نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: چگونه دامنه را به vps وصل کنم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه دامنه را به vps وصل کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط Clark نمایش پست ها
    چرا تنظیم نکنه ؟ تا حالا برای چند نفر تو انجمن رایگان نصب کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومده حالا می گید کسی نصب نمی کنه نمی دونم رو چه منطقی همچین حرفی رو میزنید.
    بعد در مورد حداقل نیاز های نرم افزارها قبول 4 گیگ رم لازم ولی الان ربطش به اتصال دامین به سرویس به واسط هاست چی بود دیگه ؟
    بعد یعنی چون سایت های موزیک اطلاعات کافی ندارن و با هاست راه اندازی می کنن یعنی وحی منزل و کارشون بهترین کار ؟
    تنها موقعی حرف شما در مورد اتصال دامین درست که فقط از سرور به عنوان هاست دانلود بخواد استفاده بشه اون موقع بله نیاز به MySQL , PHP نیست بدون DNS هم میشه راه اندازیش کرد
    بعد اصلا گیریم با این کار حرف شما درست باشه خوب در عوض با دان شدن هاست سایت هم دان میشه ولی با DNS این مشکل نداریم
    بازم به نظرم تنظیم DNS روی خود VPS بهتره چه ویندوزی چه لینوکس با پارک کردن دامین و متصل کردنش به IP سرور شما فقط دارید صورت سوال پاک می کنید بعد با این روش شما چجوری مثلا 2 تا سایت رو VPS میارید بالا ؟ حالا تعدا بالاتر هیچ
    حداقل با DNS شما ساب دومین میتونید بسازید میل سرور هم میتونید راه اندازی کنید و هر چقدر هم لازم بود سایت میزبانی می کنید ...

تایید نظر اصلا مهم نیست ارزش نظر مهم هزار راه کار وجود داره ولی راه صحیح و منطقی مهم کدوم باشه

کنترل پنل هم صرفا موقع راه اندازی کمک می کنه بعد از این که سایت شما بالا امد دیگه کمکی نمی کنه برای بک آپ گیری و آپدیت ... هم خود سیستم عامل کمک می کنه
    کنترل پنل هم فقط برای لینوکس به نظرم کمک زیادی می کنه حداقل از کامند نویسی راحتتون می کنه ولی تو ویندوز که همه چی حاظر اماده گزاشتن چه نیازی به پنل هست ؟ پنل چه امکانی میده که ویندوز اونو نداره ؟
    در مورد عرقتون به Cpanel هم حق میدم چون پنل کاملی هست ولی ویندوز هم پنل های خوبی داره ولی کنترل پنل بیشتر به درد هاستینگ میخوره نه کسی که بخواد چند تا سایت شخصی میزبانی کنه برجی $15.00 – $20.00 هم پرداخت کنه
    مزیت لینوکس به ویندوزم که بیشتر منابع اگرنه بقیه چیزا رو میشه باهاش سازش کرد پس به نظرم هیچ کدوم نمیشه بهتر از اون یکی دونست تو هر کاری یک کدوم عملکرد مناسب تری داره

موفق باشید.
    من عادت به کل کل ندارم ولی واسه اطلاعات عمومیتون عرض میکنم.
    بله یا به عبارت سلیس فارسی بلی! وحی نازل شده دوست من.
    شما وقت آزاد زیاد دارید و حوصله ی فضایی.هیچ کسی این کار هارو انجام نمیده فری ولی شما انجام میدی خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده.!!!!!!!!!!!
    بله که دانش فنی کمی دارند.چه سایت موزیک قدرتمندی رو دیدید که هم میزبانی سایتش رو سرور باشه هم به عنوان هاست دانلود ازش استفاده کنه؟
    این معقولانس که یهو 300 تا کانکشن متصل شه به سرور برای دانلود یهو سرعت لود خود سایت بیاد پایین؟ این بزرگ ترین علت اینکه از یک سرور به دو منظور هم هاست دانلود و هم هاست سایت استفاده نمیکنند.
    بنده از دست بد روزگار هم کانفیگر بودم،هم سرور فروش بودم،هم سایت فیلم داشتم؛ هم قند شکن فروختم، هم سایت موزیک داشتم.همه کار کردم.
    در مورد دان شدن وی پی اس و هاست و تعداد سایت.شما توقع دارید رو یک سرور مجازی چند تا سایت بیاد بالا؟ 6798 تا؟
    اصلا این حرف شما معقولانه نیست .مسئله اینه که همه میدونن هاست از سرور مجازی پایداری بیشتری داره تو این بازه ی زمانی.یکی از دلایلم همینه که از سرور مجازی فقط به عنوان هاست دانلود استفاده میکنن و نه بیشتر که با نصب یه iis ساده رفع میشه نیازی به تنظیمات زیادی نداره.

====

تایید حرف خیلی مهمه یاد بگیرید چون باعث جلب اعتماد میشه.
    چه امکانتی میده؟ مگه عقل آدم کمه وقتی میتونه یه زمپ و یا چیز دیگه نصب کنه که همراه خودش php mysql و ... رو داره 2 ساعت وقت بزاره و سرور رو سنگین دونه دونه جدا جدا نصبشون کنه؟
    اون مال ددیکتد هست که 16 گیگ رم داره و یه سی پی یو 5520 با 16 کور پردازنده!!!!!!!

اتفاقا هم باید عرض کنم خدمت شما لینوک مزیتش خیلی بیشتره نصبت به ویندوز.برای مثال ران کردن php.ادامه نمیدم دیگه

بنده مگه گفتم برن لایسنس cpanel بگیرن؟یه هاست 50 مگاباتی سی پنل سالانش 5تومن هم نیست اکثرن رایگان میدن!

در کل یه چیزی بگم.این روشی که برای ست کردن دامین توضیح دادم 99.9% سایت های نوپا باید ازین روش استفاده کنن و در حال حاظر هم میکنند.بعد از اینکه امار درست حسابی شد هاست سایت رو از سرور دانلود جدا میکنن و میرن رو هاستینگ معتبر.

پیروزمند و سرافراز باشید
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

2. تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)