-
November 27th, 2013, 15:01
عضو انجمن
پاسخ : شبکه کردن بی سیم و لن

نوشته اصلی توسط
ToooPDL
این کار شدنی نیست ( تا جایی که من اطلاع دارم )
مودم وایرلس شما فقط فرستنده امواج هست . پس نمیتونه امواج ارسالی لپ تاپ طبقه بالایی رو شناسایی کنه !
اگر هم فرستنده و گیرنده باشه ( که نیست! ) بازم نمیشه. چون هنوز هم ربطی به پی سی شما نداره
تنها راه همینه که کارت شبکه وایرلس تهیه کنید
طبق گفته ی شما که مودم فقط فرستنده هست پس وقتی با وایرلس به اینترنت وصلیم نباید بشه فایل آپلود کرد !!! در حالی که میشه .
منم امتحان کردم با گیت وی کردنه مودم میشه این دو تا رو شبکه کرد ولی دسترسی به اینترنت سیستم ها قطع میشه . الان مشکل فقط همینه . یعنی با هم شبکه میشن و حتی با سرعت 2 یا 3 مگابایت هم از همدیگه فایل دانلود میکنن ولی دسترسی به اینترنت ندارن .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
November 27th, 2013 15:01
# ADS
-
November 27th, 2013, 15:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dexin
اگه دقیقا همینکاری که گفتم انجام بدی و
workgroup هر دو تا یکی باشه
مشکلی نداره
تو یاهو ادد کردم
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
November 27th, 2013, 15:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
طبق گفته ی شما که مودم فقط فرستنده هست پس وقتی با وایرلس به اینترنت وصلیم نباید بشه فایل آپلود کرد !!! در حالی که میشه .
منم امتحان کردم با گیت وی کردنه مودم میشه این دو تا رو شبکه کرد ولی دسترسی به اینترنت سیستم ها قطع میشه . الان مشکل فقط همینه . یعنی با هم شبکه میشن و حتی با سرعت 2 یا 3 مگابایت هم از همدیگه فایل دانلود میکنن ولی دسترسی به اینترنت ندارن .
چون از روتر مودم دارید برای شبکه استفاده می کنید
هم اینترنت دارید هم می تونید فایلهاتون را جابجا کنید
-
تعداد تشکر ها ازhassan5099 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2013, 15:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hassan5099
چون از روتر مودم دارید برای شبکه استفاده می کنید
هم اینترنت دارید هم می تونید فایلهاتون را جابجا کنید
درسته . یه بار دیگه انجام دادم مشکل حل شد .
کارت شبکه و وایرلس لپ تاپ هم زمان داشتن از یه آیپی و گیت وی استفاده میکردن واسه همین باعث شده بود سیستم گیج بزنه .
ممنون از همه ی دوستان بابت راهنمایی . تنها کاری که از دستم بر میومد تشکر زدن بود .
-
-
November 27th, 2013, 16:01
عضو انجمن
در صورتی که کانکشن بر روی مودم PPPOE تعریف کردید ip ها را به شکل زیر تنظیم کنید هر دو با هم شبکه می شوند .
1111.JPG
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2013, 16:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akbari
در صورتی که کانکشن بر روی مودم PPPOE تعریف کردید ip ها را به شکل زیر تنظیم کنید هر دو با هم شبکه می شوند .

عزیز عکسو الان ساختی ؟
-
-
November 27th, 2013, 16:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
عزیز عکسو الان ساختی ؟
چند دقیقه پیش
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2013, 16:33
عضو انجمن
-
-
November 27th, 2013, 19:00
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از shahr0kh به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2013, 01:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akbari
در صورتی که کانکشن بر روی مودم pppoe تعریف کردید ip ها را به شکل زیر تنظیم کنید هر دو با هم شبکه می شوند .

البته من این روش رو قبلا تست کردم، باز هم در ویندوز مشکلی که آقا رضا فرمودند ادامه داره
اما تو لینوکس تست کردم مشکلی نداشته
احتمالا باید یه کارت شبکه جدید به صورت dhcp در ویندوز اضافه کرد که بتونه وصل شه به اینترنت و مشکل حل میشه
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید