-
November 24th, 2013, 22:07
عضو جدید
پاسخ : کسی از وی پی اس فارس سرور داره؟
درود
احتمالا شرکت bmw برای تست سیستم های امنیتی خودش به یک د-ز-د احتیاج داشته و ایشان را استخدام کرده وگرنه یکی از بزرگترین شرکت های خودروسازی دنیا چرا باید یک بچه ایرانی 18 ساله را که هیچ سایقه درستی نداره استخدام کنه ؟ ( البته برای کارگران ... هم به درد میخوره ! )
در مورد پول هم واقعیتش ایشان دو یا سه هفته قبل تمام سرورها را خاموش کرد و اعلام کرد دچار مشکل مالی موقتی شده و اگر کسی سرویس را سالیانه تمدید کنه یک ماه تخفیف و 300 گیگ هارد اضافه بهش رایگان میده وگرنه سرورها را روشن نمیکنه که در اون زمان خود بنده یک ماه وقت سرورم مانده بود و تیکت زدم که من تو را شناختم و اعتمادی بهت ندارم میخوای سرور را روشن کن میخواهی روشن نکن ولی دراز مدت تمدید نمیکنم ! هر چقدر سعی کرد قانع بشم که اینبار کارش درست هست قبول نکردم چون این حرام زاده را خوب شناخته بودم و آخر هم برای جلب رضایت سرورم را روشن کرد و کلا الان یک یا دو هفته از وقت سرور باقی مانده بود و خدا را شکر فریب نخوردم ولی خیلی از مشتری ها که نمیشناختنش سالیانه تمدید کردن تا آخرین ***ی بزرگش را انجام بده ! حالا متوجه شدید پول هواپیما و تفریحش از کجا تهیه شده ؟
یک حرفی هم با خود حرامزاده اش دارم
جناب آقای شایان خان یک آدم باید خیلی احمق باشه که برای این مقدار کم پول بیاد و کلاه برداری کنه چون اگر دو نفر ازت شکایت کنند به عنوان کلاه بردار عمومی شناخته میشی ، برات پرونده ای بزرگ تشکیل میشه که عواقب اون مثلا عدم استخدام در هیچ نهاد دولتی و سازمانی که استعلام عدم خلافی میخواند هست ، عدم ثبت نام در دانشگاه و اگر دانشجو باشی احراج ، ممنوع الخروجی از کشور و پیگیری شکایت ، دستگیرت هم کنند تا چند روز چنان باهات تفریح کنند تو پلیس سایبری که تمام خورده هات از دماغ گنده ات بیرون بریزه و سایر موارد که خود کلاه بردارت بهتر میدانی پس در کنار د-ز-د بودن احمق هم هستی
راستی نکته جالب این بود که وقتی سرورها را چند هفته قبل خاموش کرده بود میگفت مقصر مدیران اینجا هستند !
راست هم میگه چرا جلوش را گرفتید نزاشتید راحت پول خلق الله را بخوره و خر کیف بشه ؟ :دی
-
تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2013 22:07
# ADS
-
November 25th, 2013, 17:40
بچه های عزیز وی پی اس فارس ***ی بیش نیست! خدا رو شکر که سایتش فعلا بسته شده و اگر هم باز شد هر چقدر هم که از اون حرف های چرت پرت زد خرید نکنید بنده از موقعی که سرور از اونجا نمیگیرم به سایت ایران دیتا رفتم و اینقدر خوبه حدود 8-10 سرور دارم ازشون الان هم نمایندگی گرفتم قیمت رم 1گیگ هم فقط 18 هزار تومان هست اپتایم بالا پشتیبانی 24 ساعته! سی پی یو هم 700gh هست معقوله! هارد هم 20 گیگ
وقتی ادم میتونه یک مقدار بیشتر بده اصابش اروم باشه چرا اینقدر خودشو اذیت کنه؟!
-
تعداد تشکر ها از omidbaghery به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2013, 17:53
عضو انجمن
شما خود ایران دیتا هستی ؟ لول
کلا پستت تبلیغ هست تا اطلاع رسانی
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-
تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2013, 17:56
شرمنده تبلیغ کردم! یک مقدار گرم نوشتن شدم حواسم نبود در ضمن نه عزیز من ادمین اونجا نیستم فقط نمایندگی کامل دارم ازشون
-
تعداد تشکر ها از omidbaghery به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2013, 18:58
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhadi_am به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2013, 23:47
سایتش که چند روزه Down شده . VPS هم امروز Off شد . قضیه چیه ؟
-
تعداد تشکر ها ازm.yMJJ به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2013, 23:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.yMJJ
سایتش که چند روزه Down شده . VPS هم امروز Off شد . قضیه چیه ؟
فرار كردن امارات ...
-
تعداد تشکر ها از.K.H.A. به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2013, 23:54

نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
فرار كردن امارات ...
شوخی یا جدی ؟ یعنی چی ؟
-
تعداد تشکر ها ازm.yMJJ به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2013, 00:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.yMJJ
شوخی یا جدی ؟ یعنی چی ؟

جدی ، شوخی كدومه برادر ؟ 2 روز قبل اومد گفت تو شركت bmw استخدام شدم دارم ميرم پولتونم 1 ماه ديگه كه حقوق گرفتم بر ميگردونم !
-
تعداد تشکر ها از.K.H.A. به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2013, 00:02
-
تعداد تشکر ها از Ahari به دلیل پست مفید