دوست عزیز
برم شرکت بگم چه؟ حالا که کار از کار گذشته....:|
شما بگید یک ربع اطلاعاتو در اختیار این فرد گذاشتهند, همهشو دانلود کرده و الان دارتش...
من که همون روز دی ان اس های هر 4تا دامین رو تغییر دادم و اطلاعات را انتقال دادم به شرکت دیگه.
ببینید من با یک شرکت قرارداد بستم, که به من سرویس 10گیگ ارائه دهند و ماهیانه پرداخت کنم, همه چیز هم به اسم خودم بوده, دامین , هاست . اطلاعات 4تادامین به نام من بوده.
اول. سرویس را از دست من خارج کردند و بعد هم که مدارک معتبر ارائه دادم..
دیگه واقعا موندم چه مدارکی باید براشون ارسال می کردم؟؟:|
اطلاعات را در اختیار فرد سومی قرار دادن که سایتش 1 سال و اندیه باز شده, یکی از سایتهایی که الان اطلاعاتشو داره انجمنی از سال 83 بود وقتی من 17سالم بوده تا الان دستمه و کلی اطلاعات شخصی کاربرا داخلشه:|
وبلاگم, سایت شرکتم, الان همه اطلاعاتش در اختیارشه.
واقعا حقی از من ضایع نشده؟:|
من با یکی از دوستام که حقوق خونده صحبت کردم, گفت باید از مراجع قضایی اقدام کنی و بری دادسرا ازش شکایت کنی؟
و یک چیز خیلی مهمم. من می ترسم که اطلاعات رد و بدل شده, صحبتهای بین ما , تیکت ها ی اعتراضم و همینطور لیست ایمیلهای فرستاده شده و پرداختهام برای من در whmcs را پاک کنند!
حالا ایمیلها در اینباکس ایمیلم هم هست.
اما تیکتها نه.
می خوام یک جوری قبل اینکه بفهمن این مدارکو تایید مرجع قضایی کنم که اگه متوجه درخواست قضاییم شدن بعد نتونن پاکش کنن.
به نظرتون راهی هست من بتونم از همه صفحات ایمیلها و تیکتها عکس بگیرم و یک جوری کپی برابر اصل کنم؟:|
در آرشیو انجمن در مورد این شرکت تحقیق کردم, یک سایت دیگه هم بوده که ارائه درخواست بک آپ می ده بهش نمی دن و این صداشو بالا می بره, بهش انگ استفاده غیر مجاز از منابع سرور می زنن و ساسپندش می کنن و این باز بیشتر جوشی می شه و می زنن اکانتشو حذف می کنن!!:|البته خود صاحب سایته اینها را ننوشته و یکی از شرکتهای دیگه در جدلی که با اکانت شرکتشون در اینجا داشته داده.