یعنی کسی نیست بدونه این مشکل از کجاست و راه حلش رو به بقیه بگه؟
یعنی کسی نیست بدونه این مشکل از کجاست و راه حلش رو به بقیه بگه؟
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
مشکل میتونه از دوجا باشه... یکی از فولدر lang در فولدر ادمین whmcs و یا هم در فایل کانفیگ.....و هم قالب ادمین.
قالب ادمین رو به یکی دیگه از قالب ها از طریق تیبل ها در phpmyadmin تغییر بدید و زبان هم همینطور....
سپس باز تست کنید اگر باز مشکل بود قطعا از فایل کانفیگ بوده است...
موفق باشید.
درستش کردم
مشکل نه از فایل کانفیک بود نه از فایل زبان بود
پوشه ها رو جا به جا کردم اونجا تغییر دسترسی دادم مطمئن که شدم از دسترسی باز هم پوشه ها رو برگردوندم سر جای اولشون همه چیز درست شد .
ممنون از راهنماییت آقای یاس هاست
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
در کل باید عبارت زیر را در کانفیگ اضافه کنید(در سی پنل)
در دایرکت ادمین :کد:$templates_compiledir = "/home/user/templates_c/"; $attachments_dir = "/home/user/attachments/"; $downloads_dir = "/home/user/downloads/";
سپس سه فولدر را به فولدر قبل از public_html قرار دهید.... و همچنین دسترسی سه فولدر را بر روی 777 قرار دهید.کد:$templates_compiledir = "/domains/domain/templates_c/"; $attachments_dir = "/domains/domain/attachments/"; $downloads_dir = "/domains/domain/downloads/";
همچنین برای تغییر اسم فولدر ادمین این عبارت را در فایل کانفیگ باید بزارید:
و به حای admins اسم فولدر جدید ادمین را انتخاب کنید و فولدر admin را به همون تغییر نام بدید.کد:$customadminpath = "admins";
بعد از سه کار بالا نباید اصلا و اصلا مشکلی وجود داشته باشد و اگر مشکلی بود حتما و حتما از درست انجام ندادن مراحل بالا می باشد.
موفق باشید.
کلا این مشکل مربوط به ادیت نا درست فایل php هست
من با یه انتقال ساده تونستم مشکلش رو حل کنم فایل کانفیگ هم اصلا ادیت نکردم
XZN Hosting
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)