شما فرض کن اینم ذکات اون
دانش فنی سایت های فیلم و موزیک هم من گفتم کمه چون کاری نیست که کسی که تخصص داره بره دنبالش
اگه بحث کانکشن بله حق باشما ولی تا جای که هارد اختصاصی باشه ولی هاردی که حداقل 10 تا VPS روش باشه دیگه حرف شما روش صادق نیست اگر هم سرویس خوب تهیه شده باشه چند تا سایت کنار هاست دانلود میتونن فعالیت کنن حرف شما در سایت های خیلی حرفه ای صادق که اونم مدیر سرور کل بار رو می تونه کنترل کنه ولی الان 1 دامنه می خواد به VPS وصل بشه بازدید هم انقدری نیست که یه VPS مناسب توش بمونه
همون جوری که شما هاست دانلود می خرید کنارش هاست معمولی هم هست ممکن هاست بازدید بالا هم کنارش باشه خدا میدونه طرف VPS هم کنارش گزاشته یا نه
طرف خیلی باید کارش درست باشه که برای هر سرویس هاست یه سرور اختصاصی گرفته باشه و تعداد محدود میزبانی کنه که معدود کسای رو می شناسم که واقعا همچین کاری رو کردن اونا هم چون واقعا دارن در میارن انشالله خدا بیشترم برسون براشون
بعد نمی دونم چرا همه چی به مسخره میگیرید ؟ کی خواست 6798 سایت بیاره بالا ؟ بحث کلی در مورد این تاپیک طرف می خواد سایتشو بیاره بالا حالا اشکالش چی هست ؟ بعد شما نگفتید نکن به این دلایل میگید بدون هزینه کسی نمی کنه یه جوری بازی با کلمات می کنید
من فقط مقایسه کردم روش شمارو با روش درستش روشی که شما میگید کلی محدودیت داره
در مورد دان شدن هاست حرف شما نسبی بستگی داره هاست از کی باشه و باز هم حرف شما رو شامل نمی شه شما نگفتید بیا سایتتو رو هاست بزار سایت دانلود بیار رو VPS شما میگید به این روش کار انجام بده من مشکلم فقط روش شماس اصلا بحث سر لود سرور و .. نبود
خدا هم خیرتون بده منم می دونم شما سرور فروش بودید با این حال دارید بحث عوض می کنید هرچی هستین هر کاری کردید برای خودتون کردید پس زود به رخ نکشید من فلان کار کردم تمام اون کارای که شما کردید من نکردم در عوض منم کارای کردم که اصلا امکان نداره شما کرده باشید همون طور که شما کلی کار کردید که من نکردم
تایید حرف توی این انجمن هیچ ارزشی نداره چون کسی که تایید می کنه باید بر اساس یه اصولی باشه نه این که فقط بگن بله تایید میشه ! دقیقا مثل کلاس درسی می مونه که تا استاد به دانشجو نگاه میکنه زود دانشجو سر تکون میده ولی کافی استاد یه سوال از طرف بپرسه !
MySQL.PHP,DNS,IIS,SMTP در عرض 40 -30 دقیقه تکمیل میشن روی سرور 2 گیگ رم با ویندوز 2008R2 حالا دونه دونه یا کلی شو دیگه نمی دونم
تو یک هفته تست هم ازپس یه انجمن VB4 به خوبی برامده بیشتر تست نکردم چون صاحب سرویس شخص دیگه ای دوست داشته باشه میاد اینجا میگه ولی هنوز انجمنش درست و از Cpanel انتقال داده
نمیدونم این اجرا کردن PHP چی هست همه میگن ؟ مگه IIS چه محدودیتی رو PHP داره شما 1 اسکریپت یا هر چیز دیگه ای بدید که نشه رو PHP IIS بالا بیاد جدی گفتم واقعا جالب اگه همچین کد PHP باشه
نرم افزار های زیر تست گرفتم 100% درست کار می کنن حالا میگید ادامه نمیدم نمی دونم
Joomal , Wordpress,Drupal,PHPMyAdmin,vbulletin,opencart,Cli pbucket و ...
توی هیچ فروم خارجی بحثی بر عالی بودن Win و Linux نیست فقط اینجا میگن این بده اون بده بازم میگم شما مزیت از لینوکس بگید من مزیت از ویندوز میگم با این که خودم از لینوکس استفاده می کنم چون در بعضی موارد مناسب تره
ماکروسافت اعتقاد داره کسی که هزینه لایسنس محصولات رو میده پس باید بتونه سرویس مناسب هم بگیره مجلات MSDN مطالعه کنید بجز بحث برنامه نویسی نکات قشنگی داره البته این حرف هیچ ربطی به اینجا نداره ولی گفتم که انقدر یه طرفه نگاه نکنید
کارهایی با ویندوز میشه کرد که هنوز لینوکس در اون بحث ها تازه کار و تو یک سری مسائل اصلا وارد نشده برعکسش هم صادق پس واقع نگر باشیم
لایسنس شما نگفتید یوزر بعد از شما گفت دقت کنید نقل از کی و جواب برای کی البته الان میگن منظورشون Cpanel ویندوزی بوده با این که کلکسو نمی دونم اون وسط چی کار می کنه
در کل میگید فقط برای سایت فیلم و موزیک درست ولی ست کردن دامین با DNS هیچ مشکلی نداره اجرا شدن درست PHP , MySQL هم مشکلی نداره فقط بستگی به منابع داره که به خود استارتر مربوط چون الانم مشخص نیست منابع سرویس چی هست و چقدر
این بنده خدا میخواد یه دامین به VPS متصل کنه اصلا بحث منابع و ... نکرد.
در مقابل هر قابلیت لینوکس من 1 قابلیت از ویندوز میگم از نظر برنامه نویسی و کاربر پسند بودن و ... هم مشکلی نیست مقایسه کنید
شما اگه ایمان دارید لینوکس قابلیت های بیشتری رو داره و وقتتون هم اجازه میده یه تاپیک بزنید من تا جای که اطلاعات داشته باشم با شما بحث می کنم اگر هم میگید وقت ندارید که هیچ
سلام
لحن قشنگ تری هم می تونید توضیح بدید بعد موضوع تاپیک دیدید که بخش هم 100% دیدید ؟ هیچ اجباری به بحث نیست بخش آموزشی مختارید می تونید بحث کنید می تونید نکنید
سی پنل ویندوز کامل ترین پنل دنیاست ؟! جالب بود
خوب خیلی ممنونم که علمی میگید ولی تا جای قبول دارم که یه مرجع معرفی کنید نه این که چون شما میگید علمی منم بگم بله مشکلی با پنل ندارم ولی برای 1 سایت معقول نیست مخصوصا کسی که دنبال کانفیگ رایگان ! منظورم استارتر بود نه شما
مورد اخر هم میگید : حق با شماست موفق باشید.![]()
نمی دونم مسخره می کنید یا جدی گفتید دیگه گردن خودتون اگه مشکلی با حرفم دارید بگید اینجاش مشکل داره نه این که حق باشماس و یه لبخند تمسخر امیز بزنید .
و ممنونم
شما هم موفق باشید.
به هر حال نظر شما دو دوست محترم ولی زیاد برای من قابل قبول نیست ترجیحا هم ادامه نمیدم چون بحث خارج شد از موضوع اصلی
اگه واقعا می خواید ادامه بدید یه تاپیک جدا بزنید 1 بار برای همیشه به این بحث خاتمه داده بشه این تاپیک هم به بیراه کشیده نشه پست هم گزارش داده میشه تا اگه خواستند منتقل کنن یا پاک کنن دیگه تصمیم با مدیریت هستش
میگم شما هم دل خجسته ای داری ها خوبه گفتم اطلاعات PM کنید انجام میدم یعنی وقتم خالی حالا باید منتظر بمونید یه نفر براتون انجام بده شک دارم کسی یاهو پیغام بده چون کار شما گیر نه اون بنده خدا فقط وقت طرف می گیرید و تمام امیدوارم یه نفر پیدا بشه به شما پیغام بده